Szépen lemosta tegnap Higgins-t. Megnéztem Youtube-on a meccset, nem tartott sokáig. :) Higgins 0 %-os golyóbelökéssel még nem zárt meccset szerintem, bár igazából belökési kísérlete sem nagyon volt.
A profi mezőnyben sem sok ilyen volt eddig, egy 5-0-ás meccs rémlik, ahol Burden(?) volt ilyen béna.
A döntőben eddig elég jól muzsikálnak a fiúk, örülhetnek a sejkek. Ronnie azért megpróbálhatna egy-két jó biztonságit is lökni. :)
Maximum brék közben még pluszban leszedni a falról az arany golyót ugyanolyan bravúr, mint tökéletesen pozícionálni rá a feketéről, és ugyanolyan ritka is lenne....
Nagyon rossz volt ez az Allen-Selby de legalább a végére vicces lett, még ők is röhögtek. Kár, hogy az egyiknek tovább kell jutnia, mindketten megérdemelték a kiesést.
Van jelentősége, mert aki lök egy maximumot és utána a helyén álló feketéről úgy tud pozícionálni, hogy a fölső falra ragasztott aranygolyó is belökhető legyen, az tényleg megérdemel félmilliót.
De szerintem ez 10 évente egyszer tudna bekövetkezni, még akkor is, ha a minden versenyen ez lenne a szabály...