6750 Lego-hoz keresem a 9V-os elemtartó dobozt, mert az enyém sajnos valamiért nem működik. Light & Sound System Lego bármelyik típusából jó lenne(úgy nézem ugyanazt a dobozt használták). Ha valakinek esetleg lenne (hiányos készlet, de pont a doboz megvan...stb) hálás lennék, ha írna és megegyeznénk az árban. Előre is köszönöm.
érdekelne:
7093 - csontváz torony
7094 - királyi kastély (vagy valamelyik másik kastély, a lényeg, hogy csontvázakkal lehessen harcolni, mert kisfiam arra vágyik :)).
Az építési útmutató itt is megnézhető, le is tölthető.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges. Érdeklődni kizárólag a publikus e-mail címemen kérem! (Az Indexes nevemre kattintasz, majd az "E-mail" mező melletti "küld" feliratra bal/középső egérgomb kattintás, de a legegyszerűbb a jobb kattintás és "e-mail cím másolása", ezután pedig "Beillesztés" a levél címzettjéhez).
Néhány eddigi vasútmodelles eladásomról a pozitív visszajelzések megtekinthetők adatlapomon.
Továbbá vannak még Energizer bontatlan elemeim és használatlan akkumulátoraim+1 töltő, ha valaki kéri akár ehhez a Legohoz vagy máshoz, akkor azt is tudok adni!
Elsősorban érdeklődőket várok, rengeteg Star Wars, Castle és Viking jármű eladó, figurák nélkül EGYBEN
Többségük Star Wars vannak régebbiek is mint pl a zöldes barnás droid repülő kb 6-7 éve jelenhetett meg 7111 sorozatszámmal vagy a 7252-es sorozatszámú droid gép nem említve a lázadó hósikló első kiadását 4500 szám alatt
Gyűjtőknek és "játékosoknak" egyarnát ajánlom
FIGYELEM: mivel több éve csak állnak így nem tudom garantálni hogy minden egyes alkatrészük megvan sőt a képeken némelyiknél tisztán látszanak a hiányosságok de vannak amik 100%-ban sértetlenek
Akit esetleg érdekelne az írjon ide: biltom@citromail.hu kezdő ára 30.000 fix ára 50.000
képek itt: ( a link bemásolásával ( másol+beilleszt a böngésző kereső sávjába ) lehet megtekinteni a képeket
Csak a fiam játszott vele, hibája max, hogy a matrica valahol le van jöve. Meg van hozzá a prospektus ami elég használt, de a dobozok már nincsenek meg.
Mindenkinek, akit érint! Kilós LEGO vásár van az Auchanban. Nem tudom, mindegyikben-e, én a fótiban botlottam bele. Rengeteg különleges elemet, emberke alkatrészt válogattunk össze elérhető áron.