de ez nem nagyon érdekelte azokat, akik nemcsak betiltották a klubot, hanem szépen el is gázosították a szurkolótábor legnagyobb részét.
szerintem elég ciki az mtk alapítóinak a szellemiségére hivatkozni, amikor így is, úgy is zsidózik az ellen, mintha ez sértés lenne. nem az, van aki büszke rá. van aki zászlóval, van aki libával, van aki csak azzal, hogy kimondja, hogy ez bizony egy zsidó-polgári hagyományú klub. és ha valami tetszik az aktuális klubvezetésben, az pont az, hogy nem sumákolja ezt el.
Finoman megjegyezném, hogy az izraeli zászlót lobogtató nem MTK-szurkoló. Legalábbis 10 éve még nem az volt... Amúgy meg hagyjuk már a picsába ezt az egészet de tényleg. Kit érdekel egy darab izraeli zászló bárhol is? Tényleg ez a legfontosabb dolog?
én úgy tudom, hogy az Mtk-t anno olyan zsidó származású emberek alapították, akiknek elsősorban a magyarságuk volt a fontos, és a névválasztással is ezt akarták erősíteni, mutatni
tehát abszolút nem cionista zsidók alapították a klubot
ezek után, aki zsidó zászlót lenget az szimplán csak provokál, és sz*rik azt MTK alapítóinak a szellemiségére, sz*rik az egész klubra
egyszerűen csak egy jó kis hisztit akar, amiből leesik némi ez-az neki
mit? ha szitokszónak tartod, akkor viszont nincs miről beszélni. akkor is mocskos zsidó leszel ha mtk-s vagy ha hetedíziglen hithű sváb felmenőkkel bírsz, úgyhogy nem értem, hogy ezen mit ront az ha egy zsidó hagyományú klub zsidó szurkolója fel is vállalja ezt, akár egy zászlóval. neki így tetszik, úgyhogy csinálja.
De aki meg nem zsidó, annak meg nem jó(tetszik). Az alapítás óta ez egy "vegyes" klub, ezt tiszteletben kéne tartani. Ez a zászlós dolog is csak az utóbbi években lett divat...
nyertek, de bmi is legyen, a normalis fradistakkal semmi zur. En pld egeszen a villamosmegallobol felen kiabalt aprosagokig es utana az afferunkig tok jol ereztem magam. Ilyen egy derbi.
Es ha ez nincs, akkor nincs zsidozas, ugye? Megsugom, lenne akkor is. Ez uaz mint a gedeon es a ga-ga-ga, hajra mtk. Embrace it, ahogyan a muvelt francia mondana.
Igen, vannak zsidok a lelaton, nem kevesen es nekik meg ez tetszik. Az altalanositasrol, barmit is jelentsen neked, meg nem ok tehetnek.
a tobbet utazom pedig nem erv, mert a fent ulok nagyresze pedig joval regebb ota jar meccsre valoszinuleg.
A felajanlast koszonom, egy salat mindenkeppen be kell szereznem a fiamnak, mert elegge el volt kenodve.
egész jókis meccs volt, mondjuk persze én szomorú voltam.
szerintem nagyon gyengén játszottatok és ezért különösen bosszantó, hogy kikaptunk! :)
hangosbemondóból szinte semmit sem hallani a vendégből, az eredményjelző siralmas, a székek full retkesek, a sör elfogyott nagyon hamar, a pálya láthatóan rossz de egyébként teljesen jó volt vendég szempontból, ezeken meg lehet javítani, soha rosszabb meccset!
remélem ha nálatok is jut pénz stadion felújításra akkor ezek javulnak és minden tök fasza lesz. meg remélem hogy nyerünk!
Az hogy egyszerűen nincs helye, és utálom ha ezen csámcsog mindenki, amikor volt egy koreo és szerintem elég jó hangulat a meccsen. Ilyenkor megy az általánosítás, azt meg gecire utálom, mert én többet utazom a csapattal mint az ilyen provokátor gecik, és nekem/nekünk kell ezt állandóan hallgatni vidéken pl., és akkor kurva ideges leszek, többet dohányzom és hamarabb megdöglök. Érthető kb.?
A sálat sajnálom, ha a következő hazaira jössz, gyertek oda a táborhoz és adunk egy sálat az elvett helyett.
Ezeknél a zászlóknál, drapiknál is láttam már Kispesten hülyébb kelléket, ami úgy néz ki, mint az amerikai polgárháború lázadóinak, a konföderációnak a zászlaja. Hogy az mi a f...-t keres egy futballmeccsen???
Az a baj, hogy mindenki tudja az igazságot és próbáljuk hülyének tetetni magunkat. A Zsocskos Midók drapi ugyan úgy szánalmas, mint erre válaszként lengetett izraeli zászló.Tompival ellentétben engem a debreceni palesztin zászló szintén zavar, sőt talán még jobban, hiszen az arab "cigányok" mindenkinél rosszabbak és csupán azért szeretni őket mert szemben állnak a zsidókkal nagyon nagy hülyeség.
Az angol zászló régi divat Európában, valszeg azért mert a 80-as években ők kezdték el a mai napig követett szurkolói stílust.A német zászló feltűnését manapság a Fradi táborban Doll jelenléte maximálisan indokolja.
Az alap felvetésben szereplő fickó meg jól tudjuk, hogy ki és azt is, hogy provokál egyszerűen.Ott volt anno Sopronban mikor bajnokot avattatok, akkor foglalkoztak vele eleget az ultrák.
Maradjunk annyiban, hogy engem nem zavar a palesztin zászló Loki meccsen, nem zavar a német, angol stb. zászló Fradi meccsen, akkor miért zavar bárkit is az izraeli zászló? Amúgy nemrég egy Barcelona-meccsen is láttam izraeli zászlót, és? Senki le sem szarta.