GutenTag!
kit erdekel hanykor jatszanak, csak jatszanak!!!
telleg nagyon kiraly hogy kishazankban is vannak Arzterajongok...
telleg: megvan valakinek a Die Bestie in M. vagy ab18 CDn?
na azert hogy a szigetig meg kibirjatok:
www.extra.hu/retlifitlum
van az oldalon Arzte szam (mp3) meg Wizo is (ki ne ismerne?)
ja es egy 2h40min Arzte koncert link...
szerintem az egyik legjobb arzte oldal!
http://privat.schlund.de/m/marki/
Örülök hogy egyre többen bújnak elő a "múltból" és vállalják fel újra a Die Beste Band Der Welt-et!
A lényegre: Én személy szerint nem teszek különbséget a régi és az új Arzte között,"mindkettőt" egyformán szeretem.
Egyébként az általad említett Die Beste Von Kurz... című lemezen jópár számot egész máshogy játszanak,mint az eredetije (pl:Wegen Dir) de ettől jó ez a lemez,hogy az Arzte mindig megújul,mint ahogy azt clo is írta.
A PLanet Punk második fele nem jó?! És az Opfer című "atomzene"?
Egyébként az Arzte honlapon tényleg aug.5.-e szerepel,de én egy nem hivatalos Sziget honlapon láttam a 6.-ai dátumot,18:30-ra van beírva az Arzte.
Az lett volna az igazi,ha még tegnap sikerül megjelentetni a hozzászólásomat,de bonyodalmak képződtek a regisztráció körül.
Azóta elmúlt az infarktusközeli állapotom,de még most sem igazán bírom elhinni ezt a fantasztikus dolgot.Mindenesetre örülök,hogy találkoztam magyar rajongókkal is.
Hozzászólva az előbbi vitához a régi és új Arztével kapcs.-ban csak annyit mondanék,hogy nekem mind a kétféle stílus tetszik,mert mindkettőben vannak egyformán jó dolgok.
Természetes,hogy egy együttes stílusa változik az évek során és az a szerencse,ha mindig képesek megújulni és nem laposodnak el.
Az a fura egyébiránt,hogy először az újabb albumaikat hallottam,s ezekhez képest a régiek elég lagymatagnak tűntek.Később egyre többet hallgatva a régi számokat,valahogy kicsit megfordult a kocka.
Thomastheles: egyetértek, szerintem is a régebbi számok voltak jobbak. Pár éve megvettem az akkor éppen újdonságnak számító Planet Punkot, de néhány héttel később rájöttem, hogy a nagyjából ugyanakkor megjelent Die Beste Von Kurz Nach Früher Bis Jetze lett volna a jobb választás, megérte volna azt a plusz kb. 50 Schillinget... A Planet Punk első fele még jó, de a második fele már nem nyerte meg a tetszésemet... A Bestie in Menschengestaltot is megvettem aztán, azon csak 1-2 szám volt, ami nem túlzottan tetszik. Az újabb albumokat meg már nem nagyon ismerem, max 1-2 számot róluk.
A korábbi albumok általam ismert számai viszont sokkal jobbak voltak az elmúlt pár évi termésnél, pl. Ohne Dich, Madonnas Dickdarm, Ich bin Reich, Gaby und Uwe...
Tényleg, mikor jönnek? A www.bademeister.com-on aug. 5-öt írnak, de úgy emlékszem, valahol aug. 6-ot láttam...
Hi Bela Lugosi!
Ennek nagyon orulok, de oszinten.
Akkor lesz egy-ket szam amire tombolni is
fogok.
A 95-os es 96-os lemezeket
hallottam es mar nem jottek be.
Igaz oregszik az ember, en meg
maradtam a regi emlekeimnel.:-))
Nalam a regiek maradtak meg.
A lennt emlitettek, meg a Geschwisterliebe,
Schlaflied usw...
Mindegy lesz dagadt Elke...
Az a vicces abban amit leírtál,hogy a 2000 Madchen alapszám a koncerteken,az Elkenek pedig most csináltak új videoklipet,rajzos változatot.
Tehát a Te 2 kedvenc számod még mindig fut.
Egyébként hallottad már az új korszak,azaz a 92 utáni Arzte lemezeket? ZSENIÁLISAK.
94:Die Bestie in Menschengestalt
95:Planet Punk
96:Le Frisur
98:13(dreizehn)
99:Wir wollen nur deine Seele (koncert)
Ez mind szep, csak az a baj, hogy mar
a Ärzte sem az igazi...
En Zweitausend Mädchen-t es Elke-t akarok,
de sajna szerintem csak az uj shit(Scheiße)lesz.
Mondjuk Schopenhauer, meg Heidegger, és Szokratesz. Ja Nietzsche (uuuuuuu), meg Claudia Schiffer és Helmut Kohl...Die fette Elke...A Nine inch nails sajna nem.....
Atyaúristen,ne fesd az ördögöt a falra!
Bár engem is aggaszt hogy a Die Beste Band Der Welt csak az angol nyelvű Sziget honlapon szerepel,a magyaron nem. Azért csak bízzunk.
Vegre, vegre, ok is eljottek!!!
Elso kazettajukat (szemelyes valogatas) meg akkor kaptam a most mar baratomtol, amikor meg nem jartunk. Azert volt nekik is szerepuk a sikerben... :))
Szoval hurra, es remenykedjunk, hogy nem lesz semmi galiba, nem mondjak le stb.!
Udv: Gretidi
Egyébként aki kijön az élőben láthatja majd a világ legsokoldalúbb zenekarát,eszméletlen energia,rengeteg humor,határtalan zenei felkészültség minden stílusban--ez jellemzi fellépéseiket.