Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
Én ki nem állhatom, de néhány alkalommal néhány társaság kedvéért hajlandó vagyok szó nélkül elviselni a büdös füstöt. Ennyit simán meg szoktak érni azok, akiknek nem szólok. A kollégáimmal is rendszeresen járok bagózni, igaz, és csak nézem ahogy szívják, de jókat dumálunk közben. :))
Viszont most ők is ott tartanak, hogy leteszik. Újévi fogadalom, vagy mi.... :)
Köszi, köszi, pedig azt hittem, már sosem fog hatni a topikerő, de képtelen voltam többet részt venni :)) már pedzegettem embernek, hogy Szepezdre kéne menni nyaralni :D
Mikor nyílt a topik, a Mikolt akkora címlistával írta körbe, hogy nem győztem lesni. Elvileg még meg kellene, hogy legyen valahol. Franctudja hol. Úgyhogy elvileg szinte mindenkinek van jogosultsága írni ide, tényleg csak az újakat kivéve.
A posztoló őr unalmában megszólítja a közelében dolgozó rabot: - Bátyuska, magát hány évre ítélték el? - Huszonöt évre... - Mit követett el? - Hát, semmit... - Hazudik! Semmiért csak tíz évet adnak!
basszus, a szomszédunkék akartak menni dolgozni Kanadába és meghiúsult (topikolvasás nélküli terhesség miatt), erre nem a kanadai időjárás jött el hozzájuk? mondtam, hogy inkább mentek volna oda:)