szerintem senki nem tudta/tudja, hogy mekkora lesz a fertőzöttség, de tényleg úgy van, hogy a zárt intézményekben a legnagyobb a baj
én inkább itthon vagyok, mint, hogy lélegeztető gépen küzdjek az életemért
sokan nem értik ezt az egészet, ezt abból is látni hányan flangálnak az utcán minden nélkül
hányan mentek le a hétvégére a Balatonra , ennyire sürgős nekik?
nem értem, de aki kockáztatni akarja az egészségét, az életét - az hajrá
hogy ősszel mi lesz, azt szerintem senki nem tudja, csak feltételezések vannak, majd kiderül, de szerintem az nem baj, hogy előre szólnak, én ezt nem pánik keltésnek gondolom
azt sem tudni, hogy hány tünetmentes van aki fertőz - majd most a nagy szűrésnél sok minden kiderül
van olyan ismerősöm aki már azt hiszi, hogy nyugodtan lehet utazni, már keresi, hogy hova repüljenek
Egyetértek, be kell tartani a szabályokat. Én a kezdetektől fogva itthon vagyok, talán háromszor voltam a közeli kisboltban, maszkban, kesztyűben. A gyerekeim bevásárolnak.
DE! Bács-Kiskun megyében - ami köztudomásúan a legnagyobb megye, legalább egy hete 23 az igazolt fertőzött. Lehet, hogy több van, de akkor azok tünetmentesek, s ezek szerint nem is fertőztek meg senkit.
Azt hiszem, nagyobb a pánikkeltés, a háború fenntartása, s most már a főváros és a vidék, a fiatalok és az öregek szembeállítása. Kinek jó ez? Az egészségügy tönkreveréséről nem is beszélek!
Ha kicsit logikusan gondolkodunk, a kétmilliós fővárosban sincs még kétezer fertőzött se, azok is zömében az idős otthonokban, kórházakban és a hajléktalan szállókon. S akkor már most belengik, hogy ősszel jön az újabb hullám! Miért jó ez? De lényeg, hogy focizni már lehet zárt kapuk mögött, így megérdemlik a fizetésüket!
Lehet, hogy nem értetek velem egyet, de ez a véleményem.
te se mászkálj el, mert rossz vége lesz, ki kell bírni még egy darabig
az, hogy lehet menni, az nem jelenti azt, hogy kell is, nyugi otthon, majd eljön az ideje amikor minden veszély nélkül lehet arborétumozni meg egyebeket - de most még nem javalt
Minap lánykámék vettek egy medencét, s tegnap fel is állították, mondván, az idén nyáron elmaradnak azok a fesztiválok, melyekre menni szoktak, s így legalább otthon pancsizhatnak!:)
Cukkoltam kicsit - vidéki lévén:))) -, hogy én már szabad vagyok hétfőtől, nem úgy, mint a Pestiek, s mehetek akár strandolni is!:))
Persze ők nem a strandolást hiányolják, hanem a fesztiválokat! :-(
A fiamék is tervezik a medence vételt, ők főleg a gyerekek miatt, hisz ők sem mehetnek a nyáron sehova.
Azért annak örülök, hogy mindketten kertes házban laknak már, így könnyebb átvészelni fiatalon, gyerekekkel ezt a nehéz időszakot.
Én elvoltam itt a panelben, erkélyem van, időnként sétálgatok itt a környéken, s óvatosan lehet majd egyéb programokat is szervezni, pl. vadaspark, arborétum.
No, kecskeméti tudósításnak vége, további szép napot!:))
Online regeltem munkanélkülire,csak 16 tudományt kellett beszkennelni.....Asszony holnaap megy dolgozni.Visszahivták a volt munkahelyére.Úgy hogy nem jelentkezett.Úgylátszik váltjuk egymást,amikor ő volt munkanélkül akkor én nem,most forditva........
Nos én kibuliztam,hogy a volt fönököm idehozza a kilépőpapirjaimat........Itt vannak,ha most nem omlok be akkor soha:(((((((,de valamit fognak az adásból,mert maszk kesztyű volt rajta..eddig nem....
Jutkám, ez nehéz. Vagon második szintjéről majd de leestem, mikor kiszálltam egy suzuki vitarából. most meg röhögve nézek ki félelem nélkül csajénál a 6. ról......
Nekünk azért itt ilyen kicsi faluhelyen sokkal könnyebb. Elmentem bringázni, sehol senki. Kimentem a temetőbe, sehol senki. Kis kilengés volt, de szintén nem találkoztam senkivel. Vettem egy hintaágyat anyukámnak, már régóta vágyott rá. Kipróbáltam, ezt nem nekem találták ki :D