Keresés

Részletes keresés

rabótnyik Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2709
Köszi. Azért kicsit mérges vagyok, mert a múlt hét végén voltam az E. antikváriumban, de nem találtam, és a hét elején is be akartam nézni, de azt gondoltam, ráér.
Előzmény: christy1987 (2707)
hondas1 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2708

Kedves rabótnyik!

Elnézést, hogy a Christy1987-el való vitám egy kicsit megzavart, nem volt szándékos...

Ezért minden fórumozótól elnézést kérek!!!

A poirot karácsonyát próbáld meg a könyvklub kiadónál kikönyörögni, én onnan szereztem és megesküdtek, hogy az az egy volt, de ahol egy van, ott van(lehet) több is...

Továbbá jegyezd elő a bookline.hu oldalon, hátha szerencséd lesz, mint Christy1987-nek(eiffel antikvárium)... Itt 18 antikvárium állandóan frissülő kínálata van, tehát elég nagy az esély, hogy valamelyik kap egy példányt.

Valamint jegyezz elő minden internetes antikváriumban(antikva.hu, antikvarium.hu, regikonyvek.hu, konyvudvar.hu, konyvbarlang.hu stb.).

Ha lesz nekik, kiértesítenek.

Vagy "ölj le" érte valakit.

Más ötletem sajnos nincs...

Előzmény: rabótnyik (2704)
christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2707
Üdv Rabótnyik! Én ugyan nem cserélem el, de már megvan egy példányban, és ha véletlen látom valahol, szólni fogok. És mégegyszer köszi azt a két könyvet amihez hozzájuttattál. Nem tudom hogy ezek közül mi az ami valódi, de nézd meg a következőt:

http://www.uhu.hu/leiras.jsp?bookID=2946/

Bár ezt gyanítom már próbáltad, és van még a http://www.sunbooks.hu, ott a kereskedelmi rendszerben elvileg bent van ez a könyv, nekem azt írták anno, hogy személyesen tőlük nem tudok rendelni, de felkereshetem valamelyik partnerüket, akik tudnak, velük egyeztessek. A sunbooks partnereinek listája:

http://www.sunbooks.hu/portal/content/view/153/107/

Ja ér írj arra a libris címre amit mutattam. Megéri. De persze mindenekelőtt várd meg a március ötödikét, és menj ki a józsefvárosi piacra:) Remélem sikerrel jársz! Christian
hondas1 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2706

Hupsz, igazad van, tévedni emberi dolog.

Októbert akartam írni...

Előzmény: christy1987 (2705)
christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2705
A szeptember csak 30 napos... te kis csacsi :)
rabótnyik Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2704
Én most már egyáltalán nem vagyok itt képben.  Csak egy kérdésem van. A Porot karácsonyát meglehet még valahogy szerezni?
Előzmény: christy1987 (2702)
hondas1 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2703

Igazad van, teljesen, és mindenben.

Én egy aljas hülye vagyok, aki persze tudja, hogy ki, mikor és hol fogja eladni a könyvét, és természetesen nem is szólnék róla senkinek, hogy mind az enyém lehessen! He-he-he!

Még szerencse, hogy vannak ilyen hős hazafiak, mint te!!!

Az eiffelbe meg menj be, legalább 50db AC könyvük van!

Szóval mégegyszer gratulálok, és az info@europakiado.hu e-mail címet valóban nem én mondtam neked. Meg a könyvklubosat sem. Meg a bookline-t sem, meg a múzeum körutat sem.

Ne nézz már hülyének!

Olvass vissza egy pár oldalt...

De befejezésül tényleg én voltam a szemét, bocsánatot kérek tőled miatta, meg mindenkitől. Már bánom, hogy nem mondtam el, hogy ki és mikor ad el ilyen könyvet.

Kár, hogy már megvan neked a poirot karácsonya, mert tudnék egy tippet:

a józsefvárosi piacon egy 62éves bácsi március 5-én 800ft-ért fogja adni, természetesen új állapotban, de talán egy 100-ast majd tudsz alkudni.

Ja és a temetni veszélyest is eladja majd valaki egy debreceni antikváriumban szeptember 58-án.

...

...

Ezt azért te sem gondolhatod komolyan.

Nézz magadba (bár a kapzsiságtól ettől nem tartok)...

Na üdv

Előzmény: christy1987 (2702)
christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2702
>> Bakos Enikő kivételével mindet én javasoltam neked!

