Keresés

Részletes keresés

El Hefe Creative Commons License 2000.06.06 0 0 16
GutenTag!
kit erdekel hanykor jatszanak, csak jatszanak!!!
telleg nagyon kiraly hogy kishazankban is vannak Arzterajongok...
telleg: megvan valakinek a Die Bestie in M. vagy ab18 CDn?

na azert hogy a szigetig meg kibirjatok:
www.extra.hu/retlifitlum

van az oldalon Arzte szam (mp3) meg Wizo is (ki ne ismerne?)
ja es egy 2h40min Arzte koncert link...

szerintem az egyik legjobb arzte oldal!
http://privat.schlund.de/m/marki/

keep on rockin`
der hefe

clo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 15
Hej,mi a kutyamegamacska??????????????????
Hogy 18:30-ra? Na ne!
Na maj' még írhatok ha érdekel vkit,de mos'mennem kell.
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.06.05 0 0 14
Örülök hogy egyre többen bújnak elő a "múltból" és vállalják fel újra a Die Beste Band Der Welt-et!
A lényegre: Én személy szerint nem teszek különbséget a régi és az új Arzte között,"mindkettőt" egyformán szeretem.

Egyébként az általad említett Die Beste Von Kurz... című lemezen jópár számot egész máshogy játszanak,mint az eredetije (pl:Wegen Dir) de ettől jó ez a lemez,hogy az Arzte mindig megújul,mint ahogy azt clo is írta.

A PLanet Punk második fele nem jó?! És az Opfer című "atomzene"?

Egyébként az Arzte honlapon tényleg aug.5.-e szerepel,de én egy nem hivatalos Sziget honlapon láttam a 6.-ai dátumot,18:30-ra van beírva az Arzte.

Üdv.

Előzmény: Dino_ (12)
clo Creative Commons License 2000.06.04 0 0 13
Az lett volna az igazi,ha még tegnap sikerül megjelentetni a hozzászólásomat,de bonyodalmak képződtek a regisztráció körül.
Azóta elmúlt az infarktusközeli állapotom,de még most sem igazán bírom elhinni ezt a fantasztikus dolgot.Mindenesetre örülök,hogy találkoztam magyar rajongókkal is.
Hozzászólva az előbbi vitához a régi és új Arztével kapcs.-ban csak annyit mondanék,hogy nekem mind a kétféle stílus tetszik,mert mindkettőben vannak egyformán jó dolgok.
Természetes,hogy egy együttes stílusa változik az évek során és az a szerencse,ha mindig képesek megújulni és nem laposodnak el.
Az a fura egyébiránt,hogy először az újabb albumaikat hallottam,s ezekhez képest a régiek elég lagymatagnak tűntek.Később egyre többet hallgatva a régi számokat,valahogy kicsit megfordult a kocka.
Dino_ Creative Commons License 2000.06.03 0 0 12
Thomastheles: egyetértek, szerintem is a régebbi számok voltak jobbak. Pár éve megvettem az akkor éppen újdonságnak számító Planet Punkot, de néhány héttel később rájöttem, hogy a nagyjából ugyanakkor megjelent Die Beste Von Kurz Nach Früher Bis Jetze lett volna a jobb választás, megérte volna azt a plusz kb. 50 Schillinget... A Planet Punk első fele még jó, de a második fele már nem nyerte meg a tetszésemet... A Bestie in Menschengestaltot is megvettem aztán, azon csak 1-2 szám volt, ami nem túlzottan tetszik. Az újabb albumokat meg már nem nagyon ismerem, max 1-2 számot róluk.
A korábbi albumok általam ismert számai viszont sokkal jobbak voltak az elmúlt pár évi termésnél, pl. Ohne Dich, Madonnas Dickdarm, Ich bin Reich, Gaby und Uwe...

Tényleg, mikor jönnek? A www.bademeister.com-on aug. 5-öt írnak, de úgy emlékszem, valahol aug. 6-ot láttam...

