a supergrass mőlt heti lemezbemutató buliján ott volt graham is, és a nme nem átallotta azt írni, hogy 'Coxon, looking relaxed and not missing Blur one little bit, ...'
a lényeg viszont az, hogy elénekelte a 'Richard III'-t
nem hivatalos koncertvideo, az biztos, mert olyan csak kettő jelent meg eddig és a második is 1995-ben..
biztos valami német koncertfelvétel volt, vagy mittudomén
kár, hogy nem láttam:(
sziasztok,
Hétvégen kábelen valamelyik német csatornán (arte?) láttam egy "Songs from 13" jellegű koncert film-et. Egy kör alaku szinpadon voltak....
Ismertek ezt a videot? Esetleg megvan valakinek ott kint a virtual pesti blur világon? Hihetetlen dolgok csinálnok benne. Az egyik legjobb koncert videot amit láttom. Nem tudtam, hogy annyira ügyesek meg okosok a Blur fiuk.
joga van hozzá, a választásokon is elindulhat, ahhoz is van joga, vagy beöltözhet maki majomnak és körbeugrabugrálhatja a trafalgar teret, sőt be se kell öltöznie hozzá
szia, akkor rögtön kiváncsi is lennék az álláspontodra az előző képpel kapcsolatban, szóval hogy szerinted damonnak van-e joga és kompetenciája ahhoz, hogy politizáljon, mondván: "We live within this country so therefore as citizens our responsibility if we believe strongly in something is to express that view.
vagy esetleg noelnek van-e igaza, mármint hogy
'We should have a democratic debate about the war'...my opinion means nothing. The people in the White House can change this, I play guitar in a band and we're really good. Arsed about anything else."
hülyeség. norman basszusgitáros, tehát alaxet kellet volna kitúrni.
de vele jókat lehet inni a turnén és így két basszusos lesz.
norman's atomic dustbin
a www.shortlistofmusic.com oldalon Damon ezeket a lemezeket jelölte díjra az elmúlt 1 évből:
N.E.R.D - In Search Of ...
Super Furry Animals - Rings Around The World
Princess Superstar - Princess Superstar
Tom Waits - Is Blood Money
Bjork - Vespertine
új teóriára bukkantam, mely szerint fatboy slim utálta ki grahamat!
azt tudjuk, hogy norman cook - a felkérés elfogadása után - hosszú ideig még nem csatlakozott az új album munkálataihoz, és most már az is kiszivárgott, hogy miért: zavarta graham jelenléte, szó szerint idézem "didnt feel comfortable with him around" (a rolling stones-ban olvasható az interjú)
de hogy ezek után nem ő szállt ki a dologból, hanem graham, az elképesztő!
kérdéseim:
1. fatboy slimnek milyen tervei vannak damonnal, ami miatt ennyire nyomul?
2. damon tudatában van-e annak, hogy milyen, talán visszafordíthatatlan kárt okozott az újdonsült ivócimborája a blurben?
Gondolom, mindenki olvasta ma reggel az NME-s Noel-es interjút, amiben Graham mellé áll, de felhívom a figyelmet a mellette levő képre, mert az 10-pontos a szöveggel együtt
de az nem ehhez a számhoz illik.
a girls & boysnak pl. ocsmány klipje volt, ahelyett egy jó kis Bud Spencer klip felüdülés lenne valóban (kerettörténet: Piedone Mykonoson, a homoszexuálisok körében felettébb kedvelt görög szigeten. amúgy az eredeti klipet is ott forgatták)