Ha alkoholtartalmu italokat senki nem fogyaszt, megmaradhatunk tolem a babazsur-jellegnél is, de akkor én sem verem magam ilyen jelelgu koltsegekebe. Vagy?
Emil cimrol megy.
pont tegnap jártam ott. éppen zárva volt. ajtón kiírás: kérjük az emlékhelyet megfelelő öltözetben látogatni. BagolyMondja, csak nem beugrottál a múltkor zsoggingban miközben a szemetet vitted le???
a bukóablak lenyitva. belülről halk mormogás. (Árpi? Jimmy?????)
és a titok fokozódik a Jimmy emlékhely körül...
csüt nyolc nekem nyolc. oké. addig még egyeztethetünk 100x csipsz ügyben is:)
Jó, alakulgat :)) Akkor maradjon csütörtök, ami konszenzusosnak tűnik. Mondjuk 8, illetve aki akar, később jön. Találkozási pontnak a Blahát tudom javasolni - ha elmondom, hogy kell jönni, idetaláltok, vagy menjek elétek? (ez pennantra nem vonatkozik természetesen) De találkozási pont lehet a Köztársaság téri Zámbó Jimmy emlékhely előtt is (ez nem vicc, létezik, ajánlom kívülről megnézni).
Más: kaja, pia? Hangképző szervek?
kaixo!
.
miközben szervezkedtek, javaslat.
"Amparanoia - Somos Viento" .
mexikói együttes, dolgoztak már manu chaoval (ki nem? :)), a muguruza testvérekkel... és még sok másokkal is, akiket most per pillanat nem ismerek, höhö.
NODE! az albumról nagyon bejönnek: la fiesta, somos viento, ella baila bembe.
ezeket mindenképp szerintem, bár a többi is jó.
egyébként a muguruzás manu chaos coopba bele lehet hallgatni az amparanoia.com-on is, az "el poder y feria" alatt van, a "feria furiosa" albumon.
.
a radiochangon pedig van egy másfél órás koncertjük is fenn, real audioban - jók a koncert előtt lejátszott zenék is, ha bagolymondja egy nap odatévedne, akkor igazán kideríthetné ki a francia együttes, mert az még egy jó zene.
.
"pa' decirle al múndo, legalicen la yerba,
prohibido en los bares y en la calle,
satelite marcando lo que la gente hace"
Nekem jó, a csütörtök is megfelel. Az egyszerű változat előnye a tetszés szerinti létszám. A jelentkezők összegzése után majd megy cím, telefon emilen, de annyit előre megsúghatok, hogy a Köztársaság téren van :)
toy en australia, debajo del mundo, en una colonia inglesa, tratando de comenzar mi vida :)
*escuchando a molotov, banda mejicana, canción "here comes the mayo"*
Kezdhetnénk egy egyszerűbb változattal, zenehallgatás, szolid iszogatás, duma, aztán ha jól sül el (már miért ne sülne el jól? :), akkor lehet akár buli is! :)
Na. Mégiscsak valami.
Nézzük a szerbezési feladatokat: nŕlam van hely, lehet valamennyi pia, de ilyesmire remélhetoleg toletek is szamitani. El kell dönteni, mekkora csinnadratta legyen: csak topicon belüli zenehallgatos, vagy tényleg elhuzunk a ZTE iranyaba. Az utobbira szavazo Vian-rajongoknak jelzem, hogy van baisodrome :)) Ehhez viszont buliképes népesség is kellene (amit jo reszben, garanciavallalas mellett, odabizok). Az egyszeru valtozat kisebb feladat, viszont arra jelzem, hogy a legvajtfulubbeknek valo zenedobozzal nem szolgalhatok, csak 2-3 ilyen-olyannal.
Na. Uff.