Keresés

Részletes keresés

Last Seal Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2746
gyorimax Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2745

Most talán sikerül.

Tehát : helyesen

ha tényleg próféta volt akkor több mindent is helyre tett volna, pl. értsd a dániel és ezsdrázs + könyveken kivül is., vagy pedig nem minden az elhangzottak helyes "közlés" szerint   jött át  amiről "beszélt".

Előzmény: gyorimax (2743)
gyorimax Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2744

könyveken kivül is., vagy nem "azok "már jöttek át amiről beszélt.

Persze preciz német vonalon jött a " konzerv" ? !

Előzmény: gyorimax (2743)
gyorimax Creative Commons License 2013.05.02 0 0 2743

Ott a videon sok minden nem stimmel, évszámok , élettörténet az írásaiban, ezért vagy fehér vagy fekete,

Lehet ferdités is , mint más "irásokra" is jellemző.

Egyébként ki az a Billy ?

Az aki a képken van , vagy 3-an voltak. Mint a kép amit feltetem. Hozzánk milyen anyag jött?

Akkor nem Biblikus a helyreállítás sem? Ha engem kérdezel akkor azok alapján az anyagok által amit kaptam ,nem.

ha tényleg próféta volt akkor több mindent is helyre tett volna, pl. érts a dániel és ezsdrázs + könyveken kivül is., vagy azok már jöttek át amiről beszélt.

Előzmény: Last Seal (2742)
Last Seal Creative Commons License 2013.05.01 0 0 2742

Hát igazán dicsőség Istennek a mindenféle mondott hazugságokért amit Billyről ,szolgálatáról és azokról mondanak,akik egy kicsit odafigyelnek a megtörtént és elhangzott dolgokra.

Előzmény: Last Seal (2732)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.29 0 0 2741

Néha ilyesztő egy -egy irásom, de azért ha kell visszamegyek, és most szerintem jó irányt vettem.

Az "elvonás "tényleg látszik, keményen-

Előzmény: gyorimax (2740)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.27 0 0 2740

Jeremiás is a név elfelejtésére  "radir ? " hivta fel a figyelmet, ne más návben..., /a helyet majd irom / , babilonba azokat a vallási és politikai vezetőket, vitték el akiknek pont ezzel volt gonjuk, / jeruzsálemi papok, próféták stb.-ről ír./

Nem ezért jött az " Úr " is , hogy ez ki legyen igazitva, stb.

Sok olyan dologról beszámol Jeremiás ami akkor történt.

Jut eszembe, mit keresett az Eufratesznél ? / csak nem elragatatott ? / Anatotbeli volt / származás, anatolia ?/

Előzmény: gyorimax (2739)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.27 0 0 2739

Vagy most megy a küzdelem, hogy ne is legyen, vagy pedig Ésa. ir egy helyen arról, hogy tanitóidnak nem kell többé bújdosni stb., és most is megvan valahol a"mag" , mert mindig hagy magot.

Előzmény: gyorimax (2738)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.27 0 0 2738

Szerinted létezik eredeti= originál.

Ha igen , akkor jól el van rejteki.

Előzmény: gyorimax (2737)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.27 0 0 2737

Egyébként az ébredés véget kezted el terjeszteni az "anyagot" !!! "STOP ATENTION" ?!

Már az elején is tudtad , hogy @ az egész .

Persze az " írások " is az , az egész egy k.@, csak egy kis része van átirva, nincs név , vagy csak elvan forditva ,/ rejteki/, aztán hívd segitségül.

Ha azt tanitom a gyermekemnek, hogy az asztal= szék, akkor aki máshogyan tanulta , vitába száll vele. És ha a harmadik a megoldás, ami nincs "szem előtt"

rejteki.

Előzmény: Last Seal (2730)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.27 0 0 2736

Mi az a nagy dologok ?

A nemzetség táblák ? @ az egész.

Előzmény: Last Seal (2729)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.27 0 0 2735

Ezek a képanygok még a mennyasszony kiválasztása elött készültek? !

