... Lyóvanna, itten van egy nem csokis...., igaz, hogy a röpködőst nem tudom elhessegetni, mer' csak köröz, köröz, mint egy nagy madár...., na, amilyen az Andokban, vagy a Kordillerákban van, vagy holis...., állandójan és folyamatosan, má' nem is idegelem magam miatta, mer' hiába is...., a Sörömet nem bántja...
Akár... Kinek-kinek a maga ízlése szerint :) Én többnyire nem törekszem rá, hogy az legyek, nem foglalkozom vele, és nem is tartom annak magam, de tele van a fotóimmal újabban a net (pl. az iwiw), és kaptam egy-két pozitív visszajelzést...
.... mostan má' csak aztat kéne tudni, hogy a sokk, vagy kevés Sörtől lepik el ezek a röpködősök a zegész várost görbülésileg...., na majd ezen még majd medit állok..., vagy ülök..., de lehet, hogy fexek...
A Sörömet szerencsére nem görbítik, mert azt óvatosságból (mit lehet azt tudni az ilyen röpködősöknél, kérem szépen, ezektől akármikor akármi kitelik), szóval, a Söröt azt én azonnal és nagyon gyorsan bedöntöm, a biztos az, ha már bennem van, onnan má' nem tudják kilopni, a többi izé meg csak görbüljön amennyit jól eles, az engemet nem zavar, hukk, bocsánat....
Vagy túl kevés, és ez az elvonási tünet :)) Nem, különben teljesen félreérted, de majd én megmagyarázom jól, és majd meglátod, mennyire egyszerű: azt akarja ezzel a képpel kifejezni, hogy egyes vámpírboszorkányok annyira vonzóak, hogy a jelenlétükkel meggörbítik a téridőt ;)))