Tudja valaki, hogy a 104-es busz pontosan merre jár? Sajnos a megállónevekből nem igazán tudom eldönteni, hogy merre kódorog, miután elhagyta Újpest központot...
Azt még gyorsan bevallom, hogy a szakértelmem egyértelművé váljon: az ablak előtt lévő korhű utcai hulladékgyűjtőt eddig a pillanatig az ágyú tartozékának véltem. :)))
Csak azt nem tudom eldönteni, hogy az ágyút dizájnolták a szemeteshez, vagy fordítva? :)
Nem a munkádat volt szándékomban leszólni! Tudom én, mekkora önfeláldozás szükséges a fotós részéről, aki 48-as ágyút kíván megörökíteni működés közben! Fogadni mernék, hogy Bem apónak első kísérletre elsült volna. :)))
Ami azt illeti templomi füstölőnek se rossz!-főleg, hogy lóbálni se kell, mert gurul magától. :D
Szombaton évzáró próbát tartunk, ahol megbeszéljük a terveket, megkapjuk az új kottákat, és valószínűleg új tagok is bemutatkoznak. Ezután nyári szünet következik. Esemény tehát egyelőre nem várható, de ha szeptemberben újra beindul az élet, szívesen beszámolok róla. :))
Köszönöm a súgást! Csak tudni szerettem volna, hogy szűkebb hazámban kit tisztelhetek a céltudatos kórusszervező személyében. Tényleg nem túl közeli a kép. (Dezső bűne) :)) Az utcán ha téged nem is, a cipődet mindenképp meg fogom ismerni. :DD
Az én szememben továbbra is tiszteletreméltó vállalkozás a tiétek, annál is inkább, mert látom milyen fiatalok vagytok. További sikereket kívánok és ha teheted, kérlek számolj be majd a későbbi eseményekről is!
Köszönjük az elismerést, nagyon élveztük a tegnapot. Mondjuk, szabad téren (erősítés ide vagy oda) nem lehet igazán szépen megszólalni, de mi igyekeztünk. :))) Csodás a két fiatal karnagyunk (ambíciózusak és igazán értik a dolgukat), és 3,5 hónap alatt lelkes kemény mag kovácsolódott össze. A jövő biztató.
Megsúgjam? Éppen középen állok és pántos cipőt viselek. Szerencsére nem sok látszik belőlem... :))))
Ez igen! Minden elismerésem bondijuditnak és az énekkarnak! Most szerveződtetek és már pódiumon vagytok! Szuper! Milyen szerencsétek van, hogy nem jelentkeztem, ezt az én "segítségemmel" nehezen értétek volna el. :DDD
Már csak egy dolog fúrja az oldalam: melyik hölgy lehet bondijudit?????