"mindenidők legjobb együttese" <- ezzel tudnék vitatkozni, de hogy meghatározóak, az nem kétséges. ha budapesten koncerteznének, biztosan megnézném őket megint. régen volt már 91. :]
Roppant csalódott vagyok. Mindössze másfél perccel hosszabb a "rendezői változat", ami ráadásul nem is az előzetesen beígért "legnagyobb jelenete" a filmnek. Összességében szégyen és gyalázat: a hang kicsit halk volt, a kép kicsit életlen, a film pedig - a legszebb és legszívhezszólóbb alkotás, amit valaha életemben láttam...
ha valakit nem zavar az a nagy lavor amit a vászon alá kell tenni, és a gyakran jelentkező Chariots of Fire utóízt is elviseli a szeme sarkában, akkor egy csodálatosan fényképezett, megható, szép történetben lehet része 80%
fel 12-kor indultunk pestrol, fel hatra koppenhagaban voltunk. persze a szallast csak deltol lehet ĺtvenni, ugyhogy addig kajĺlĺssal es netezessel mulatjuk az idot (fa**om ebbe a billentyuzetbe. ilyen karakterek vannak: ćřĺ..
persze, az index fórumánál nagyobb idiótát hiába is keresnék. ha tíz percen át nem próbáltam elküldeni ezt az egyetlen hozzászólást, akkor dobjak egy hátast most azonnal. új fórum után kéne néznünk, emberek. ez katasztrófa.
(zárójelben kérdem csak, hogy lenne-e kedve vkinek hétvégén alien director's cutot, s alien3 special editiont nézni dvd-ről? csak azé' kérdem, me' nekem muszáj lesz, s amúgy is még odébb van az a február 24-e.)
Seabiscuit:
Kaotikusan induló sablonsztori, aminek becsületére legyen mondva, hogy a végére rettenetesen összeszedi magát: kellemes helyzetképpé válik arról a korról és arról az országról, amikor és ahol még minden lehetséges volt, ha hittél benne, és ezért hajlandó voltál akár öriási tétek fejében is megküzdeni. Nagyon szép film. 10/9
Mindamellett annak, aki szerint ez az általa idén látott legjobb film, azt üzenem: a szubjektív illumináltság okán történő beszámíthatatlanság ne csak mások értékítéletében legyen zavaró tényező. De legalábbis nem kéne kiröhögni a másikat, aki szerint még tizenötödjére is egy másik versenyző a befutó... :-)
wow! gratulálok az eredményhez, mr.tuttle! hát igen, aki ilyen jól ért a csövekhez és vezetékekhez, annak egy kis kattogtatás sem jelenthet akadályt. :]
DVD Features:Music Videos: "The Hardest Button To Button" THE WHITE STRIPES "Come Into My World" KYLIE MINOGUE "Dead Leaves & The Dirty Ground" THE WHITE STRIPES "Fell In Love With A Girl" THE WHITE STRIPES "Star Guitar" THE CHEMICAL BROTHERS "Joga" BJORK "Deadweight" BJORK "Bachelorette" BJORK "Everlong" FOO FIGHTERS "Around The World" DAFT PUNK "Sugar Water" CIBO MATTO "Hyperballad" BJORK "Like A Rolling Stone" THE ROLLING STONES "Army Of Me" BJORK "Isobel" BJORK "Protection" MASSIVE ATTACK "Lucas With The Lid Off" LUCAS "Human Behavior" BJORK "Le Mia" I AM "La Tour De Pise" JEAN FRANCOIS COEN "Ma Maison" OUI OUI "Bolide" OUI OUI "Junior Et Sa Voix D'Or" OUI OUI "Les Cailloux" OUI OUI "Un Joyeux Noel" OUI OUI "La Ville" OUI OUI Shorts/Documentaries: I've Been 12 Forever (Part 1 Age 12-12) I've Been 12 Forever (part 2 Age 12-12) A 75 minute film, including interviews with Michel, the artists and collaborators, as well as extensive behind the scenes footage, drawings and storyboards. Stories & Things: "La Lettre" "One Day" "Lacuna Inc" "Drugstore" Levi's Commercial "Smarienberg" Schmirnoff Commercial "Resignation" Polaroid Commercial "Drumb & Drumber" "Pecan Pie" A short film starring Jim Carrey "Three Dead People" "My Brother's 24th Birthday" "Tiny" "Spin Art" Oui Oui Livec concert footage And more... 52 page color book: Including Michel's stories, drawings, photographs & interview.
sz'al ami késik, nem múlik: ezt is be kell gyűjtenem!
a három rendező közül egyértelműen cuningham a kedvencem, tehetsége messze túltesz valamennyi vetélytársán, meg aztán olyan előadóknak forgat, akiket tőle függetlenül is nagyon kedvelek. kár, hogy az ő dvd-jére került a legkevesebb manna.
Kösz a vendéglátásért, nagyon jó volt a buli, bár kissé fáradt voltam a hülye bankos adóhetek miatt, de ti rendesen felébresztettetek. :D A filmek jók voltak, még a Holló is bejött, bár enyhén szólva is láttam már jobbat, de 7 pontot én megajánlok neki, bár szerintem lesz ez még kicsit több is, ha majd újra nézem egyszer egyedül... Megfogott a hangulata, de igazán jó az Oscar volt, amin (és nagy részben a közben elhangzott poénokon) szétröhögtem az agyam. :DDD A videóklippek annyira jók voltak, hogy teljesen beindultam a Spike-os és a harmadik dvd-re, aminek csak az előzetesét láttuk. (Nem tudom megjegyezni a fazon nevét.) Lemezeket nagyon szépen köszönöm, asszem meglesz a programom pár hétig esténként. :)
"s köszönöm, hogy elviseltétek a chris cuningham-spike jonze-moby videóbemutatót" - viccelsz?! 10/10 volt minden szempontból a cuccos, fasza kiadványok! oscar az büntető volt rendesen a szó legpozitívabb értelmében :)) azt hiszem egy újabb kmk-s élménnyel lettem gazdagabb, a végére már rendesen berekedtem a röhögéstől egy részt a film miatt, másrészt a film által kiváltott poénhalmaztól, amik úgy hiszem még jó sokáig lesznek felidézve :)) hollót most láttam 4x, utoljára úgy 6-7 éve és tökéletesen egyetértek azzal, amit itt alább írtál, viszont még mindig nagyon darkos a film, köszönhetően a rendezésnek és még valaminek, de ezt hagyjuk...