Bár az az igazság,hogy már nincs is eredeti zármotor az autóban,apránként lecserélődött mindegyik az elmúlt 2 évben(utángyártott motorra)... Akkor újfent végignézem őket... A belső ajtózáró gombra reagál valami relé,de van,amikor a zárak is működnek. Érdekes módon,a riasztó csak akkor kapcsol be/ki,ha a zárak is működnek,függetlenül az említett relétől...
Tegnap vettem egy 2005-ös 1.4 16V-s Thaliát. Nem működik a duda és azt szeretném kérdezni, hogy tudja esetleg valaki, hogy a biztosítékok közül melyik felel a dudáért? Vagy huzogassam ki mindegyiket? Továbbá nincs valami elérhetőség egy Thalia kézikönyvhöz?
Ez a hiba okozhatja azt is,hogy a riasztót sem tudom kikapcsolni? (Cobra,nincs külön távirányítója.) A riasztót szerencsére sikerült kiszedni,utána még többnyire működött a központi zár,de most már többnyire nem. (A kulcsban cseréltem elemet.) A riasztós eset előtt szórványosan előfordult,hogy nem nyitotta elsőre az ajtókat,de 99%-ban rendesen működött. Jelenleg már az indulás utáni automata zárás sem működik...
P0420 hibakód + olajfolyásra utaló jelek az egyik szélső gyerta környékén. Volt szervizbe talp tömítés, szívósor tömítés, alapjárati szelep csere + gyertya csere. Katalizátorral elvileg semmi gond.
Eltelt egy hónap és megint felvillant a check engine ugyan azzal a hiba kóddal. Motorháztető nyitás és megint ugyan ott van a szélső gyertya környékén az olaj.
Köszi a választ. De az elakadásjelző kiválóan működik, csak ha az indexkart lehúzom picit kattog a relé és semmi jelzés. Ezek szerint az elakadásjelző relé egyben index is. Ez egy pa66-gf30 relé,ami az elakadás jelző. Üdv Jani.(Pimpó 1)
Sziasztok! Kérdezném, hogy a vészjelző és az index egy relé? Esetleg külön van de hol,és mi a tipus száma. Kösz i a válaszokat.A vészjelző működik de az index nem.
Valaki meg tudná nézni nekem, hogy nála 1.4 16V motor esetén mennyi a fordulatszám 90, 110 és 130 km/h (óra szerint) tempónál 5. sebességi fokozatban?
Tudtok bármilyen körülményről, aminek a hatására megváltozhatnak az egyes sebességekhez tartozó fordulatszámok (nyilván ugyanabban a váltó fokozatban) és akár emiatt az egyes váltófokozatokhoz használatos sebesség tartományok?
Az ablakmosót sikerült megcsinálni, kivetem a motort, lepattintottam a kis rotoros szivattyú részét, megforgattam a tengelyt ami be volt rohadva, és most működik már 3 hete. :D
Kapott egy akksit, most már pöcc-röff.
Eddig el akartuk adni, de most már lassan egy hónapja felbecsülhetetlen szolgálatot tesz, hiszen sajnos a törött autó még mindig áll és kell a munkához a páromnak. Annál a 200e Ft -nál amit kapnánk érte most jóval többet ér.
A központi zár még mindig nem jó, nem foglalkoztam vele, viszont egy klincset vettem a rudazat biztosító műanyag miatt......külön hol lehet venni ilyet ?
A kolléga alattad írta, hogy az ajtónyitó csatlakozója is okozhatja a központi zár kulcsról gombbal való nyitásának hibáját.......hmm...most már nem emlékszem, de lehet, hogy kb. azóta rossz mióta kicserétem a nyitót...ami egyébként működik az utastérben levő gombbal vezérelve.