Keresés

Részletes keresés

Dreadnought Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6323
Az óra átírásokat nektek kell intézni, az átadás lakásonként 0,5 max 1 óra alatt a papírmunkával meg van. Leglábbis nálunk megvolt. Így szerintem napi 4 az nagyon kevés, inkább 6-8 lenne a reális.
Előzmény: csaba32 (6320)
t0m1 Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6322
ez tutibizti? 140 lakásnál napi 4, az bazi sok idő... több mint 1 hónap
Előzmény: csaba32 (6320)
hoseman Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6321
zsoci! ez még viccnek is rossz....ez már a szürreális kategória!(lenne..)..
Szerintem vizsgáld felül az információs anyagodat.....ha mégis neked lenne igazad,akkor én önként zártosztályra vonulok...
Előzmény: zsoci2 (6317)

csaba32 Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6320

Sziasztok!

A helyzet a következő:

A Környezetvédelmi hatóság engedélye megérkezett. Ha bekerül az Önkormányzathoz akkor Ők kb. 2-3 napon belül kiadják a nem jogerős használatbavételi engedélyt. Ezután 15 nap a jogerőre emelkedés, de ez csökkenthető azzal ha a szomszédok lemondanak a fellebbezési jogukról, mert akkor csak 3-4 nap. Ezután a Minron pénzügyesek kiállítják a Bank felé a végszámlákat ami megint 3-4 nap. Ha megtörténik a kifizetés és elvileg a mérőorák átírása akkor megkezdik a birtokbaadásokat. Kb. napi 4 lakás átadását igérték.

A Bkv-s váróval kapcsolatban Én is dobog egy e-mailt hátha végre történik valami.

Csaba

Előzmény: t0m1 (6319)
t0m1 Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6319
helló zsoci,

szerintem valamit nagyon benézhettél. minronéknál érdeklödtem és egyáltalán nem erősítették meg a hírt. sőőt elvileg napokon belül meglesz az ideiglenes használatbavételi engedély...

pestam Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6318
ez még az én korábbi tippjeimnél is rosszabb...:((( pedig, nekünk F1-eseknek is érdekünk...
zsoci2 Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6317

Sziasztok!!!!

"Örömteli" hírt kaptam tegnap  levélben a Minrontól, még 2 hónap csúszás az F2 átadásával kapcsolatban. Szóval az augusztusi költözés elmarad.

Üdv

barnaszemu Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6316

Sziasztok,

beszéltem a minronosokkal (F2), még mindig a környezetvédelmi szakhatóságra vár az önkorm., ezt követően kiadja az ideiglenes használatbavételi engedélyt, majd 15 napra rá a jogerőset (a 15 nap a fellebezés miatt szükséges) és csak ezt követően értesítenek ki mindenkit, szlát küldenek, stb.

tehát ez mégiscsak átcsúszik augusztusra?! kicsit dühítő már ez a várakozás.....

b.

pestam Creative Commons License 2008.07.17 0 0 6315
nagy meglepetésemre ma reggel vki söpörte a megálló környékét! nemtom, h BKV v CP ember volt, nő, kék overál, narancs csík a mellkason...:) ez is haladás, rem rendszeres lesz!

áthelyezés: az önkormányzatnál (Sima Út Kft. cége) a kontaktot hívogatom, h mi a helyzet, de nem veszi fel, sztem szabin lehet, de megpróbálom a központot mostmár hívni. BKV-nál csak az ügyfélszolgálatra írtam, és azt hívtam is, állítólag már átadták az ügyet az Intermédia-nak (üzemeltető), de a honlapjuk egy rakat sz.r, elérhetőség nem elérhető...:(

a BKV-Figyelő oldalán van gyorsbejelentő, a mocskot oda is beírtam, vmelyik jelzés ezek szerint eljutott hozzájuk, ja a mocsokról az FKF-et is értesítettem, de nekik semmi közük hozzá (megálló: BKV, többi járda: ház)
Előzmény: t0m1 (6314)
t0m1 Creative Commons License 2008.07.16 0 0 6314
szevasztok!

lehet tudni valamit a bkv megállóval kapcsolatosan? Arréb teszik? Ha nem, adtok már egy kinyomozott kontaktot? Szerintem ideje lenne annak, hogy többen is bombázzuk őket panaszokkal, mivel nem látható még az eredmény.
hoseman Creative Commons License 2008.07.16 0 0 6313
..ádábszurdum lenne ha tizen-huszon guriga megfizetése után csak a lakás állapotába szólhatnánk bele...NE is gondolkozz ilyen hülyeségeken!:)
Előzmény: nehogyka (6310)
pestam Creative Commons License 2008.07.16 0 0 6312
sztem követelni kell, nem kérni, és nem kell a helyzet rendezéséig aláírni a lakás átvételét...
whitew0lf Creative Commons License 2008.07.16 0 0 6311
Szerintem ha kellően sokan panaszkodnak a körülményekre akkor azt figyelembe vehetik.
nehogyka Creative Commons License 2008.07.16 0 0 6310

A támogatás részemről is adott. Az biztos, hogy addig nem fogok nyugodni, míg normális állapotok nem lesznek a kurvadrágán megvásárolt lakás körül. És mit gondoltok, tényleg csak abba van beleszólásunk átvételkor, hogy a lakás hogyan néz ki, vagy kifogásolhatjuk a Lehel utca felőli fergeteges undormányt is, és követelhetjük a rendezését??

