Lettél volna pl. Kraftwerken a Sound-on... Nah az szólt, ahogy kell! Elöl legalábbis.
Hőség meg max. nappal van, este, éjjel én sosem bírom ki még Sound-on sem pulcsi nélkül.
Amúgy voltam én már olyan Sound-on, ahol kb. 10fok volt délben, és szakadt az eső estig. Vicces volt. :D
Kicsit örülök, hogy elmarad a Björk-koncert. Nem mentem volna, de így legalább nem is maradok le tényleg semmiről, mert nincs miről. (Az idei lineup amúgy is botránygáz és harmatgyenge. Esetleg egy New Order meg tudná hozni a kedvemet, de úgy tudom nem ők lesznek Björk helyett. :( )
Két szigetes Anima, egy Prodigy és egy Massive Attack koncert alapján épp elég jól le lehett szűrni, hogyan szólnak fesztiválon a zenék. Egyiknek rosszabb volt a hangosítása, mint a másiknak.
bocs, strange, de a négy fal között tényleg nehéz lehet bármit elképzelni. sőt, a sziget sem csupán abból áll, hogy valamelyik esti megakoncertre megpróbálsz bejutni egy órával előtte, majd utána megpróbálsz gyorsan elmenekülni. persze nem muszáj szeretni a fesztiválokat, de ez a "voltam egyszer szigeten, úgyhogy mindent láttam" beszólás...
Ja, a nulla akusztikáról megfeledkeztem. Még a falbontó Prodigy-ből is alig lehetett kivenni valamit, akkor egy csendes, minimalista Moon-ból még annyi sem lesz élvezhető szabadtéren. Nem is tudom elképzelni a Bio anyagát fesztiválon, nem oda való.
Nem hinném, hogy bármi különbség lenne fesztivál és fesztivál közt (tömeg, lekdösődés, meleg), és Szigeten már voltam, szóval el tudom képzelni milyen lehet a Sound...
így jár az, aki spórolni akar 1-2000 forintot, és már április közepén megvette azt a qurva jegyet... Björknek meg nem kellett volna annyit sikítoznia :((
Úgyse mentem volna tömegnyomoros, hőséges fesztivál fosra, így legalább sajnálnom sem kell, hogy lemaradok a Björkről, és így még talán arra is van esély, hogy normálisabb körülmnyek közt bepótolja az elmaradt koncertet, bár szerintem lemondodd fesztivál koncertet nem szokás kompenzálni. Ha eljönne végre egy rendes, ülős, fedett termes koncertre, azért akár 30000-et is kipengetnék.
„Az elmúlt hetek hírei szerint Björk – hangszálproblémára hivatkozva – több esetben mondta le Biophilia című legújabb albumát bemutató világkörüli turné állomásait.
Sajnos ma már az is biztos, hogy Heineken Balaton Soundon sem lép fel az izlandi énekesnő."
nem rosszak ezek a remixek, de egyelőre egyik sem az a hűha de nagy fless. ebben az el guincho remixben sincs semmi el guinchós. ő egyáltalán nem ezzel a hangzással lett ismert. ha kihoznak ezekből egy válogatást, azt megveszem, de tuti nem állok neki megvásárolni mind a (ha jól számolom) 12 biophilia maxit.
azt hiszem, nemsokára meg kell csapolnom a laksáfelújítási tartalékomat... EZEK KELLENEK
bár azt még mindig ne mértem, hogy mi a rendszere ezeknek a remixeknek... most akkor 2-3 szám van egy cédén? (ezt nagyon utálom, állandóan cserélgetni kell a lemezeket)
Egyben is meg lehet rendelni, hogy ne maradjon ki semmi, vagy egyenként kell?
a sucker punch ost-re egy érdekes army of me verzió került. kicsit album verzió, kicsit a skunk anansie-s változat + új részek. közel 7 perces. flac inside.
Björk featuring Skunk Anansie - Army of Me (Sucker Punch Remix)