Tegnap/ma megtartottuk rendes szezon előtti piafőpróbánkat Kopasznál, jelentem idén is fogom tudni hozni az elvárt szintet.
Persze most azt gondolom, hogy ennyit soha többé nem fogok inni, de tudom, hogy eme gondolatocska csak múló rosszullét és jövő héten lazán rekordot döntök a nyitó fordulóban. Nincs jelentősége.
Ez különböztet meg engem olajbogyiszlótól. Ő mindig hangzatosan fogadkozik, hogy többet nem vedel, aztán persze még aznap buddhára issza magát. Bár mostanra ő is magába szívott az alkohollal egyetemben némi rutint, mert ezek a fogadkozások rendszeresen elmaradoznak :).
Kár, hogy tegnap Gulyást nem zsírosdisznózhattam. Régen volt már '97, mikor utoljára találkoztunk mi ketten a palánkok alatt, és egyoldalúan elbeszélgettünk a sertés Gulyás testén is demonstrált részeiről :). Na de lesz még itt bajnoki is.
csak nekem tünt úgy, hogy ledobott magáról legalább 10 kilót?? igazából lehet hogy gyenge a kondija, lehet hogy a keze hátráltatja....de nekem a kecsó ellen legjobban az akarat hiányzott a játékából...
a kecsó fiataljai simán kitolták a palánk alól, erre rendre faultot reklamált....mit fog csinálni a jóval nagyobb darab centerek mellett?
Mondtam pár okosjóskának, hogy én végignéztem tavaly az összes Göcsej kupás meccsünket és ha nem lettem volna tisztában a felkészülési meccsek jelentőségével, simán küldhettem volna a csapatot a B csoportba...
Én úgy vettem észre, hogy a dobásban (talán) nem zavarja, legalábbis dobott vagy 4-5 hármast azon a 2 meccsen összesen, amin láttam. Viszont gyorsan elfárad, védekezésben amúgy sem találja még a helyét, miután elfárad, meg pláne nem, ugrani pedig nem ugrik még annyit sem, mint Oa egy pultról leeső üres jégeres műanyag pohár után ...
Az, hogy szar kondiban van még megértem (én is eltunyultam a nyáron, még ez is előfordulhat, hogy a hétvégi edzőmeccsen nem érem utol az sfertőzött paksiakat, de a bajnokságra már rendbe leszek), de kurvára nem szeretném, hogy a szezonunk egy kacskakezű Lopatkán menjen el.:(
Lehet, hogy most elnézést kellene kérnem a majmoktól. Mármint a majomtól, mint állattól. Gyakran túlértékelem ezeket a seggfej, magukat szurkolóknak mondó egysejtűeket.
"A sok okos majom" már most 7végén kikezdte a csapatot. Mert azt ugye nem tudják/értik/fogják fel, hogy ilyen stádiumban még nem lehet, nem tudunk úgy játszani, mint az előző szezon győztes bajnoki meccsein...
Egy korrekciós műtétet hajtottak végre a kézfején a nyáron.
Apró szépséghiba, mármint az, hogy elfelejtett szólni róla a klubnak.
További szépséghiba, hogy zéró a kondija, vagyis egész nyáron alig csinálhatott valamit, ezt látta aki kint volt (biztos belejátszott a keze is).
Úgyhogy igen erősen el kell kezdenie az eddigi ellenkezőjét csinálni, hogy minél hamarabb integrálódni tudjon a csapatba. Idő ugyanis kevés, a dolog meg sok. Most per pillanat nagyon nem vagyok nyugodt, a sok okos majom meg majd kikezdi a harmadik fordulóban a csapatot.
Állítólag a nyáron megműtötték a kezét. Szintén állítólag erről nem tájékoztatta még a menedzserét sem , a vezetőinkről nem is beszélve. (Frana effektus??)
Én leginkább arra gondoltam, hogy akármennyire is viccesnek tűnik a két osztályt hasonlítani egymáshoz, jórészt mégis a légiósok adják a difit. Cziczásnak persze elég erejét felemészti a védekezés, de engem nem lep meg annyira, hogy jócskán túlteljesíti az öt-hat pontokat, ha támadásban is megkapja a bizalmat. Nem voltam kint és persze nem is Cica az új Monroe, de a difi többek között azért is lehetett kevés a javunkra, mert gyakorlatilag egy légióssal álltunk fel.