Na, próbálkoztam a TT-vel (úgy csináltam, hogy a közel azonos TT-vel rendelkezőket párokba állítottam úgy, hogy az egyiket úgy hagytam, ahogy volt, míg a másikkal ügyeskedtem manuálisan), itt az eredmény:
1) Egy 40 km-es sík szakaszon (asszem a Vueltán): Botero-é a szakasz, Steinhauserrel együtt lemosta az Ullricj-Vino "CPU-duót". Mindössze annyit állítottam, hogy az áttétel nagyobb legyen (alapból 6.30 m volt, és egyel növeltem 6.67-re), valamint a faster-r visszavettem 109-ről 5-6 egységgel, hogy minél tovább bírják. Ugyan az utolsó 6-8 km-en már minden erejük elfogyott, de így is sikerrel abszolválták a feladatatot...
2) Dombosabb szakaszon (Svájci körverseny, 22 km): totál káosz, mind az alap beállítású, mind az én általam írányított team becsődölt: Armstrong 1'30" kapott, a többieké az uccsó 7 hely maradt.....
PLS mégegyszer, hogy próbálkozzatok ti is, és osszátok meg a + és a - élményeket is!!!
Hogy lehet megszerezni/elindítani az 1.0-s verziót??
Már moncoutie-től megkaptam kiírva az eredetit,de nem megy mert mielött még elindulna a gém kiírja hogy nem találja a lemezt.Pedig benn van a +hajtóban.
A gémlib-es image -t se ismeri fel csak ha demo-s módon csinálom akkor pedig 0.8b verzió lesz...
Frissítőt kérni szerintem nem lehet, mivel a CPU sem teszi ezt (pedig nem lenne rossz). TT-nél meg - ahogy asszem donpedro mondta - akkor tudsz a legjobban menni, ha nem állítasz semmi :(, de most én megpróbálok rágyúrni, azaz megyek 1-2 TT stage race-t, és variálgatom a beállításokat (flat out, hard, normal) nagyjából ugyanolyan TT pontos kerekeseknél (pl nem Horillot fogom összehasonlítani Bodrogival). Pls tegyétek ezt ti is, és számoljatok be az eredményekről!
Nekem van jó rosterem a cym 3- hoz ami 2004-es igazolásokat is tartalmaz sőt az összes fénykép is megvan! Viszont nagyon hálás lennék ha valaki segítene hozzájutni a cym 4-es bug nélkűl működő példányához előre is köszi!
Ezzel a demo-átírással meg nem az igazi(nem lehet nehézséget állítani,nenm látni a tt-n a részidőket,kicsik a betük)szal nagyon várom a cd-det !!!! :)))
Leszedtem és megy, legalábbis az a szakasz, amit véletlenszerűen betöltöttem.
Cym3-hoz van valakinek olyan adatbázisa, amiben az összes név ki van javítva? Amit eddig találtam az rosszabb volt, mint amit fejből össze tudtam hozni.
Hi! Nem tud valaki, valamilyen editorról??? Ha igen akkor pls, kopírozza le nekem ide a címet. Köszi ! Amugy akinek még nincs meg a game, annak itt egy warezoldal:
Hát, eddig 0 embert találtam környezetemben, akinek domboros kártyája van...ma még egy kollégám elvileg próbálkozik vele, nem tudom sikerül-e neki.
Bazz, az első játék amit hajlandó lennék eredetiben megvenni, pedig már jópár éve benne vagyok a gamer világban, erre Magyarországon nem lehet kapni, a neten meg kínlódás megrendelni.