Ezt azért nem írtam. Meglepődtem, mint Imrédy, csak más okból. Kiváncsi lennék a fejedre, ha találnál egy szlovák, vagy román őst a családfádon. Tudom, tudom majdnem Árpádig vezeted vissza a családodat. :-)
Szóval ezért még nem vagyok: "szlováknácinacionalistastb."
:-) Kezdetnek vegyük azt, amikor eldicsekedtél vele, hogy olyan rosszulét környékezett, midőn kiderült, hogy vannak magyar felmenőid is, mint Imrédy testvért mikor megtudta, hogy zsidók is vannak az ősei között. Komolyan, szlávok büszkesége, erre még maga Hitler Adolf is csettintene. És mostan ne gyere azzal, hogy csak vicceltél, mer' esetleg körbe foglak kacagni.
:-)) Mondod Te, aki a legócskább, nácigyanús szlovák-morva nacionalista ökörségeket nyomod naphosszat, és sikerült eljutnod az imbecilitásnak arra a nehezen elérhető fokára, hogy utulien olvtársat ótvaros magyar nacionalistának nevezted, mikor kiigazította néhány ponton a zavaros nacionalista szlovák hablatyolásod. Szóval, szlávok eleje, ugyanaz vagy pepitában, mint akik nyilaskeresztes zászlók alatt csapkodják magukat ájultra Szálasi nemzetvezetőről álmodozva.
Semmi sem állandó , semmi sem tart örökké. Lehet , hogy irredentizmus anakronisztikus idea , de egyesek mindent megtesznek , hogy úgy véljük ez az egyetlen járható út.
Ilyet csak a kopasz barmok mondanak. Jobb ha hozzá szoksz hogy Trianon nem változik. Az irredentizmus egy anakrónisztikus ideológia a múlt századból. Legyen már vége az Európai Unióban élünk a XXI században, vedd már észre te barom.
Érdekli is ezeket az igazság? :-( Hagymázas nemzeti romantika élteti őket. :-( Csak sajnos elég sokan vannak, szerencsére nem elegen a szarkavaráshoz. :-)
Röhögnék rajtatok ha pl, Párkányban kiírnák a népszavazást, hogy melyik államhoz szeretnének tartozni, és a párkányiak Szlovákiát választanák, mint a németek Sopronban anno, gazdasági megfontolásból. Milyen hiszti lenne! dec 5-i vinnyogásotok kismiska lenne ettől! :-))))