Sziasztok, szia Kami!! Csütörtökön du. tudunk talizni, mi is lenn leszünk! Küldj egy mailt még ma, vagy holnap de, és írok egy telszámot, ahol el tudsz érni!
Hali! A PDA k. jó, én imádom!!!! Holnap le is csekkolom Szegeden, mert a Radnóti sulinál 6 alkalomból 6x eltévedtem, nagyon szar utak vannak arrafele :( de majd most jól kifogok rajtuk :)))))) szóval csúcs a gép, már akkor megéri, ha csak navigációra használod. De mi már neteztünk is vele, sőt, van hozzá egy spéci szoftver, amivel könyveket lehet rá tölteni, és ha sok időd van, lehet olvasni :)
a lehetőségek száma egyébként végtelen! Ha összefutunk, szívesen megmutatom :)
Amúgy kösz az érdeklődést mindenkitől. Jól vagyok, csak szokás szerint rohanás az egész életem. Tegnap Kmét-Vecsés-Kmét-Siófok volt, ma Siófok-Veszprém-Kecskemét, holnap meg Kmét-Szeged-Kmét (4 órás tanfolyam), úgyhogy zajlik az élet, de végre elememben vagyok ;)
Sajnálom (na meg nem is), hogy eltűnt ez a nagy nyüzsi innen a másik fórum feléledése miatt :((
Mármint a memoárjára gondoltam nem a navigálásra ,elgondolkodtam rajta még dilemmába vok hogy pna v pda .Nézegettem Myguide -okat pna-ban full Eu igo klónnal 80-ért van .De egész jólfelszereltnek tűnik ez az Airis nemtom mennyire használnám ki a pda -t?
Hogy hogy beszél az az Igotól függ, és az mindig magyar.
magához a Pda hoz szerintem felesleges a magyarítás annyira kézenfekvő, még énis megétem hogy miújság van vele De az Igo, ami a lényeg az full magyar, egyébként bizti lehet hjozzá szerezni magyarítást.