Lehet nem jó helyre írom, de használ valaki Plextools Professional-t, úgy hogy közben a Daemon Tools is fel van instalálva a gépére... Az a gondom hogy egy ideig a Plextools-om látta a virtuális Daemon-os meghajtót, aztán nem tudom miért, de egy ideje nem látja... Betöltök egy image fájlt és hiába... valamiért nem ismeri fel. De régebben meg audio képfájlokat látta a Plextools és le is tudta játszni és ki is írt a számcímeket.
Van valakinek tippje? Vagy valaki kipróbálná ezt a gépén, hogy nála is ez a gond merül fel...?
Mások is jártak így a környezetemben. Nem ezzel a lemezzel, de jópár rontott lemez után kifogtak egyet, amit szeretett az író (LG) aztán meredtak annál.
Érdekes problémával találkoztam: normál wavokból akartam csinálni Nero-val audió CD-t. Ezt eddig már sokszor csináltam. Nero 6.6.1.4, indítanám az írást DAO módban, 8x-os sebességgel ahogy kell, erre a következő hibaüzenetet kaptam: Az Egymenetes (DAO) felírás nem indítható. Az az érdekes, hogy ugyanezzel az íróval, ugyanilyen alapanyagra, ugyanezzel a verziójú Neroval régebben többször is simán ment az audió cd írás. A Nero-t már leszedtem (registryből minden ahead és nero bejegyzés kigyomlálva), utána újra telepítettem de semmi javulás. Hát most teljesen tanácstalan vagyok mi a fene lehet a baj oka:(
Ismét én vagyok.. Hogy ezt hogyan csináltam még nem tudom, de: Frissítettem a Nerot. És láss csodát, tudtam írni 4 x esen. Örültem, mint majom a farkának... Aztán fatális programösszekadás történt, pár dolog elment a gépen (az én hülyeségem miatt), igy még a régi Néró verziójával elmentett visszaállítási pontra húztam vissza a gépet. Nero újra csak 16 x osan ír... Neeeeeem gond, frissítés letölt, újratelepít. És Nero nem ír, csak 16 xosan, ahogy frissítés előtt... Én már nem értem tényleg az egészet... Most akkor mi van ilyenkor?
Nem tudom hová forduljak.így hát jobb hiján itt kötöttem ki. Bízom ,hogy valaki tud segíteni. Nos...van egy ősrégi cd-m amelyen egy nyaralás van MPG-ben kiírva két részben. Az egyik gond nélkül megy a másik résznél CRC hibát ír ki. Van e valami mód ennek javítására ill. legalább egy részének megmentésére. A CD láthatóan hibátlan. Bármilyen megoldás érdekelne.
Abban kellene segítség, hogy Divx filet írnék ki cd-re de úgy hogy legyen hozzá felirat (ami megvan, .srt), amit az asztali lejátszóm le is tud játszani, ill. meg is jeleníti a feliratot. A lejátszó egy Pana DMR 65.
Van egyáltalán ilyen lehetőség, vagy SVCD-t kell belőle csinálni... szóval nem tudom hogyan fogjak hozzá
Szinte 100%, hogy tudja, mert bár ez egy régebbi Toshiba laptop-cd-író/dvd-rom, de az összes eddigi Toshiba íróm tudta.
Tehát Nero 7-nél ezeket állítsd be (ne Nero Express-t indíts, hanem a 'nagy' Nero-t, a Burning ROM-ot): 1. képet megtalálod itt: a felső menünél Recorder->Choose recorder --> itt nem tudsz semmit állítani, de látod, hogy a Nero szerint tud-e cd-text-et írni 2. képet megtalálod itt: File->Options->Misc --> itt viszont a Database menü alatti részeket ugyanígy állítsd be. 3-4-5. kép: Írás: File->New->CD Copy, beállítod a 3 kép szerint, és ráböksz a Copy-ra. Ha nem cd-text-es a forrás-cd, ekkor fel kell jönnie egy ablaknak, ahol be kell írnod vagy le kell töltened a számcímeket, előadót, stb. Ha viszont az, akkor simán kopizza tovább a projektet.