Előzmény: Last Seal (2731)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.27 0 0 2734

Az írások, megmaradnak könyben, a fordítok teszik a dolgaikat, forditanak.

Az élet már csak ilyen. Ami "nincs" az kincs.

Előzmény: Last Seal (2733)
Last Seal Creative Commons License 2013.04.25 0 0 2733

Még személyesen azzal egészíteném ki,amit már régebben is írtam,csak  ezt az 1994-es dátumot nem tudtam eddig,hogy egy miskolci ismerősöm megkérdezte Haginékat a Branhamet érintő próféciával kapcsolatban és azt kapta írásban válaszul,hogy neki,Kennethnek,nem volt olyan próféciája.

Biztos vagyok benne,hogy 1994 előtt,Hagin  könyvének megjelenése előtt voltak megkérdezve erre vonatkozólag,szerintem néhány évvel.

Kissé furcsa,hogy utána mégis megemlíti a könyvében a "kapott" próféciát,ami arról szólt,hogy Billy  hibát követ el (nem régen tárgyaltuk gyorimaxxal,itt a fórumon, a feltételezhető családi vitát  éppen a koccanást megelőzően (feleség és lánya engedetlensége miatt) )és ennek következtében elveszti életét ,de munkássága megmarad.

Előzmény: Last Seal (2732)
Last Seal Creative Commons License 2013.04.24 0 0 2732

A Billy szolgálatát elutasítók szoktak hivatkozni pl. az 1994-ben megjelent Kenneth Hagin próféciára is.

Ebben is hazudtak?

Részletes elemzés angolul:Katt Ide 

Last Seal Creative Commons License 2013.04.24 0 0 2731

Ez a videó olyan képeket tartalmaz amiket még nem láttam,sajnos kissé gyorsan váltakozva,viszont hd-ben is megtekinthető.

Látszik rajta,hogy Billy szolgálata milyen hangsújt ,mekkora teret kapott Isten országában.A címe csendesedj el és tudd,hogy Én Isten vagyok.

Last Seal Creative Commons License 2013.04.24 0 0 2730

Ha jól emlékezem alázatost (is) használt a "kis ébredés" mellett.

Előzmény: gyorimax (2683)
Last Seal Creative Commons License 2013.04.24 0 0 2729

Attól,hogy még kevesen tudnak egy ébredésről,az Úr ereje hatalmasan megnyilvánulhat (elragadtatási hit,elragadtatási idő).Arról is beszélt,hogy ne próbálj "ún." nagy dolgokat keresni....

Elég csak egy olyan korszellem,hogy "ami nincsen a Világtanács hatósága alatt az nem is létezik", ill. a kontrolált média álltal vakságban tartott tömegekre gondolhatsz.

Branham így is érthette azt,hogy az utolsó időkben már senki sem fog tudni egy igazi ébredésről,ami ebben a szabad információs áramlásban szinte hihetetlennek hangzik ,de ez már folyamatban van.

Előzmény: gyorimax (2684)
Last Seal Creative Commons License 2013.04.23 0 0 2728

Érdekes meglátás.

Előzmény: gyorimax (2725)
Last Seal Creative Commons License 2013.04.23 0 0 2727

gyorimax Creative Commons License 2013.04.23 0 0 2726

Ne maradjak ki akkor már én sem, az a név az jó.

Előzmény: Last Seal (2504)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.23 0 0 2725

A következőekre jutottam.

Az embereknek egyetlen egy ami nem változik meg és úgy is kell használni. Ez pedig az eredeti név. Ha itt Gyx Jakabnak hinak, akkor angliában is ,bárhol a földön ,

és nekik kell igykezni a nevem kimondani, a személyi irataimban is azt viszem tovább. A végrendeletben is.

tehát a név az eredetnek kell , hogy maradjon, ha gallius akkor, az , héber, vagy arámi akkor az.