Mikor mondtad nekem, hogy melyik Európás email címre kell írni? Nem emlékszem bocsesz! Hogy el lehet menni a Kossuth téri kiadójukba is könyvet venni? Csak mert nem lehet ám mindegyik emailre írni... a legtöbb helyről elzavarnak mintha sosem árulták volna ezeket a könyveket! Mielőtt feltűnteted magadat mint világmegváltó, a következő könyveket köszönhetem nem magamnak:

Legelsősorban Álmok háza: Deirdre, ezt nem tudom magamtól hogy vettem volna meg!
Holttest a könyvtárszobában, Gyilkosság a diákszállón: rabótnyik.
ABC, Halál a níluson, Kristálytükör: Neked,

>> Az eiffel pedig ugyanúgy antikvárium mint a múzeum körúton levők.

Ebből következően üres az is, ugyanúgy mint az összes többi.

>> Azért tudtál ott venni most ennyi mindent, mert a múlt héten fölvásároltak egy egész gyűjteményt-tudod, valaki bevitte és eladta ott.

Milyen érdekes... utólag milyen okos vagy... de jóóó... ezt mikor mondtad nekünk? Nem emlékszem hogy megosztottad volna a fórumon kedves barátom!!! A teljes gyűjtemény 39 darab, 15 gyakori, de legalább 15 baromi ritka, sokan a karjukat is odaadnák érte! Na látod, ez az ami nem szimpatikus benned! Hogy megjátszod azt, hogy te csak úgy mendegélsz a városban, azt vadonatúj AC könyvek hevernek előtted az úton egy ezresért. Hát a fenét! Neked ilyen jellegű über információid vannak, és ezt soha de soha nem mondtad el senkinek! Rabotnyikot is érdekelte volna a P. K. nem tudom azóta megvan-e már neki, de nem látom, hogy neki is írtad volna! Így én vittem el abból a gyűjteményből. Szerencse hogy lecsaptad előttem a Temetni veszélyest, mert így 500-al olcsóbban kaptam meg:)

>> Ez nem nagy sansz, bárki bármelyik antikváriumba bevihet könyveket. Egy nagy lutri, amihez sok szerencse kell.

Ehhez nem kell egy perc szerencse sem. Jó a teljes kollekciómból mondjuk az Álmok háza volt őrületes mázli, hogy Deirdre odaadta nekem, de szerintem ezen tudás birtokában ha újra össze akarnám az egészet gyűjteni, nem tellene sokba, legalábbis mondjuk 36-37 kötetet simán megvehetnék.

>> Sokszor írtad azt hogy vatera...

Jójó, az igaz, hogy ott is talál az ember kincset, de azt megintcsak nem írtad hogy te azt is tudtad mikor fogják felrakni a könyveket! Hogy mit ad Isten ott hevert egy új Ackroyd... És úgy mondtad mintha nem köszöntem volna meg az ABC-t 3 helyen is, csak te éppen nem akartál válaszolni, nehogy véletlen lecsapjam az Ackroydot mivel a srác ismerősöm volt... Megint nem mondtad el itt sem a teljes igazságot.

>> A bookline pedig ugyanúgy az antikváriumok könyveit árulja (központi, mike és társa, betű, zuglói, atticus, eiffel stb.), melyek egy része pont a múzeum krt-n van.

Igen, csak mivel a neten fogja mindenki lecsapni a dolgokat, mert általában az emberek nem járkálnak a városban, magán a lelőhelyen sosem fogod megtalálni a dolgokat! Emlékezz vissza a Kristálytükör meghasadtra. Az sosem volt kirakva az Eiffel polcára. Amikor ott voltam nem volt kint, másnap meg a M. krtre szállították nekem, mert neten vettem. Megint csak nem fogsz ott találni semmit. Ha egy teljes gyűjteményt vettek, amit a hétvégén raktak ki a booklinera, akkor örömmel közlöm hogy abból a polcon hétfő reggel 4 darab volt kint...

>> Visszatérve meg a "bunkó" dologra, én sohasem mondtam, hogy az vagy, csak szarul esett, hogy te nem egyszer írtál nekem, hogy segítsek megszerezni a keresett könyveket minden hála nélkül -amiben persze rendre segítettem-, és amikor tőled kér -nem is segítséget-, csak egy kis infót az ember, akkor egyből elhajtod,mondván neked ez az egy sanszod van! Hát szép mondhatom...

A lánynak elmondtam hol lehet venni ilyen könyvet, csak te adtad a nagyot ott is mintha nem tudnád... örültem hogy azt írták 7/6 könyv megvan... de amikor mondták, hogy a Temetni veszélyest nem tudják előállítani nekem, akkor tudtam hogy neked miért az az egy könyved az, ami hiányzik... Persze te hangoztattad hogy nem tudod... hogy különben nem kérdeznéd ha tudnád... dehogynem... csak hátha nem ugyanazt tudjuk... Na erről beszéltem...
Előzmény: hondas1 (2701)
hondas1 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2701

Ez volt az a nagy titok???

