...nagyonarra, hogy pont egy éve voltam a Jaksénél, 7-én, akkormég hétfő volt, és baromira be voltam tojva:) utáltam a fúró szagát....a hangját...meg egyáltalán azt, hogy nekem oda kell menni! jahj...az az ultra-szuri... :)
most arra, hogy a fene fog többet 1200-zni...elég volt dec-től júniusig számolgatni hogy...még a 700-at se pakolom be... már lassan távolt tőlem az an...., de még nem jött meg a m... őrület. félek kicsit.
...hogy hajjdenagyon szeretnék már végre mindennel képben lenni, mert ezt a hülye állapotot már nagyonjól ismerem és rohadtul unom!!! mondjuk ez általánosságban mégjobban igaz.
szal én most épp ezeken a tömegtrendeken gondolkodtam, h mindenki úgy öltözik és viselkedik mint a másik...
meg a bevásárlás kultuszról h közös családi tevékenykedésnek számít egy-eyg korában vagy osánban való 7végi bevásárlás
tök szívás sok fax miket művel
+ ez az amerika ut"utánozás" szörnyű...
"mit érdekel téged hogy east vagy west ez az amerika szarság csak megtévesz haéégasd ahogy én és szarj az egészre ez nem a JÚESZÉJ tesó vedd már észre"
egyébként lehetne.. félórás programozás kérdése.. innen-onnan entellektüelkedne idézeteket, és lefogadom, hogy überelné a jelenlévőket.. (csak úgy lehetne elrontani, hogy bizonyos irónevekre érzékenyebbé tenném a keresést..)