Hostile:(és mindenki )
A szokott huszonegyedik századi helyen
India Arie-Voyage to India
lemeze!!!!
Egyelőre akadozik mert sokan ráncigálják lefelé a dróton de a lényeg hogy ott van!
Nekem se megy a link sajna:(
Az új TLC lemezt majd biztos megveszem de nem várom annyira mint az új Craig David-et vagy Kelly Rowland-szólólemezt.
Előjött a gonosz megint belőled!!!!:)))
Bezony van egy hasonló tesó, ha jól tudom elég nagy a család bár megmondom őszintén lehet hogy meg sem ismerném ha szembejönne.
Pl a múlt héten nyaralni voltam és eljött mellettem egy arc akit ha máshol látok odamegyek hozzá hogy "helló Wyclef, adnál egy autogrammot?":)))))))))
Azért egy R.Kelly bulira elmennék a rohatttttéletbe!!!!!Ha nincs ez a cirkusz jött volna Jay-Z vel Európába:(
Húsos, meg vastag... ja, de lefogyhatna :P Kellynek meg mindig konkáv marad a csülke oldalról :)))
(nem vagyunk normálisak :)
Girl Talk: NEM TETSZIK. Megszoktam a lányoktól, hogy mindig valami újat hoznak. Ezt sztm bárki eldalolhatná, kb ugyanezzel az eredménnyel.
Basszus, Robertnek van egy majdnem ugyanilyen tesója? Szerinted Miami környékén van esély a megjelenésükre? Bár enyhén szólva is túlkoros vagyok...mindkettőnek :)
Beyonceénak meg husos, vastag lába van!:))))
Lehet hogy a lába görbe de olyan aranyos pofija van hogy az visz mindent!:)
Én magát a dalt néztem mint egészet és az hibátlan.
Ja ésméghírek:
Új TLC single-t játszanak a rádiókban , valami "Girl talk" vagy ilyesmi a címe.
Ahhoz képest hogy assszonták elsőre hogy ketten nem fogják folytatni.Állítólag a dal elég jó és hamarosan jön az új TLC album a "3D" is.
Ja és hogy a Totemem se maradjon ki, a legújabb szóbeszéd az hogy R.Kelly testvére van a kazin (Carey Kelly) de persze ő is tagad.
Mindenesetre asszem nov.1-én lesz az újabb tárgyalás(?).Kicsit már uncsi a herce hurca.
Igazából? A szám nagyon, de sztm nem visz bele semmi pluszt. Nagyon szépen elénekli és ennyi. Ezért nem voltam oda érte már a DC-ben sem. És görbe a lába :))))
Sziasztok!
Én még mindig borogatom magam... leniggafaszoztak :)
Akkor visza a témához, emelje fel a kezét, akinek volt türelme elolvasni a Los Angeles Time idevágó cikkét. Azt hiszem az alap lenne ahhoz, hogy tisztességes véleményt tudja mondani.
Tupacból jobban szerettem amit csinált, Biggie meg szimpatikusabb volt. Puffy meg 1. gyáva ilyesmihez (őt csak az öltönyei érdeklik) 2. mindig is próbált békíteni.
Mostmár semmi, csórtam valakinek a gépéről winrar.-t mert eddig mikor próbáltam lejátszani az mp3 fájlt, bár láttam a fájlt mégis valami zűr volt vele de most halgattam meg a dalt.
Aranyos dal de mondjuk nekem jobban tetszene ha Kelly nem Nelly-nak énekelné ezeket a sorokat,sokkal jobban hangzana hogy "Gnigga, I need you" mint "Nelly, I need you":-DDDDDDDDDDDDDD
Ja és a Stole című dal fényévekkel jobb, A Dilemma inkább megint ilyen fehéreknek(nem mint én ugye:))))) készült slágerdalocska de amúgy rendben van teljesen.
Nemsokmindenvan az oldalon de a hiperaranyos pofija nagyon ott van!:)
Várom a teljes albumot, a Stole nagyon felcsigázott!!!
Úgy látszik ezek lyányok szólóban még tudnak jó zenéket produkálni.
Vagy már annyi is elég ha nem piszkál bele egy Knowles kéz???:)))))
Kelly Rowland : Stole
R.Kelly : Slow Dance & Honey Love
Eric Benét : Spiritual Thang
Kool and the Gang : Hidehi HideHo
Nikka Costa : Everybody got their something
(én speciel Eminem-et is kizárnám a csapatból nemcsak Dopi-t!!!!):)))hehe
1.Fabolous:Just don't stop
2.DR.Dre:The next episode
3.Mary J.Blige feat.Ja Rule:Rainy dayz
4.Eminem:'Till i collapse
5.Dopeman:Szeretlek is,meg nem is
Sz'al a Dilemma-t egyszerűen nem tudom miért de nem tudom meghallgatni de ma egy tanult kollégámat megkérem hogy csinyájjjjjon mááá vele valamit.
A Stole egyszerűen zseniális!!!!!Nagyon-nagyon jó!!Nem hiába a leghelyesebb csajszi a DC-ban.:))))))Féltem hogy ilyen slágerlistára írt sz@r lesz de nem!!!Mikor jön a lemez????