Neeem, nem a tiéd (vagyis arról copyztam igaz:-)azt adom oda:-)
Egyébiránt végeztem minddel, úgyhogy ha láttlak vasárnap visszaviszem tisztelettel meg az Adam Ant-et is. És természetesen lehet szó a Neurotic-ról is de sajnos Styler előszőr stippistoppolta, de utána minden további nélkül:-))
Ez idézet volt, kicsi lány! Ne féljél, a lelkedetnem rabolja el senki. Mégegyszer. :-)
De kűggyed el mégegyszer azt a levelet, mert szórok oda a sarokba kukoricát is, hogy kényelmetlenebb legyen! :-)
Először Atari Teenage Riot, aztán volt Underworld, Interzone Inc.*, Wumpscut*, Rammstein*, valami mittudoménmi, aztán volt SP: Worlock* is, utána meg Foundry és onnantól minimál sokáig.
(A *-osok bejátszhatnak, na az igaz.)
Ja persze, az igéret szép szó! Nyugi nem felejtettem el:-)))
Viszont emberek: Kinek van X-Marks the Pedwalk-ja???
Mert nekem meg az kéne nagyon-nagyon, ja meg a Revco-nak a Stainless Steel Providers-e!!!!!!!!!!!!
Motyó: ennél azért még én is perverzebb vagyok, no mindegy, ízlések és pofonok.
Mi volt tegnap a rádióban skacok?
Üdv. Amethana!!!!Vasárnap tessék jönni HKT-NASi!
És 19-én Revolutionre!!!! Most megint más zene lesz...ráadásul vendégünk lesz Gelka és 3Nailz is.
Székesfehérváti plakáton? Életemben nem voltam fehérváron, ráadásul már az óvodában is csűrdöngölőt jártunk :-)
(Én NEM pesten voltam ovis)
Ja, Minimal Trash Pop --- Ez a style többet örökölt az eredeti industriáltól, mint pl. a future-pop (VNV, Covenant, & Co. - amit egyébként szintén kedvelek, de azt nyomják elegen)
Sálálá! Megkésve bár, de jelentem, a múltkor jót szórakoztam, még ha nem is felelt meg ált. az ízlésemnek a zene:) De én már csak ilyen elégedetlenkedő vagyok. Sajna ez a péntek nem OK, de valami buliban benne vagyok a közeljövőben. Végre találtam utazótársat is, úgyhogy.
Üdv!