Egy kicsit nekem is sok lett az, hogy szinte mindenkinek csőlátása van... de mind1. Majd cserélgetünk. Egyszer én nem leszek a serveren, egyszer pedig az, aki nem nyitott az újdonságokra...
Storm láttad már a pályát egyáltalán?
Ezért érdemes napokat szenvednem egy pályával, ugyanis én nem vagyok egy programozoi zseni, nem szopom ki a kisujjambol mit hova kell írni.
Lehet kreálok egy befőttes üveget és a tetején elrohangászunk!!
azt ugye te sem gondoltad, hogy ide a forumba fogok bepotyogni egy ojjan full megoldast, ami nem is biztos, hogy muxik (plane, hogy meg sose probaltam ijjet)? :-))
a lenyege az volt, hogy a kerdezo lassa, lehet, hogy meg lehetne oldani, de biztos bonyis dolog. ha tovabbra is erdekli vagy nekiall, es probalkozik, vagy ujjra kerdez, hogy ugyanma' fejtsed ki bovebben.
mellesleg egyaltalan nem biztos, hogy nem eretett belole egy szot se :-)
paradia
ui. ez inkabb ironikus megnyilvanulas akart lenni, mint sertett, vagy felhaborodott :-)
talan, ha a rewspan.sqs-ben feltamasztod, de nem tennem ra az eletem, hogy ez mukodni fog single-ben.
aztan meg lehetne meg probalni az addeventhandler-nel levo esemenyekbol a sebesulest, es halalt is, hatha azok elobb lefutnak, mint ahogy a program kilep a kuldetesbol.
ezt a desciprion.ext fajlban tudod beallitani (valszeg te is errol beszelsz), de csak multiban mukodik. tehat single missionban es a szerkesztoben nem. tesztelni ugy tudsz, hogy a szerkesztobol mented a multi kuldetesek koze, majd multiplayerben inditasz egy szervert (create server) es azon probalod ki. eszreveteleim alapjan viszont nem mindig irja felul az elozo verziot, ezert mentes elott erdemes torolni a regit. ezt viszont "fogja" az ofp, igy mielott lelovod a szervert, be kell tolteni egy masik kuldit (eleg a briefing-ig), majd abbol kilepni.
Sziasztok!
Nem boldogulok a respawn beállításával.
Szerkesztek egy küldetést, aztán készítek hozzá egy .ext file-t (respawn=4, respawndelay=5), be a küldetés mappájába, de ha lelőnek, nem folytathatom a csapat másik tagjaként. A csapatban van playable és non-playable katona is, nemtom mi lehet a gond, valami beállítás hiányzik vagy nem jó az .ext file, amit csináltam?
Jaja, hozzám Blondytól először a freestartos majd a freemailos címemre érkezett meg.
Namost ha a Norton elkapta a nyakát a genyának (márpedig elkapta, mert szegény azóta is a karanténban csücsül) akkor tőlem már nem ment tovább...:))
az a vírus, nem csak a címlistádat olvasta be, hanem elvileg mindne e-mail címet ,ami a vinyódon megtalálható txt,html meg mittomén még milyen fájlokban volt.
Az említett levélkét én is megkaptam 2 napja a support@microsoft.com címről. A tartalma egy csatolt file volt: Aproved.tif Tehát dogi kaphatott ebből tőlem meg mér az a 8 ember aki a cimlistámban szerepel, de azt nem tudom beazonosítani hogy kitől kaptam én, mert azonnal letöröltem a levelet. Amúgy pedig zsírmalac címe nem szerepel a címlistámon tehát oda nem tőlem ment. Kéne tudni mikó kapta zsírmalac, mert lehet ugyanattól a személytől kaptam én is...
Viruskergető most futott le és tiszta a gépem, bár a levélke már nincs meg.
Blondy vazze van víruskeresőd??
Jön férges mél minden nap (szerintem tőled), fejléc részlet:
Received: from nilus-1612.adsl.datanet.hu (HELO BLONDY-ZONKPDY5) (195.56.94.88)
Ha a "BLONDY" csak véletlen egybeesés akkor bocsi,
csak rólad tudom hogy datanetes accod van, ha nem a tied akkor passz.
Vazzeg hogy lehet valaki ekkora f..z :))
Atlatszova teszed elotte a texturat (lores), es/vagy a lod-ok kozott definialsz gunnerview-et (vagy valami hasonlo neven kell). ajanlom az eloszor kiadott sp demoban levo t72es tanulmanyozast (sajnos a most letoltheto sp verzioban levot mar nem eszi meg az o2). ha nem tudod beszerzni, emilezz, es elkuldom.