Először azt hittem indiainak kell lennie a névnek, de már látom, hogy se nem kell, hogy indiai legyen, se nem kell, hogy magyar legyen, akkor meg miért ne lehetne Elina? Nekem tetszik az a név, és nem ismerem az összes focistafeleséget. Szerintem ha már Lisa lehetne, akkor akármilyen nevű lehetne... : )))
nade az egy totál skandináv név!jó,hamondjukmárolyannemzetközilenne,mintamajavagyaLizaazmás,deElin/aegysvéd/dán/norvégszőkeségneve
A Maya nekem túl indiános, kicsit hippis, meg babás is, ez biztos nem lesz.
Bár kedden megjártuk az ügyeletet, egész nap szinte nem mozgott a baba, nagyon megijedtem. Minden rendben volt, csak inaktív napot fogtunk ki, de útközben a férjem ezzel lobbizott, hogy ha megszületik és túléli, legyen Maya, mert az varázslat jelentésileg...khm, én illúziót találtam a névtárban. És ez a jelentés nem tetszik.
De számomra egy betű s megváltoztatja az egész név hangulatát.
Pl. a Helena úgy, hogy Heléna vagy Helen már egyáltalán nem tetszik.
Nem, a Jill borzalmas, olyan angol vénkisasszonyos plusz a férjem törtető, unszimpi kolleginája. Neki nem is mondtam. :)
Az Amy nagyon jó, az mehetne, de legjobb itteni barátnőm kislánya is az, emiatt kilőve.
Midianna, az Alberich a számomra legfurcsább itteni név, azért példálóztam ezzel, nem negatív felhanggal, sőt...jó, hogy nem engedted magad befolyásolni, ha már ez volt az álmod.
Szép kis árak vannak Pesten. Itt ennyi lovettáért egy interaktív farmra kapok belépőt, állatok szabadon, etetni lehet, szénafogat, cicasimogató, arcfestés, vízijátszótér. Éves bérlettel nem lenne olcsóbb?