A Bakos Enikő kivételével mindet én javasoltam neked!

Az eiffel pedig ugyanúgy antikvárium mint a múzeum körúton levők.

Azért tudtál ott venni most ennyi mindent, mert a múlt héten fölvásároltak egy egész gyűjteményt-tudod, valaki bevitte és eladta ott.

Volt, hogy több hónapig nem volt bent náluk egy használható AC könyv sem...

Ez nem nagy sansz, bárki bármelyik antikváriumba bevihet könyveket. Egy nagy lutri, amihez sok szerencse kell.

Én pl. az Atticus antikváriumban(asbóth utca) a Mike és társában(múzeum krt) és a kiadóknál szereztem be újonnan(vagy teljesen újszerűen) szinte az összes könyvemet.

A bookline pedig ugyanúgy az antikváriumok könyveit árulja (központi, mike és társa, betű, zuglói, atticus, eiffel stb.), melyek egy része pont a múzeum krt-n van.

Szóval ez szerintem a fórumozók többsége előtt köztudott, csak nem mindenki nézi naponta többször a netes könyvoldalakat.

Visszatérve meg a "bunkó" dologra, én sohasem mondtam, hogy az vagy, csak szarul esett, hogy te nem egyszer írtál nekem, hogy segítsek megszerezni a keresett könyveket minden hála nélkül -amiben persze rendre segítettem-, és amikor tőled kér -nem is segítséget-, csak egy kis infót az ember, akkor egyből elhajtod,mondván neked ez az egy sanszod van! Hát szép mondhatom...

Előzmény: christy1987 (2700)
christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2700
Bár bunkó vagyok, én hajlandó vagyok leírni egykét tippet, ha valaki ezt a sorozatot gyűjti, ami nekem összejött! Szóval az, hogy az antikváriumokat járni, meg végigmenni a múzeum körúton naponta kétszer, az egy marhaság, úgy 1% eséllyel talál az ember bármit is... főleg nem új könyveket... vaterán sem fog senki új könyveket árulni, ez is biztos, ugyanazok vannak fent mindig! Ahol tényleg lehet rendes könyveket kapni, valódi áron és újonnan:

Halál a níluson, Kristálytükör meghasadt, Poirot karácsonya, Titokzatos kék vonat, Paddington, és sok egyéb: www.bookline.hu-n van kiírva többnyire at Eiffel antikvárium a lelőhely.

Tíz kicsi néger, Nemezis, Cipruskoporsó, Macska a galambok között, Ackroyd, Öt kismalac: info@europakiado.hu, ha van még nekik akkor itt 1000 HUF/darab áron adják, azon az áron ami a könyvre van nyomtatva. Bár hozzáteszem a nőt más idegesítik az AC rajongók levelei, szóval azt hiszem itt már nem lehet túl sok darab, azért próbálkozzatok.

Temetni veszélyes: ebakos@libri.hu (Bakos Enikő) írtam neki, és nem vicc, 3 perc mulva válaszolt, hogy a Kecskeméti utcai Libriben 1050 forintért van egyetlen példány a könyvből. De ugyanez megjátszható bármelyik másik könyvvel, sőt akár más üzletláncok emailjeivel is.

A további 15 darab könyv gond nélkül kapható bármelyik könyvesboltban, mindenféle romantika nélkül a teljes kollekció beszerezhető 2 hét alatt. Christian
christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2699
Szivesen máskor is! :)
hondas1 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2698

Természetesen szeretném mindenkinek megköszönni a közreműködést a gyűjtésben, aki segített...

hondas1 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2697

Gratulálok!!!

Te ÁSZ!

Most aztán "dinnyékkel a hónod alatt" járkálhatsz az utcán...

Előzmény: christy1987 (2696)
christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2696
Alap hogy az enyém is zsír új:) És mennyivel kevesebb időmbe telt összegyűjteni a könyveket? Négy hónappal? LoL :)
hondas1 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2695

Kedves Christy!

Csak jelezni szeretném, hogy nem te vagy az egyetlen, akinek sikerül(t) beszerezni ezeket...

És amíg te öltözöl, én olvasom a zsír új  állapotú Temetni veszélyes könyvemet...

Szóval immáron teljes a sorozatom(egy ideje)!

