Na mi az ennyi a hozzászólás? Volt valaki ezen az MX-es bulin?Milyen volt? Én azt hallottam,hogy pocsék volt a hangosítás. Ma kíváncsi leszek milyen lesz Sportszigeten!!
WWW.mofo.hu, ott van egy sms játék ahol lehet nyerni jegyet rá. 3200-3500 között vannak a jegy árak. Szemétség, hogy ilyen drága!! Jó, biztos nagy show lesz...
Sziasztok!
Ha valaki csinál az ominózus hétvégi koncertről esetleg fotót, azt szeretném megkérni, ha tud, küldjön nekem át párat.
Lécci lécci lécci...
Én sajna nem tudok felmenni Bpre. :(
Köszi
Én ilyenről nem tudok..
De ha beszerzel egy Pesti Estet abban benne van a rendezvény reklámja, azaz, hogy FF: Bp. Sport Aréna, június 7.
Egy haverom nyert jegyet rá, hogy hogyan, az is a Pesti Estből derül ki..
Egy nagy kalappal azoknak, akik ma ia szenvednek az érettségin!!!
Visszatérve a koncertre: A Budapest Arénában lesz, és bizony a Fabrik az egyetlen fellépő.
Rider air MX freestyle show keretében...
Akkor miért nem fekszel le azonnal?
6körül kelsz gondolom.
Sipirc az ágyba és majd drukkolunk.
Állítólag a Csongor és Tünde lesz, de ha igaz akkor azzal könnyű dolgotok lesz, mert arról lehet rizsázni.
Ha nem tudsz aludni igyál egy nagy bögre meleg tejet az megnyugtat. :)
Bazze ne is mond holnap érteségi és még át kell rajta menni és kezdek egyre jobban félni hogy meghuznak. Szerintem aludni se nagyon fogok tudni. ááááá faszomnak kell ez is!!!
Balthazar ez örök rejtéj marad:)) Ha senki nem mondjameg neked:))
De ha nagyon nagyon nagyon figyelmesen járkálsz az utcán és figyeled a plakátokat akkor rájöhetsz hogy miről van szó:)))
Egy kis buli ajánló mindenkinek!
Idő :Május 9.
Hely:RS9 Színház
Budapest 1075 Rumbach s.u.9.
tel:1/269-6610
belépő:500ft
Fellépők:
Dreyelands (progmetal)Telefon (alter)Manikin faint
Akinek van kozos kepe ff tagokkal,vagy regi tagokkal,kuldje el a freshfabrik..@freemail.hu e-mail cimre,es feletsszuk a honlapunkra!!
A legjobbakat jutalmazzuk:)