Na látod, ez az egy biztos:))) És egyre csak öregebb leszel. De ne búsúlj, hisz tudod; "nem csak a 20 éveseké a világ"
Én most azon zokogok, hogy az előbb voltam kint a tónál, és azt látom, hogy 3 madár ott fötör. Széttúrták a mohákat, a tó szélébe cserépbe ültettet növény földjét bekotorták a tóba, a növényt össze-vissza tördelték. A fene essen beléjük:(((
Nekem az a bajom, hogy soha nem sikerül a petúniám.Illetve sikerül de nem fut. Hanem áll. Próbáltam már sokféleképpen, különböző földben vannak. Olyanban ami direkt a virágzókra van, olyanban is ami általános, meg olyanban is ami sima kerti föld.Mindegyikben ugyanaz az eredmény. Hetente megetetem őket, napocska is süt rájuk, vigyázok ,hogy ki ne száradjanak.Szépek a virágok de miért nem futnak? Mondjuk az sem fut amit nem tápozok, meg az sem amit tápozok, tehát nem valószinű, hogy attól lenne. Az egyik növényke eléri lassan az 1m magasságot is.
Ma megint zokoghattam volna. Tegnap este szemerkélö esöben kiástam az estikéket. Tavalyi elhullott magból keltek ki, és csodás illatot árasztottak - A KERT VÉGÉBEN. Beültettem egy konténerbe, a házhoz közel, és orromban az illatukkal aludtam el.
Ma reggel siralmas látvány fogadott. Igy van ez. Az ember álmodozik, aztán... De ki tudja? Talán mégis megmarad?
Nem ültetted ezt egy kissé sűrűre:)) Jó lesz, ha ritkítás képpen elkezded enni. Triplán hasznos lesz. Neked nem kell ebédet kuncsorogni az asszonytól, és egészségesen fogsz táplálkozni, a csicsóka meg rendesen tud majd nőni:)))