Előzmény: gabesz_12 (6307)
gabesz_12 Creative Commons License 2008.07.14 0 0 6309
természetesen "...személyes :) tapasztalataim..."
hoseman Creative Commons License 2008.07.13 0 0 6308
..Gabesz!.. más nevében nem nyilatkozhatok,de ha nem akarod annyiban hagyni,rám bizton számíthatsz.
gabesz_12 Creative Commons License 2008.07.13 0 0 6307

Üdv! Jó ideje már olvasgatom a fórumot, ahonnan már sok hosznas info-t megtudtam, de csak most jutottam odáig, hogy írásban is megosszam gondolataimait.

Először is külön üdvözlet minden leendő F2-es lakótársamnak, aztán másodzsor rögtön szeretném részvétemet is kifejezni az "otthonunkhoz". Ennek több oka is van, de nekem az utolsó csepp a pohárban a tegnapi szeméjes tapasztalataim voltak. Amit a helyszínen láttunk  a párommal, az nem egyszerűen undorító, hanem kurvára felháborító... Igazából nem is találok rá megfelelő szavakat, ilyen ganéval még nem sok helyen találkoztam életemben.

Aztán végigondolva a helyzetet több dolog is eszembe jutott:

1. Nem tudom, illetve nem akarom elhinni, hogy a köcsög minron így akarja majd átadni a lakást, amiért több milliót fizettünk, és jó sok ideig még fizetünk is, már ha megélem. Én barom.

2. A mocsok összetakarítására nem lehet kifogásuk. Szerintem egyértelmű, hogy ők baszták el azzal, hogy nem vigyáztak rá, és nekik is kell rendbe tenni (az nem érdekel, hogy hogyan, felőlem akár újjá is építhetik az egész árkádot). De félek tőle, hogy mégis lesz... Elmehet az egész banda a...

3. Ha ebben a kib....tt életben egyszer beköltözünk végre, akkor a problémára nagyon, de nagyon sürgősen megoldást kell találni. Nem akarok csövest látni, és... Nagyon remélem, hogy minden F2-es sorstárs hasonlóan gondolkozik, de olvasva a hozzászólásokat nem tévedhetek nagyot, remélem.

3. A buszmegálló nagyon jól jellemzi a mai magyar (bkv) hülyeséget. Nem ott van helye. Lehet akár 10 szemetes is kitéve, a hülye köcsög nem fogja használni, mert nem rendelkezik hozzá megfelelő kultúrával.

4. A lakást mi is portással együtt vettük anno, és kurvára idegesít, hogy úgy néz ki, hogy ebből nem lesz semmi. Ha helyileg nem is lesz, akkor máshonnan kell felügyelni az F2-re és kész...

A birtokba adás halogatásába már kezdek belefáradni, de az összeszart, mocskos szemétdomb már nem hagy nyugodni. Ugye nem hagyjuk annyiban...    

pestam Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6306
az ott kőpor, azt sem bonyolult elrendezni
Előzmény: szucsati (6305)
szucsati Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6305

A falfelületeket a kerületi rendelet szerint antigrafitivel kell bevonni, ez nálunk is megvan, simán le lehet mosni. Mostmár csak az a kérdés, hogy az árkád alatti részre is vonatkozik-e.

Előzmény: hoseman (6301)
szucsati Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6304
Ha a cégtábla kilóg a falfelületről, akár csak egy neon, akkor bérleti díjat kell fizetnie a háznak. Még egy kis bevétel nektek...
Előzmény: pestam (6300)
szucsati Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6303
még egy mkb-t hozzatok már ide, nekem az kellene ;) köszi! ;)
Előzmény: pestam (6300)
hoseman Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6302
..készítettem még pár képet,de annyira kiábrándító,hogy inkább nem töltöm fel..:(
hoseman Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6301
pestam Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6300
és gond takarítani sem fognak, majd azt is a lakók pénzéből...
egyébként 2 v. 3 újabb bank lesz, OTP és Raiffeisen biztosan, és lehet Unicredit is. így lesz 5-6 fegyveres őrünk nappal, egy rakat kamera, és rendes közös ktg. fizetés...
+ a gyógyszertár, és más nagyon nem is fér el már... kérdés, hova teszik ki a cégtáblát és hogyan?! az a farok, aki megtervezte azt az árkádot, érdemelne vmi építészeti citrom díjat!!
Előzmény: hoseman (6299)
hoseman Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6299
..F2 bejáratánál megvan az első firka :(((
..a "művész" bassza szájba a jó édes anyucikáját a ravatalon!!!
Elképesztő és felháborító különben, hogy az illetékesek szarnak bele mekkora préda a ház lehel út menti része..
pestam Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6297
el fog hallgatni, vagy így, vagy úgy... 'megszoksz vagy megszöksz' elv alapján fogunk eljárni.
Előzmény: zöccem (6296)
zöccem Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6296
Képzeljétek! Felhívtam egy haveromat, akinek a visítozós kedvencünk az évfolyamtársa volt, és 5 évig egy emeleten lakott vele kollégiumban. A probléma tehát nem újkeletű... Akkor sem lehetett vele kezdeni semmit.
Azt viszont, h 3 közös kolis év alatt, illetve a lakásom szerencsés elhelyezkedése miatt most sem hallom, nem is értem...
Előzmény: whitew0lf (6295)
whitew0lf Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6295
Szerintem csak simán nem akarta megérteni, hogy mit mondunk. Vagy nagyon naiv.
Előzmény: zöccem (6294)
zöccem Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6294
Külön vicces volt a nyolcadikon lakó "biciklis" néni értetlenkedése...
Előzmény: whitew0lf (6293)
whitew0lf Creative Commons License 2008.07.11 0 0 6293
Jó volt a tegnapi lakógyűlés. Sokat nevettem a "Nem én voltam", "Én voltam", "Tudom hogy ki volt" vitán :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!