Előzmény: Thomastheles (10)
UkMukFuck Creative Commons License 2000.06.02 0 0 11
Csak most olvastam, hogy jönnek és azóta sem térek magamhoz.
Mert valljuk be, hogy jó hogy jön a TH, de azért az Arzte az igazi.
Thomastheles Creative Commons License 2000.06.02 0 0 10
Hi Bela Lugosi!
Ennek nagyon orulok, de oszinten.
Akkor lesz egy-ket szam amire tombolni is
fogok.
A 95-os es 96-os lemezeket
hallottam es mar nem jottek be.
Igaz oregszik az ember, en meg
maradtam a regi emlekeimnel.:-))
Nalam a regiek maradtak meg.
A lennt emlitettek, meg a Geschwisterliebe,
Schlaflied usw...
Mindegy lesz dagadt Elke...

Előzmény: Bela Lugosi (7)
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.06.01 0 0 9
Jean-Paul Sartre JJJean-Paul Sartre, Wittgenstein,Wittgenstein

Király a Schopenhauer!

Előzmény: bonka (5)
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.06.01 0 0 8
Jean-Paul Sartre JJJean-Paul Sartre, Wittgenstein,Wittgenstein
Előzmény: bonka (5)
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.06.01 0 0 7
Üdv. Thomastheles!

Az a vicces abban amit leírtál,hogy a 2000 Madchen alapszám a koncerteken,az Elkenek pedig most csináltak új videoklipet,rajzos változatot.
Tehát a Te 2 kedvenc számod még mindig fut.
Egyébként hallottad már az új korszak,azaz a 92 utáni Arzte lemezeket? ZSENIÁLISAK.
94:Die Bestie in Menschengestalt
95:Planet Punk
96:Le Frisur
98:13(dreizehn)
99:Wir wollen nur deine Seele (koncert)

Előzmény: Thomastheles (6)
Thomastheles Creative Commons License 2000.06.01 0 0 6
Ez mind szep, csak az a baj, hogy mar
a Ärzte sem az igazi...
En Zweitausend Mädchen-t es Elke-t akarok,
de sajna szerintem csak az uj shit(Scheiße)lesz.
bonka Creative Commons License 2000.06.01 0 0 5
Mondjuk Schopenhauer, meg Heidegger, és Szokratesz. Ja Nietzsche (uuuuuuu), meg Claudia Schiffer és Helmut Kohl...Die fette Elke...A Nine inch nails sajna nem.....
Előzmény: Bela Lugosi (-)
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.05.31 0 0 4
Üdv. Gretidi!

Atyaúristen,ne fesd az ördögöt a falra!
Bár engem is aggaszt hogy a Die Beste Band Der Welt csak az angol nyelvű Sziget honlapon szerepel,a magyaron nem. Azért csak bízzunk.

Előzmény: Gretidi (3)
Gretidi Creative Commons License 2000.05.31 0 0 3
Vegre, vegre, ok is eljottek!!!
Elso kazettajukat (szemelyes valogatas) meg akkor kaptam a most mar baratomtol, amikor meg nem jartunk. Azert volt nekik is szerepuk a sikerben... :))
Szoval hurra, es remenykedjunk, hogy nem lesz semmi galiba, nem mondjak le stb.!
Udv: Gretidi
SOWHAT Creative Commons License 2000.05.30 0 0 2
Du wills mich küssen und ich bin intellectuel :))))
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.05.30 0 0 1
Megtettem én magam,csak hogy ne örüljön.

Egyébként aki kijön az élőben láthatja majd a világ legsokoldalúbb zenekarát,eszméletlen energia,rengeteg humor,határtalan zenei felkészültség minden stílusban--ez jellemzi fellépéseiket.

Bela Lugosi Creative Commons License 2000.05.30 0 0 0
Na ezt nem sikerült lenulláznia a valóságépítő hülyegyereknek!
Bela Lugosi Creative Commons License 2000.05.30 0 0 topiknyitó
Az év koncertje lesz. Ki jön?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!