A fővédnök mit "csinál"? :-) Egyébként ez egy elég visszafogott akció, ha visszagondolunk a "dazbmegazorbán" féle dopmen-bajnai szobordöntésre, többek között arra válaszul.
Ne jöjj el sirva a siromig Nem fekszem itt,nem alszom itt, Ezer fúvó szélben lakom Gyémánt vagyok fénylő havon, Érő kalászon nyári napfény, Szelid esőcske őszi estén, Ott vagyok a reggeli csendben, A könnyed napi sietségben, Fejed fölött körző madár, Csillagfény sötét éjszakán, Nyiló virág szirma vagyok, Néma csendben nálad lakom, A daloló madár vagyok, S minden neked kedves dolog...
Siromnál sirva meg ne áljj: Nem vagyok ott,nincs is halál."
Két emberről tudok, aki tudja, hogy ki a megrendelő, ebből az egyik mondta el nekem. Megírhatnám neked is, hogy ki az, de tudod hogy van ez manapság: ne szólj szám, nem fáj a fejem. :)
..nos, kedves barátom..a filmecske tény..a körülötte kirobban hercehurca tény..az, hogy az MSZP-be vitték, tény..az, hogy kik, tény, az, hogy kik készítették, immáron tény..az, hogy a HVG főszerkesztője belebukott, az is egy tény..az ellenzéki megnyilatkozások, időrendi sorrendbe rakva, szintén egy tényt rajzolnak körül..
..ezzel a sok ténnyel szemben egyetlen dolog áll a megrendelőkról, a te fantazmagóriád..és ez tény..
Nem engedett a rendszer mizar2 topictársnak válaszolni... nem rendelkezem jogosultsággal (?)
Miért nem?
Na, mindegy.
A véleményem a kisalagi sportreptérrel kapcsolatosan az, hogy a gödöllőiek nem rendelkeznek, nem rendelkezhetnek elegendő információval a tiltakozáshoz. Először is tájékozódnunk kellene. Megkérdezni helybélieket, a több évtizede ott sportolókat. Mmegkérdezni a pár éve oda költözőket. Az önkormányzatot, aki kiparcellázta a reptér melletti füves placcot stb.
Ezek ismeretében akár tiltakozhatnánk is, de akkor is ott motoszkálna a kisördög a fejünkben, mivégre tettük.
Kérlek benneteket, segítsetek minket abban, hogy városunk repülőterének mezeje megmaradjon így ahogyan most van nekünk polgároknak és az utódainknak! Városunk vezetésének pár embere sportközpontot akar építeni rá, holott egy ilyen központnak máshol is van helye városunkban és sok ezren tiltakozunk már ellene!
Az alábbi petíció aláírásával és a link terjesztésével segíthettek: