Keresés

Részletes keresés

SmartAss Creative Commons License 1999.04.27 0 0 14
Alejandro :)))
ezer éve nem hallottam felőled.
A lányom (szerintem) csinos, csak szépséghibás: tudod, a kolumbiai barátja...
De a spanyolt gyakorolhatod vele. Bár, ahogy bevallottad tudásod mélységét :)))
Előzmény: Alejandro DeSilva (10)
The Dark One Creative Commons License 1999.04.26 0 0 13
Huha!

Kene ilyet rendezni, hogy az oregebb evjaratu tasztalosok elhozzak a lanyaikat talalkozora. Sok ilyen 18-20 eves, ketlanyos csalad van errefele? :)

Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.04.26 0 0 12
Persze, hogy adjon vele egy csésze teát meg egy mosolygós pizzát. Miért, Te mire gondoltál? ;)
Előzmény: Karcsu (11)
Karcsu Creative Commons License 1999.04.26 0 0 11
Csak nem megkéred a kezét? :)
Előzmény: Alejandro DeSilva (10)
Alejandro DeSilva Creative Commons License 1999.04.26 0 0 10
20 éves, lány? Látom, jó helyre megyek jövő héten... Ha fele olyan jól néz ki, mint amilyen a nevelése(d)...! :)))
Előzmény: SmartAss (9)
SmartAss Creative Commons License 1999.04.26 0 0 9
aztat te csak hiszed:-)
ha hallanád, mit kapok a pofámra egy rágyújtásnál (pedig már csak a tornácon dohányzom :( )
Előzmény: bot (8)
bot Creative Commons License 1999.04.26 0 0 8
> ...Nem isznak, dohányoznak,..

Vagy csak nem tudsz róla:))

Előzmény: SmartAss (7)
SmartAss Creative Commons License 1999.04.26 0 0 7
A lányom 20, a fiam 18. SOHA SEMMIFÉLE kamaszkori zűr, vita, probléma nem volt velük. Nem isznak, dohányoznak, drogoznak, jól tanulnak, sehol semmi gond :-)))(nem nyomorékok!)

Tökéletesen egyetértek diditerrel, a korábbiak határozzák meg ezt is. Egészen pici koruktól rászoktattuk őket, hogy jogaik vannak, mi elmondjuk a véleményünket, ők meg azt csinálnak, amit akarnak. Azon az alapon álltunk az asszonnyal, hogy a gyereket dönteni kell megtanítani, nem pedig előírni nekik, hogy mit csináljanak. Persze ők is csináln(t)ak hülyeségeket, de semmi olyat, aminek következménye lett volna, vagy jellembeli torzulásra mutatna.
Úgyhogy: gyerekek rulez :-))))))))))

diditer Creative Commons License 1999.04.26 0 0 6
Nekem egy 18 és egy 20 éves lányom van. Jelentem élsk és elég jól. Azt hiszem azon túl , hogy a korábbiak határozzák meg a kamaszkort is, (ez persze most eső után köpönyeg)szerintem bízni kell bennük. Nem dől össze a világ, ha nem úgy öltöznek, ahogy nekünk tetszik. A vléleményünket el lehet mondani, de csak a kamasz minősítése nélkül. És Általában bízni, bízni és elhinni hogy ők is a legjobbat akarják, de még nem sikerül. Nekünk segíteni kell őket. Meghallgatni a véleményüket, a lehető legtöbb esetben dönthessenek saját magukról. Nálink bevált, igaz ezt születésük óta gyakoroljuk.
robicsek Creative Commons License 1999.04.26 0 0 5
én elmúltam 40, de sokak szerint még mindig nagy gyerek vagyok...
nekem ez jó, szüleimet meg már jó pár éve nem zavarja, azaz csak türelem...
manh Creative Commons License 1999.04.26 0 0 4

Túl lehet élni! A lányom 14 éves korától kb. 2 évig volt igencsak undok kis lény. Csak a barátnők véleménye számított. ha megkérdezte mit vegyen fel, szerintem csak arra volt kiváncsi mit ne vegyen fel! Ha nagyon szemtelen volt, csak saját kamaszkoromra gondoltam, saját magamat sem volt könnyű elviselni....

A nagyfiamnál nem tapasztaltam ilyeneket, ő soha nem mondja, hogy nem, csak éppen saját belátása szerint cselekszik, szerencsére nem rosszul.

A harmadik gyermek (10 éves) meg majd meglátjuk.

Tarts ki, az idő neked dolgozik!

Előzmény: Tóth Kati (-)
pudli Creative Commons License 1999.04.26 0 0 3
Kedves Kati!
Én néha már attól félek, hogy ezt nem is lehet túlélni, vagy, ha igen, akkor sem lesz már az ember soha az, aki azelőtt volt. Nekem a nagylányom 12 évesen kezdett kamaszodni, azóta eltelt tíz év, és még mindíg itt tart. A kisebbik most 18, a fiam 14. Képzelheted. Pedig türelmem az van (volt), de ha ez még sokáig igy tart, felőrlik a maradékot is. Mire fölnőnek, belőlem már rozoga öregapó lesz. :-( Úgyhogy készülj fel a legrosszabbra!
bcsi Creative Commons License 1999.04.26 0 0 2
Csendes megnyugvással veszed tudomásul, hogy abba az életszakaszba érkezett, amelyikben elkezdi bizonygatni az önállóságát. Amire eddíg tanítottad, nevelgetted, most mind visszakapod az Ő "interpretációjában".
HA TÜRELMES VAGY VELE, NAGYON HAMAR TÚLVAGY AZ EGÉSZEN
Előzmény: Tóth Kati (-)
MAMAhal Creative Commons License 1999.04.26 0 0 1
Kati, nekem két kamaszodó fiam van!
A túlélési módszerek nagyon érdekelnek!
Kham Creative Commons License 1999.04.26 0 0 0
Amíg nem szórakozik ilyenekkel, hogy jéegynullás, addig nincs baj.
Jé egy 0-ás!!
Tóth Kati Creative Commons License 1999.04.26 0 0 topiknyitó
Van topic a gyerekről a pociban, van a Tv elött. De mi van ha csemeténk belép a kamaszkorba? Miként lehet túlélni? Biztos sok a tapasztalat, hiszen itt vagyunk!!!
Azt hiszem a legnehezebb időszak a kamaszkor, mikor a bájos pici lány egyszer csak dög lesz! Valahol hallottam egy színész nyilatkozta: a kamasz gyereket nagyon lehet utálni, csak szív kell hozzá!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!