A Bem téri építkezésekről van valakinek valami híre?
Hallottam körforgalmat is, ami szerintem nagy hülyeség ott, meg orvosi rendelőt, de ezek csak olyan pletyka szintű hírek voltak.
Állítólag nyáron bontják a Horváth fogadó melletti szakadt üzletsort is a központban.
Én is nézegettem a Komáromi út és környékét.
Eléggé messze va a Lőcseitől, és engem a TERVEZnek szó bosszant.
Az utóbbi években már annyi mindent terveztek Érden.
Másik gond pedig az, hogy Érden kettőezer-akárhányszáz üres telek van az Érdi Újság szerint, viszont az önkormáynzattól sem éri megvenni, mert pályázat meg stb, ahelyett, hogy korrekt ajánlatra 1-1 normál méretű telket odaadnának a nem telekspekuláns családos építtetőknek. Nem értem a felfogást...
a térképen megnéztem, mert arra még nem jártam. a város Tárnok felőli vége. Úgy tudom, ott terveznek most valami nagyszabású lakóparkot építeni, tahát ha most még nem is, de hamarosan jó lesz a közlekedés. Amúgy közel van a lőcsei út, azon meg 10 perc alatt az M7-en beérsz Budára.
Ezen a térképen a piros folt fölött, bal oldalon van egy fekete pötty, amelyik a Liptói utcai központot jelöli. (Tárnoki úttól az M7-es felé kicsivel, a Tárnok felőli végnél.)
Hogy valami jó hír is legyen (remélem, igaz is):
"Sztahura Ida:
Újabb bővítés történt Érd Avar kp területén.
Érd Betonzó és Érd Liptói központok még a hétre várhatóak.
Ida"
Erre kérj magyarázatot tértivevényes levélben, sürgősen! Mert vagy hülye volt az ügyfélszolgálat, és egy simán beragadt kapcsolat volt, vagy tényleg védd magad azzal, hogy lepapírozod az esetet!
Fel kellene deriteni a biztonsagi hianyossagokat mind informatikai mind human oldalon. Ui. ha ez most megtortenhetett, es nem derult ki, h ki, mikor es hogyan, akkor barmikor megtortenhet ujra. Gondolom nincs kedved ketnaponta faxolni az axeleronak....
Igen, de a régi jelszavam is meg volt már változtatva. Az ügyfélszolgálat látta, hogy valaki használja az én ADSL-emet, azt is látta, honnan, de nem mondhatta meg...
én sem értem, miért lopták el, hacsak azért nem, hogy valami disznóságot csináljanak, és az én gépemre terelődjön a gyanú ??
Ugy mellekesen: nem sok ertelme van ADSL accountot lopni, ui. akit kitiltanak, azt a kozpontban kikapcsoljak, illetve elviszik tole az ADSL vegberendezest, azaz a field-en _elvileg_ ugyanannyi ADSL eszkoz + aktiv kozponti csatlakozas van, mint ervenyes account. Te is tudnal mas accountjaval netezni, ha akarsz...;) Egyebkent ha egy kis eszuk van, a halozati kartya MAC cimebol ki lehet deriteni, h a te geped volt-e vagy mase.
Képzeljétek, ellopták az ADSL jelszavamat.. :-((((
Mikor egész hétfőn nem tudott a gépem a netre csatlakozni, felhívtam az Axelerot. közölték velem, hogy de hisz reggel óta netezek !!!!
Aláírási cimpéldány, cégbírósági végzés elfaxolása, aztán kaptam egy új jelszót. Most már ismét itt.
Érdekes, hogy a jelszót senki nem tudja, azt csak a gépemről hekkelhették le, azt meg elvilag tűzfal védi. Szóval vigyázni kell.
Parkvárosban lerombolták a kocsmát a templommal szemben a sarkon. Most viszik el a téglatörmeléket. Én mondjuk mentem voltam volna tovább és a zegészet eldózeroltam volna...
Akkor ott egy magas számlákat kiállítani hajlamos karosszériás ismerőssel, egy biztosítós beépített emberrel és egy lerobbant, összetörni nem sajnált verdával isteni biztosítási csalásokat lehetne gyártani... :)
Ki ismeri a Esküdt és a Főnök u. találkozását? Segítségül: Ahol a Főposta mellett be lehet jönni a vasúti átjárók felé, az Érd-alsói vasút utáni kanyar, ahol egyenesen is tovább lehet menni.
Na, ott nem ellopták, hanem letelepítették a táblát. Így ott (minden ellenkező híreszteléssel szemben) a posta felől érkező, és a másik vasúti átjáró felé balra (látszólag) az úttal kanyarodó járművekkel szemben elsőbbsége van az Alispán u. felől érkezőknek! Ott ugyanis mivel tábla nincs, a kanyarodási szabály érvényes, és a régen védett útvonalon haladók már balra kanyarodónak számítanak!
Erre gondolok itt