Keresés

Részletes keresés

KTa Creative Commons License 2003.02.21 0 0 672
Szia babydevil !
Sajnos nem kaptam meg azt az emilt, de küldtem az előbb én is Neked. Szívesen megyek veletek, ha tényleg nem zavarok. Kösz.
Előzmény: babydevil (664)
Moonclown Creative Commons License 2003.02.21 0 0 671
Hát orvosi rendelőben több értelmet látok, oda körforgalmat nem gaoyn tudnak és értelme sincs.

Előzmény: nikonaprofi (670)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.21 0 0 670
A Bem téri építkezésekről van valakinek valami híre?
Hallottam körforgalmat is, ami szerintem nagy hülyeség ott, meg orvosi rendelőt, de ezek csak olyan pletyka szintű hírek voltak.
Állítólag nyáron bontják a Horváth fogadó melletti szakadt üzletsort is a központban.
kulcsarg Creative Commons License 2003.02.21 0 0 669
Na meg persze lehet mondani, hogy néhány éven belül...
De ez már lerágott csont, azt hiszem...
kulcsarg Creative Commons License 2003.02.21 0 0 668
Én is nézegettem a Komáromi út és környékét.
Eléggé messze va a Lőcseitől, és engem a TERVEZnek szó bosszant.
Az utóbbi években már annyi mindent terveztek Érden.
Másik gond pedig az, hogy Érden kettőezer-akárhányszáz üres telek van az Érdi Újság szerint, viszont az önkormáynzattól sem éri megvenni, mert pályázat meg stb, ahelyett, hogy korrekt ajánlatra 1-1 normál méretű telket odaadnának a nem telekspekuláns családos építtetőknek. Nem értem a felfogást...
Előzmény: nikonaprofi (666)
TamasS Creative Commons License 2003.02.20 0 0 667
kösz az infot
Előzmény: nikonaprofi (666)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.20 0 0 666
a térképen megnéztem, mert arra még nem jártam. a város Tárnok felőli vége. Úgy tudom, ott terveznek most valami nagyszabású lakóparkot építeni, tahát ha most még nem is, de hamarosan jó lesz a közlekedés. Amúgy közel van a lőcsei út, azon meg 10 perc alatt az M7-en beérsz Budára.
Előzmény: TamasS (665)
TamasS Creative Commons License 2003.02.20 0 0 665
sziasztok!

A Komaromi utcarol tudna nekem valaki mondani valamit? Hol van, jo kornyek-e, konnyu-e bejutni onnan Budara, stb.

kösz elore is...

babydevil Creative Commons License 2003.02.20 0 0 664
Szia KTa!
küldtem mailt.megkaptad?
márc.6-án mennénk Bécsbe.Jelezz visza kérlek, hogy tudsz-e jönni.
Köszi.
babydevil
Előzmény: KTa (661)
kulcsarg Creative Commons License 2003.02.20 0 0 663
andzsin !

Tudnál erről a fatéglás házról/manusról nekem bővebben írni??!!
Vagy ide, vagy pedig kulcsarg@netposta.net -re.

Árpi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 662
Ezen a térképen a piros folt fölött, bal oldalon van egy fekete pötty, amelyik a Liptói utcai központot jelöli. (Tárnoki úttól az M7-es felé kicsivel, a Tárnok felőli végnél.)
Előzmény: KTa (661)
KTa Creative Commons License 2003.02.19 0 0 661
Sziasztok!
Bocs, de hol van ez a Liptói utca?
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 660
Igen, így már jó volt....
Előzmény: Árpi (659)
Árpi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 659
Kissé bonyolultabb, mint gondoltam.:o))
talán így jó lesz. :o))
Előzmény: nikonaprofi (658)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 658
Nálam nem megy a link....
Előzmény: Árpi (656)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 657
Most,hogy van internetkapcsolatom, egyelőre emilben kértem magyarázatot, majd beszámolok a fejleményekről.
Előzmény: Árpi (655)
Árpi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 656
Hogy valami jó hír is legyen (remélem, igaz is):
"Sztahura Ida:
Újabb bővítés történt Érd Avar kp területén.
Érd Betonzó és Érd Liptói központok még a hétre várhatóak.
Ida"