Köszönöm! Toshiba dvd-rom sd-r-2212 fogalmam sincs hogy tudja-e írni. De ha egy picit bővebb (usernak is érthetőbb) nyelven fogalmazod azt megest megköszönöm! Első sorban a használatot, beállításokat. Köszönöm!
Nero-ban diszkkopival tudod csak másolni DAO-módban (lemez egymenetben), vagy audio-cd-projektben kézzel beírod/cddb-ről letöltöd neki (miközben az íródnál is beállítottad, és a Nero beállításainál is beállítottad) - ha tudja írni az íród egyáltalán. Ha nagyon régi a cd-íród, akkor nem biztos, ha újabb és/vagy dvd-t is ír, akkor tuti, hogy + tudja írni.
Legegyszerűbb a CloneCD-vel lenne. Alcohol nem jó, mert olvassa, de nem írja a cd-text-et.
Üdv Mindenkinek! Valaki segítsen! Van cd játszóm, ami kezel text vagy tag-et. Van egy másolt lemezem amin olvassa is a szöveget. Ellenben akár min írok, (most a Nero 7-t próbáltam) no text. Kérdésem, hogy, vagy mivel tudok írni, hogy vigye magával a szöveget is? Ja a Néroval, próbáltam már adat és zene-ként is írni, de semmi. Az az egy amit valaki, valamikor írt meg működik! Agybaj?!
1. Frissítsd a Nero-t. 2. Mi az LG-típusszáma? Lehet, hogy nem tud csak minima 16x-an pörkölni... 4x írást + ne várj tőle, mert már több éve 8x a legkisebb cd-írási sebesség az újonan megjelenő CD/DVD-íróknál... :-/
Sziasztok, segytséget szeretnék kérni Tőletek! Nem tudom lejjebb húzni a Nero írási sebességét 16 x -osnál kisebbre.. ( a gép új, de eddig a másik gépeken nem volt ilyen problémám sosem...) Nero 7.2.3.3 at használok, az író pedig egy LG CD/DVD író. Audio-t írok leginkább, néha adat-archivumokat, és én is inkább a lassabb írást preferálnám (úgy 4 x esen..) Mit tegyek??? Előre is köszi!
sziasztok, elnézést, ha valami olyat kérdezek, ami ezen topik rendszeres látogatóinak evidens, de egyszerűen nem vagyok képes végigolvasni az egész topikot :-)) a kérdésem az, hogy cd másolásához milyen programot célszerű használni, ha a legjobb másolási minőség a cél? eddig a media playert használtam, amatőr szinten, pl. csak pár hónapja jöttem rá, hogy az alap beállításokban nem a maximális minőség szerepel, hanem valami 70-80 %. de ezt kiküszöböltem. de hallottam itt-ott szuper programokról is, amik a cd-t ideális minőségben másolják, de ezek valahol 50-70 ezer forintnál kezdődnek :-) szóval, röviden: milyen programmal másoljam az eredeti cd-ket? köszönettel: laci
Így van, ez a legkorrektebb. Persze bármilyen más program is használható (ezt acmának mondom). Szépen látszik az editorban a konvertált mp3 végén a szünet (ill. lassú lecsengés, ha jól emlékszem).
Én inkább arra gondolok, hogy a compilation/összeállítás burn/pörkölés(?) fülön az írásmódnál track-at-once/többmenetes írás(?) van bejelölve a disc-at-once/lemez egymenetben(?) helyett. Ha mégis helyes, akkor viszont tényleg az mp3-akban csinálták rosszul a digiszüneteket készítéskor, és akkor nemigen tudsz egyszerű megoldással kezdeni vele bármit is... :-(