Előzmény: gyorimax (2707)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.23 0 0 2724

ez sem rossz ? pl. Lukács ahogyan bemutatja Ker. Jánost

http://biblia.jezusert.com/index.php?valasztas=kecskemethy&konyv=26&resz=4

Előzmény: gyorimax (2723)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.22 0 0 2723
Előzmény: gyorimax (2721)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.22 0 0 2722

Azt nem értem , hogy azokat a "dolgokat" miért nekem kell kitalálnom, miért nem lehetett elmondani.

Kicsit azért előrébb jutottam, Branham elmondta hogy az a név miért egy .

A névről már szó. Középső, bal lehet a jó.

Vagy a másik megoldás amit Ő is kimondott legalább kétszer .

Végül is aki segitségül hivja azt a nevet az Ige szerint az megtartatik.

Előzmény: gyorimax (2721)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.19 0 0 2721

Ezen a linken jó kis kép

Előzmény: gyorimax (2720)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.19 0 0 2720

szerintem az egyik , ok a bábeli nyelv ill. fogalomzavar. lásd bábel körüli időket , nemzetségeket. és ezek értelmezése.

Előzmény: Last Seal (2710)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.18 0 0 2719

Na most leesett, de a kérés nem váltotozott meg.

Előzmény: Last Seal (2706)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.18 0 0 2718

A félreértés elkerülése végett: a segitség azért továbbra is jó volna, vagy is szeretném kérni.

Előzmény: gyorimax (2717)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.18 0 0 2717

Kedves Lastseal !10

Elször is mindenkinek akivel ezen a forumon vitába szálltam , és a saját magam által feláálitott igazságot, saját tudásom amit más emberektől tanultam , és meg voltam győzződve
az igaz voltáról. Be kell ismernem több mindenben tévedtem, sok hozzászólásomat ,publikálásom törölném , amiket igy ezen a modon ismertté tettem , kijelentettem. De az igazság felé vezető igaz út rögökkel terhes.Sajnos ? a publikálásra nem mindenki alkalmas, nem vagyok írói vénával megáldva. Sőt a stilusom, modorom is változtatásra szorulna.Nem mondom most meg ezek után pláne nem, hogy révbe értem. De igyekszem , mert bár hazugságok tömlkelegében éltem , de igyekszem. Köszönet ennek a forum iditójának és a többi hozzászólónak, azoknak is akikkel nem is "váltottam " párbajra.
Sok mindent tanultam.Ezek közül néhány dolg.
-Keresztség az igazi teljes névben
-gyülekezet @ felekezet/ miért ez vagy az
-jelenések könyve , kiemelve ebből a 7. pecsétes titkot
stb.
Most a pecsétekről gondolkodom, nem állitom . hogy jó amit írok. 7 pecsétes titok ami sok fejtörés elé állitotta a közösségeket. Egyiknél nyitva van a 6. , a 7. zárva./pl. Raymond Jackson "farmon" zárva van , van még Bethel... farm ( trininadi ), Ewald farm. Branham farmok , stb. A farmokról(ból) ennyi/
A titokzatos hét mennydörgés, csönd és nagy figyelem a mennyben (pauzza,stb), vszleg a trón felé is néznek és a földre is egyik szemükkel. Mi történik ott és itt . Valami olyan nagy titok ami megrázza
Jánost is , mert azt mondta a " próféta"+ ige , hogy János a földön hallotta a hangot. Na az egy jó nagy oroszlán orditása volt . Persze a fordít-forditásban van különbözőség és ezért lett küldve a hirnök, de ő csak egy idegen "nyelven" elhagzott szót/szavakat hallott, nem értette , mert nem volt nagy nyelvtudása. Ha lett volna vele egy forditó-forditás akkor/ tolmács, nyelvtanár,stb./ akkor már ma viszont tudjuk , hogy az ki lett jelentve, (ismerté lett téve, azonositva stb., ma már van számos nyelvet értő, nyelveken szólás-magyarázás (ti. ajándékok) stb. Persze ezek csak feltételezések errő, a témáról .
Majd legközelebb egyszer folytatom ezt az esszét.
Ismét köszönöm,(k) a segitséget.prszm

Cak egy összegzés volt !!!!!

a Seregek Úra áldjon mindenkit

Előzmény: Last Seal (2710)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!