... Ha már a dicsekedésről van szó!

Előzmény: christy1987 (2694)
christy1987 Creative Commons License 2007.02.28 0 0 2694
Üdv! Csak szeretném jelezni, hogy éppen felvettem a nadrágom, a pólóm, és a cipőmet kötöm, mert indulok a Temetni veszélyes című könyvemért... A kék vonatot és a Poirot karácsonyát már tegnap megvettem...
Bmatyas_81 Creative Commons License 2007.02.27 0 0 2693
Ha vársz még májusig, az Alibit megveheted újonnan.

A Szemfényvesztés és a Nem csalás nem ánmitás egy és ugyanaz a regény csak más fordításban (van egy 3. fordítása is).

Az álmok háza szintén meg fog jelenni még idén (Aqulia kiadónál).
Előzmény: hofi moni (2692)
hofi moni Creative Commons License 2007.02.27 0 0 2692

sziasztok!

van 3 AC könyvem amit szeretnék elcserélni . amim van: harmadik lány (hunga )

macska a galambol között (europa )

paddinngton 16.50 (europa)

keresnék: az alibi

szemfényvesztés

nem csalás nem ánmitás

három vak egér

az álmok háza

Ha valakit érdekel bármilyen megoldásra nyitott vagyok.

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.25 0 0 2691
Megjelentek az alábbi Joan Hickson főszereplésével készült Miss Marple-filmek DVD-n:

Gyilkosság a paplakban (1986)
A Bertram hotel (1987)
Nemezis (1987)
Takard el az arcát (1987)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.25 0 0 2690
A Múzeum körút tényleg elég ratyi ilyen szempontból, hisz mindenki oda indul el elsőnek. - Legalábbis én vidékiként azt tettem és nem jártam nagy sikerrel fél évvel ezelőtt sem... :PPP
deirdre Creative Commons License 2007.02.23 0 0 2689

Hondas1,

Két hét után (hol leltároztak, hol én nem jártam Libri közelében), ma végre sikerült  megvennem azt a három könyvet. Csak azért írok, hogy lásd: nem került be a konyhapénzbe, tényleg Agatha Christie-re fordítottam! :-)

Jó hétvégét mindenkinek!

d.

christy1987 Creative Commons License 2007.02.22 0 0 2688
Múzeumban totál esélytelen hogy találsz bármiféle ritkaságot:( Nagyon ritkán kerül be hozzájuk bármiféle igazán ritka könyv, ha mégis, akkor túl felkapott a környék ahhoz, hogy te csapd le magadnak... milyen könyvek kellenek amúgy és melyik sorozatból?
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.22 0 0 2687
A Múzeum körút nincs messze tőlem, gyakran látogatom az ottani antikváriumokat. Két hónapja végigjártam az összes helyi boltot, de a teljes kínálatból csupán egy darab volt, ami hiányzott a gyűjteményemből. És én még kezdő vagyok hozzátok képest. Magyarán az itteni antikváriumok sem dúskálnak - persze lehet, hogy bekerül majd hozzájuk pár ritkaság.
Előzmény: Törölt nick (2685)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.22 0 0 2686
Mindnesetre aki ráér, nézzen be ide:
Agatha fórum: http://agathaforum.proboards85.com/
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.21 0 0 2685
Szerintem a Pestiek nagy előnyben vannak az antikváriumokat illetően. Vidéken alig néhány nagyobb antikvárium van, de inkább csak sok kicsi... bódészerű, ahol szinte alig van AC vagy azok is csak a Fekete könyvek sorozatból valók. :((( Hungásokkal még sosem találkoztam ilyen helyen. :(
christy1987 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 2684
Na most sikerült hatalmas marhaságot írnom, tehát nem vaterázva, nem is gyűjtőtől, hanem könyvesboltban vásároltam újonnan... így hangzik a rendes mondat magyarul.
christy1987 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 2683
Amúgy nem vaterázva, hanem gyűjtőtől vettem boltban, vadonatúj könyvek.
christy1987 Creative Commons License 2007.02.20 0 0 2682
Ha elmondom hogy hol vettem, akkor elmondod hol a kék vonat?
rabótnyik Creative Commons License 2007.02.20 0 0 2681
Én láttam egy helyütt a Titokzatos kék vonat c. könyvet, de olvasván ezt az épületes vitát, inkább nem árulom el, hogy hol. Egyébként gondolom egy bizonyos személytől szerezted be a könyveket így egyszerre.
Előzmény: christy1987 (2679)
z.ili Creative Commons License 2007.02.20 0 0 2680
Köszi a tippet Csaba!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!