Engem Anitának hívnak, közgazdászként fogok diplomázni ebben az évben. Nyáron a szakmai gyakorlatomat Milánóban szeretném tölteni az Erasmus+ programon belül. Eddig nem sok visszajelzést kaptam, pedig nagyon sok e-mailt kiküldtem már. Nem tudom mi az oka, pedig a cégnek nem is kellene fizessen, mivel az Unió állja minden költségemet. Illetve beszélek magyarul, angolul, románul, és októbertől olaszt tanfolyamra is járok....
Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy nem-e tudtok ajánlani nekem valamilyen céget? Őszintén már az sem érdekel, ha nem a szakmán belül...
Június elején 3 napra mennénk Milánóba és 1 napot elmennénk a Comói-tóhoz. Néztem, hogy vonattal nagyon jó a közlekedés arra. Bellanot néztem ki, de nem tudom, hogy 1 napba belefér-e még egy másik település is. Tudnátok ajánlani 1 teljes napra egy csodás kirándulást a Comói-tóhoz? Ahogy közeledünk az időponthoz biztos lesznek még kérdéseim! :) Köszönöm előre is a választ!
Még annyiban változhat, hogy 13 án reggel, - aznap este 20.45 kor megy a korfui gép - WizzAirral lehetne menni, de az Malpensara visz, 8.ra ér ki, Onnan meg be Milánó majd Bergamo. Elvileg bevállalható lenne, több órás milánói sétával is, igy megsporolható lenne a szállás.
Debrecen - Bergamo WizzAir lesz. 5 fős család. Még nem vettem meg, várok kicsit, de ha most venném 30.000 ft- 8000 pont, azaz 22.000 ft lenne, Bergamo- Korfu Ryanair már meg van, 115 eu volt ötünknek.
Korfu-Budapest 15.000 ft- 10.000 pont volt, azaz kemény 5000 ft öt emberre. Szintén WizzAir.
Feladó csomag nincs, egy nagyobb kabinpogyó meg 4 hátizsák.
Nem. Másnap indulunk tovább Korfura, így átszállással nevetségesen olcsobb a jegy, mint közvetlen. A magyar szállást azért gondoltam, mert árban kb ugyan annyi, és legalább van egy kis segitség ha gáz van.
Tehát centralen vagyunk. Ott lehet venni valahol jegyet a metrora vagy valamire ami tovább visz a domtérre? Illetve milyen jegyet vegyünk?
2 felnőtt 3 gyerek,. Valahol olvastam, ingyenes a gyerek közlekedése ha felnőttel van?
Mi tavaly a Dómtól délre, a 24-es villamos vonala mellett, talán a Garden nevű hotelben szálltunk meg.
A villamos 10-15 perc alatt a Dóm oldalában tesz le, a környéken minden van. A villamosmegállóban hazafelé egy csodás kis helyi éttermet találtunk, ahol többször is vacsoráztunk. Igazi kockás abroszos:-)))
Egy bárban egyszer ebédidőben, de már a sziesztai zárás előtt csak nekünk olyan salátát rittyentettek 5 EUR-ért, hogy szinte hárman jól laktunk vele. Elvitelre kértük, külön csomagolva kenyérke, evőeszközök, szalvéta, igazán kellemes meglepi volt...
100 méteren belül isteni fagyizó, persze a belvárosi áraktól jóval olcsóbban, ahogy minden...
A szállás maga nem nagy dobás, de tágas és tiszta volt a szoba, csendes mellékutcában, ugyan a falak szokásosan papírvékonyak...reggelire szokásos dolgok, nagy kávégépből rendelésre készített kapucni, stb...