Tudjátok, mi a legonabb nálunk? A gyerek lába! Ma reggelt tudatosult bennem, hogy JÚNIUS óta hordja ugyanazt a 22-es szandált, nem nőtte ki... Mennyire gazdaságos...!
ANA-t meg elvitte a kalácsok gonosz szelleme, vagy mi??
Vasserpenyőben megpároltam egy szelet tonhalat, és mellédobtam pár felszeletelt cukkinit, meghámozott paradicsomot, és néhány kelbimbót. Isteni lett, Virág is ette Velem:)
Sziasztok!
Tegnap megkezdtük az ovit a lányokkal, én meg igyekeztem on lenni. Majdnem be is jött, csak a szülinapi sütik evése alól nem tudtam kivonni magam egészen... De már jó úton haladok, és futottam is egy 5-öst.
Ikres topikba rakok fel a lányokról képet, ide meg egy Elődöset (Karinával):
Ebbol is latszik egyebkent, mennyivel jobb anyja a gyereknek, en nem alltam neki tegnap este 5-kor langostesztat varazsolni... Volt is nagy ordibalas... :(
Nem azért rosszabb, mert testvérek, hanem mert ugyanazt a kórokozót kapja el (az lesz egyre erösebb).
Ovis csoporton belül is, amelyik gyerek sokadikként lesz himlős, tehát nem az elsö gazdától, annál erösebb tünetek vannak általában. Igy én nektek sem javasolnám, hogy Angit látogassa, aki himlős akar lenni, mert már erősebb változatot kap tőlük.
Ma végre találtam ujjfestéket, vettünk is egy dobozzal, de asszem nem vetem be még egy hétig, hátha tartalékolni kell a nyűves himlős időkre...
Amúgy azzal is gondban vagyok, hogy Encsinél pl. MILYEN lappangás számít???
Mert ugye elvben M-mel 22-én találkozott utoljára annak fertőzős állapotában, tehát azt nézve HOLNAP letelik a 21 nap, no de Ausztiában meg P fertőzHETte meg ELVILEG, és akkor Daniról, mint potenciálról, még nem is beszéltünk...
Csajok, szvsz a 21-i bulizók közül akinek a gyereke holnapra nem bír bepöttyöződni, az ezt a kört tutira megúszta (vagy bebukta, kinek hogy tecc), mert MA telik le a 21 nap...
Dehogynem birod ki, miert ne birnad. Szar, de azert ez megiscsak egy bhimlo. Egy het mulva mar csak varas lesz es kesz.
Picibogi sokkal jobban fogja viselni mint Dani, tuti nem fog vakarozni es plane nem nyavogni, h nem akar baranyhimlos lenni... :) A legnagyobb baj, h unatkozik a nyomorult... Mondtam az apjanak, h jatsszon vele akar egesz nap, amit akar.
nemár... nemnemnemésnem bírom ki, ha piciBogi beteg lesz:(((.
Uff, Totókáról nem is beszélve, aki símásan elkaphatta Apukám születésnapján.
Ja, és testvéreknek állítólag mindig rosszabb, nem tudom miért, lehet, h az, h újra és újra találkoznak a vírussal, jelent vmi pluszt? Mert Dani úgye sülve főve együtt volt az unokatesóival, Virág pedig csak röviden Márkussal.
"csak Rhust kell adni nekik 3x 3 golyó, az antimonium tartaricumot csak ha fekélyek vannak."
Ezt irta konkretan a hugi, ezt mondta nekik a doki. Ma beszerzem az utobbit. Es elolvasom megint a laz hasznossagarol szolo kis opuszt, h eros birjak maradni...
Mindazonaltal orulok, h most esett at rajta es nem 3 ev mulva. Mondjuk sajnalom, h nem 3 evvel ezelott... Mindegy, ezt a gondot mi letudtuk (illetve letudjuk egy het mulva, addig meg szivas)
Ma azzal jott ki, h "van rajtam uj potty?" Mert tegnap mondtuk neki, h ma meg szarabb lesz, de aztan mar jobb. Es volt rajta uj, hajaj...
Te meg csak taszigájjá még mélyebbre a depresszióba engemet...;)
Mit mondott az orvos, kell vmi gyóccer P-nak?
A mienk ma aszonta, hogy ha nagyon durva, akkor érdemes adni a kölöknek vmi antivirális szert, aszongya ilyet adnak herpeszre is, gyengíti a vírus(ok) tombolását ill. a tüneteket.
P talpig pottyos, raadasul lazas es taknyos is (a dokijuk szerint ez is a bhimlo) pedig azt hittuk, rajta lajtosan atmegy csak. De nem, most bedurvult. P csak anyatejes meg gyakorlatilag...