Giorgio, léci még ha akaratlanul is, de ne cseszegess! Amúgy is ótvar szar napom van! Végre vmi feldobott, ne tedd tönkre ezt a feldobó érzést, mert jönnek a farkasok és megesznek! :))))))))))))) Én is gyűlölöm, ha más munkája odalesz, sajnos ez a 21. század, tele vagyunk technikai eszközökkel, amikkel elvehetjük más "kenyerét". Nega. reklám nélkül is.... De megnyugtatlak, Mylene-t (is) imádom annyira, hogy nem hagynám, hogy kenyéren és vizen éljen. :))))) Ha látnád a gyűjteményemet!!!
Nem vagyok én senkije se', csak egy régi rajongója.
Rendszeresen olvasom a külföldi rajongói oldalakat / fórumokat, ott is megvan már egy csomó mindenkinek a lemez anyaga, de próbálja nem nagydobra verni, mert azért ezzel valahol egy művész és a mögötte levő stáb munkáját teszi tönkre, akik már hetek óta készülnek a nagy napra, amikor a CD végre kikerül a lemezboltok polcaira. Tudom, nálunk senki nem fogja lerohanni a Media Markt-ot - ahol valószínűleg ott sem lesz a polcon a megjelenés napján -, de ezeket az infokat kezeljük kicsit bizalmasabban- sztem.
Jaj! Elnézést a nagybetűért! Nem figyeltem oda! Szegény művésznő! Ha elolvassa, biztosan idejön és elfenekel! :) Bár úgy lenne! Majd elnézést kérek tőle, ha legközelebb megyek hozzá! :) Úgyis régen láttam...
Úgy látszik, hogy Moby és Mylene Farmer barátsága nem csak egy dalra (Slipping Away (Crier La Vie)) korlátozódik. A művésznő új albumán (aminek végleges borítóját belinkeltem) hallható lesz egy újabb duett (Looking For My Name).
Pont azt mondtam / írtam, hogy rengeteg rajongók által elkövetett remix létezik (nekem is van jópár), némelyik egész jól is sikerül(t), de mindemellett egyelőre csak a promóciós CD-k jelentek meg hivatalosan - azokat pedig a rádiósok, és a DJ-k "bitorolják". Akinek meg felesleges tízezrei vannak, az hozzájuk juthat az eBay-ről.
Nem létező maxi CD, hidd már el! Rajongók által készített, nem hivatalos mixek - Mylene Farmer esetében se szeri-se száma ezeknek. Kihasználják a megjelenés előtti hetek felfokozott hangulatát, és próbálják besz*patni, hergelni a jónépet.
Még egyszer, a két (ezidáig hivatalos) megjelenési dátum: kislemez: augusztus18.; album: augusztus 25.