http://pohly.adatpark.hu/

Árpi Creative Commons License 2003.02.18 0 0 655
Erre kérj magyarázatot tértivevényes levélben, sürgősen! Mert vagy hülye volt az ügyfélszolgálat, és egy simán beragadt kapcsolat volt, vagy tényleg védd magad azzal, hogy lepapírozod az esetet!
Előzmény: nikonaprofi (651)
cs_geza Creative Commons License 2003.02.18 0 0 654
Fel kellene deriteni a biztonsagi hianyossagokat mind informatikai mind human oldalon. Ui. ha ez most megtortenhetett, es nem derult ki, h ki, mikor es hogyan, akkor barmikor megtortenhet ujra. Gondolom nincs kedved ketnaponta faxolni az axeleronak....
Előzmény: nikonaprofi (653)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.18 0 0 653
Az meg micsoda??????
Előzmény: cs_geza (652)
cs_geza Creative Commons License 2003.02.18 0 0 652
Lehet h megiscsak rad ferne egy alapos biztonsagi atvilagitas....
Előzmény: nikonaprofi (651)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.18 0 0 651
Igen, de a régi jelszavam is meg volt már változtatva. Az ügyfélszolgálat látta, hogy valaki használja az én ADSL-emet, azt is látta, honnan, de nem mondhatta meg...
én sem értem, miért lopták el, hacsak azért nem, hogy valami disznóságot csináljanak, és az én gépemre terelődjön a gyanú ??
Előzmény: cs_geza (649)
cs_geza Creative Commons License 2003.02.18 0 0 650
Ugy mellekesen: nem sok ertelme van ADSL accountot lopni, ui. akit kitiltanak, azt a kozpontban kikapcsoljak, illetve elviszik tole az ADSL vegberendezest, azaz a field-en _elvileg_ ugyanannyi ADSL eszkoz + aktiv kozponti csatlakozas van, mint ervenyes account. Te is tudnal mas accountjaval netezni, ha akarsz...;) Egyebkent ha egy kis eszuk van, a halozati kartya MAC cimebol ki lehet deriteni, h a te geped volt-e vagy mase.
Előzmény: nikonaprofi (648)
cs_geza Creative Commons License 2003.02.18 0 0 649
Lehet h "beragadt" egy reggeli bejelentkezesed v bejelentkezesi probalkozasod, es emiatt nem engedett be ujra.
Előzmény: nikonaprofi (648)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.18 0 0 648
Képzeljétek, ellopták az ADSL jelszavamat.. :-((((
Mikor egész hétfőn nem tudott a gépem a netre csatlakozni, felhívtam az Axelerot. közölték velem, hogy de hisz reggel óta netezek !!!!
Aláírási cimpéldány, cégbírósági végzés elfaxolása, aztán kaptam egy új jelszót. Most már ismét itt.
Érdekes, hogy a jelszót senki nem tudja, azt csak a gépemről hekkelhették le, azt meg elvilag tűzfal védi. Szóval vigyázni kell.
rrroka Creative Commons License 2003.02.18 0 0 647
Pedig ugy kell, csukott szem, tövig gáz,és Jiiiihááá! kiáltás :)

Azta jó kocsmát szétszedni! nem lehet hogy pláza lesz ott inkább :)))

Előzmény: Moonclown (646)
Moonclown Creative Commons License 2003.02.18 0 0 646
Hi hát oda nem biztos hogy szerencsés a körforgalom, ha van lámpa már.Mi benne a logika?:9

Az alispánnál lehe thogy a kresz szerint valóban nem a kanyarodó van elsőbbsége, de aki ott nem áll meg az nem 100-as.Én nem mernéám megkockáztatni:)

Előzmény: andzsin (645)
andzsin Creative Commons License 2003.02.18 0 0 645
Parkvárosban lerombolták a kocsmát a templommal szemben a sarkon. Most viszik el a téglatörmeléket. Én mondjuk mentem voltam volna tovább és a zegészet eldózeroltam volna...

Állítólag körforgalom lesz itt is.

rrroka Creative Commons License 2003.02.17 0 0 644
Akkor ott egy magas számlákat kiállítani hajlamos karosszériás ismerőssel, egy biztosítós beépített emberrel és egy lerobbant, összetörni nem sajnált verdával isteni biztosítási csalásokat lehetne gyártani... :)
Előzmény: Árpi (643)
Árpi Creative Commons License 2003.02.17 0 0 643
Ki ismeri a Esküdt és a Főnök u. találkozását? Segítségül: Ahol a Főposta mellett be lehet jönni a vasúti átjárók felé, az Érd-alsói vasút utáni kanyar, ahol egyenesen is tovább lehet menni.
Na, ott nem ellopták, hanem letelepítették a táblát. Így ott (minden ellenkező híreszteléssel szemben) a posta felől érkező, és a másik vasúti átjáró felé balra (látszólag) az úttal kanyarodó járművekkel szemben elsőbbsége van az Alispán u. felől érkezőknek! Ott ugyanis mivel tábla nincs, a kanyarodási szabály érvényes, és a régen védett útvonalon haladók már balra kanyarodónak számítanak!

Erre gondolok itt

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!