Az óra átírásokat nektek kell intézni, az átadás lakásonként 0,5 max 1 óra alatt a papírmunkával meg van. Leglábbis nálunk megvolt. Így szerintem napi 4 az nagyon kevés, inkább 6-8 lenne a reális.
zsoci! ez még viccnek is rossz....ez már a szürreális kategória!(lenne..).. Szerintem vizsgáld felül az információs anyagodat.....ha mégis neked lenne igazad,akkor én önként zártosztályra vonulok...
A Környezetvédelmi hatóság engedélye megérkezett. Ha bekerül az Önkormányzathoz akkor Ők kb. 2-3 napon belül kiadják a nem jogerős használatbavételi engedélyt. Ezután 15 nap a jogerőre emelkedés, de ez csökkenthető azzal ha a szomszédok lemondanak a fellebbezési jogukról, mert akkor csak 3-4 nap. Ezután a Minron pénzügyesek kiállítják a Bank felé a végszámlákat ami megint 3-4 nap. Ha megtörténik a kifizetés és elvileg a mérőorák átírása akkor megkezdik a birtokbaadásokat. Kb. napi 4 lakás átadását igérték.
A Bkv-s váróval kapcsolatban Én is dobog egy e-mailt hátha végre történik valami.
szerintem valamit nagyon benézhettél. minronéknál érdeklödtem és egyáltalán nem erősítették meg a hírt. sőőt elvileg napokon belül meglesz az ideiglenes használatbavételi engedély...
beszéltem a minronosokkal (F2), még mindig a környezetvédelmi szakhatóságra vár az önkorm., ezt követően kiadja az ideiglenes használatbavételi engedélyt, majd 15 napra rá a jogerőset (a 15 nap a fellebezés miatt szükséges) és csak ezt követően értesítenek ki mindenkit, szlát küldenek, stb.
tehát ez mégiscsak átcsúszik augusztusra?! kicsit dühítő már ez a várakozás.....
nagy meglepetésemre ma reggel vki söpörte a megálló környékét! nemtom, h BKV v CP ember volt, nő, kék overál, narancs csík a mellkason...:) ez is haladás, rem rendszeres lesz!
áthelyezés: az önkormányzatnál (Sima Út Kft. cége) a kontaktot hívogatom, h mi a helyzet, de nem veszi fel, sztem szabin lehet, de megpróbálom a központot mostmár hívni. BKV-nál csak az ügyfélszolgálatra írtam, és azt hívtam is, állítólag már átadták az ügyet az Intermédia-nak (üzemeltető), de a honlapjuk egy rakat sz.r, elérhetőség nem elérhető...:(
a BKV-Figyelő oldalán van gyorsbejelentő, a mocskot oda is beírtam, vmelyik jelzés ezek szerint eljutott hozzájuk, ja a mocsokról az FKF-et is értesítettem, de nekik semmi közük hozzá (megálló: BKV, többi járda: ház)
lehet tudni valamit a bkv megállóval kapcsolatosan? Arréb teszik? Ha nem, adtok már egy kinyomozott kontaktot? Szerintem ideje lenne annak, hogy többen is bombázzuk őket panaszokkal, mivel nem látható még az eredmény.
A támogatás részemről is adott. Az biztos, hogy addig nem fogok nyugodni, míg normális állapotok nem lesznek a kurvadrágán megvásárolt lakás körül. És mit gondoltok, tényleg csak abba van beleszólásunk átvételkor, hogy a lakás hogyan néz ki, vagy kifogásolhatjuk a Lehel utca felőli fergeteges undormányt is, és követelhetjük a rendezését??
Üdv! Jó ideje már olvasgatom a fórumot, ahonnan már sok hosznas info-t megtudtam, de csak most jutottam odáig, hogy írásban is megosszam gondolataimait.
Először is külön üdvözlet minden leendő F2-es lakótársamnak, aztán másodzsor rögtön szeretném részvétemet is kifejezni az "otthonunkhoz". Ennek több oka is van, de nekem az utolsó csepp a pohárban a tegnapi szeméjes tapasztalataim voltak. Amit a helyszínen láttunk a párommal, az nem egyszerűen undorító, hanem kurvára felháborító... Igazából nem is találok rá megfelelő szavakat, ilyen ganéval még nem sok helyen találkoztam életemben.
Aztán végigondolva a helyzetet több dolog is eszembe jutott:
1. Nem tudom, illetve nem akarom elhinni, hogy a köcsög minron így akarja majd átadni a lakást, amiért több milliót fizettünk, és jó sok ideig még fizetünk is, már ha megélem. Én barom.
2. A mocsok összetakarítására nem lehet kifogásuk. Szerintem egyértelmű, hogy ők baszták el azzal, hogy nem vigyáztak rá, és nekik is kell rendbe tenni (az nem érdekel, hogy hogyan, felőlem akár újjá is építhetik az egész árkádot). De félek tőle, hogy mégis lesz... Elmehet az egész banda a...
3. Ha ebben a kib....tt életben egyszer beköltözünk végre, akkor a problémára nagyon, de nagyon sürgősen megoldást kell találni. Nem akarok csövest látni, és... Nagyon remélem, hogy minden F2-es sorstárs hasonlóan gondolkozik, de olvasva a hozzászólásokat nem tévedhetek nagyot, remélem.
3. A buszmegálló nagyon jól jellemzi a mai magyar (bkv) hülyeséget. Nem ott van helye. Lehet akár 10 szemetes is kitéve, a hülye köcsög nem fogja használni, mert nem rendelkezik hozzá megfelelő kultúrával.
4. A lakást mi is portással együtt vettük anno, és kurvára idegesít, hogy úgy néz ki, hogy ebből nem lesz semmi. Ha helyileg nem is lesz, akkor máshonnan kell felügyelni az F2-re és kész...
A birtokba adás halogatásába már kezdek belefáradni, de az összeszart, mocskos szemétdomb már nem hagy nyugodni. Ugye nem hagyjuk annyiban...
A falfelületeket a kerületi rendelet szerint antigrafitivel kell bevonni, ez nálunk is megvan, simán le lehet mosni. Mostmár csak az a kérdés, hogy az árkád alatti részre is vonatkozik-e.
és gond takarítani sem fognak, majd azt is a lakók pénzéből... egyébként 2 v. 3 újabb bank lesz, OTP és Raiffeisen biztosan, és lehet Unicredit is. így lesz 5-6 fegyveres őrünk nappal, egy rakat kamera, és rendes közös ktg. fizetés... + a gyógyszertár, és más nagyon nem is fér el már... kérdés, hova teszik ki a cégtáblát és hogyan?! az a farok, aki megtervezte azt az árkádot, érdemelne vmi építészeti citrom díjat!!
..F2 bejáratánál megvan az első firka :((( ..a "művész" bassza szájba a jó édes anyucikáját a ravatalon!!! Elképesztő és felháborító különben, hogy az illetékesek szarnak bele mekkora préda a ház lehel út menti része..
Képzeljétek! Felhívtam egy haveromat, akinek a visítozós kedvencünk az évfolyamtársa volt, és 5 évig egy emeleten lakott vele kollégiumban. A probléma tehát nem újkeletű... Akkor sem lehetett vele kezdeni semmit. Azt viszont, h 3 közös kolis év alatt, illetve a lakásom szerencsés elhelyezkedése miatt most sem hallom, nem is értem...