Keresés

Részletes keresés

babydevil Creative Commons License 2003.02.24 0 0 681
Szia KTa!
Ezt a levelet már megkaptam."Bletilla striata a neve", ez az, ilyen gumót vettem én is, most az előszobában hajt.
babydevil
Előzmény: KTa (676)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.24 0 0 680
Egyes és realista előrejelzések szerint is a köv 5 évben min 8-10000-el nő a város lakossága

És hol fognak lakni? Hová járnak a gyerekeik suliba? Készül erre a polgármesteri hivatal?

nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.24 0 0 679
A központban szerintem is jó a körforgalom. a körforgalom minden olyan helyen a legjobb megoldás ( a szintbeli kereszteződés után ), amikor minden irányból közel azonos autó jön. Probléma akkor van, ha a sorompó felmegy, és egyik irányból aránytalanul nagy forgalom zúdúl rá. vagy ha a sorompóhoz sorban állók vége belelóg a körbe.
Parkvárosban viszont domináns az M7 felőli forgalom, ott tényleg rossz ötlet lenne.
Előzmény: Moonclown (678)
Moonclown Creative Commons License 2003.02.24 0 0 678
Bocsi de a központban lévőkörforgalom teljesen, jó, azóta lehet közlekedni.A lámpa talán még jobb lett volna, de az dráágább és még mindig balesetveszélyes, ellentétben a körforgalommal.
De parkvárosban tlejesen jól müködő és nem zsufolt lámpás van, ráadásul amit ledozeroltak az 10 méterrel arrébb van mint a kereszteződés.

A legnagyobb baj a dupla vasúti kereszteződés.Állítolag megpályáznak unios pénzt, és talán akkor abból.De az vagy 4-5 év és mai áron is 2 milliárd.

Addig meg behal a város.

Egyes és realista előrejelzések szerint is a köv 5 évben min 8-10000-el nő a város lakossága.

Előzmény: Árpi (675)
Árpi Creative Commons License 2003.02.23 0 0 677
Nektek is minden mailcímhez oda van itt írva, hogy NOSPA-M ? Mert ha igen, akkor természetes, hogy nem talál oda a levél...
KTa Creative Commons License 2003.02.22 0 0 676
Szia babydevil !
Megpróbáltam még egyszer az itteni címedre írni. Egyébként nem használok levelezőprogramot, csak úgy levelezgetek a kiszolgáló felületéről. Hol van az orchideatársaság? Szabadföldi orchideám nekem is van, de a lakásban tartom, most virágzik. Bletilla striata a neve, ha kell adok belőle, tavaly osztottam a tövet. Állítólag télen is kibírja kint, de én még nem tettem próbára. Te milyet vettél? Annak az érdi fickónak a növényeit is megnézném.
Üdv.: KTa
Előzmény: babydevil (673)
Árpi Creative Commons License 2003.02.21 0 0 675
Van aki mindent tud, van, aki mindenre képes...
Szóval képesek lehetnek oda körforgalmat építeni, hiszen nekik sincs több értelmük, mint a központban lévő körforgalomnak.
Előzmény: Moonclown (671)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.21 0 0 674
>mégsem ússzátok meg a képeimet (virágzó magnóliafa az előszobában, virágzó orchidea, és a Macska

....már várjuk :-)))))

babydevil Creative Commons License 2003.02.21 0 0 673
Szia KTa!
Hát, eddig egyik cimemre sem érkezett tőled mail.Nincs valami baj a levelezőrendszereddel?
Ha zavarnál, nem hivtalak vóna. Én és a férjem + a barátnőm és talán (de nem biztos) az ö férje +te a létszám.Úgyhogy 4-en vagy 5-en leszünk.
Voltál az orchidea társaságnál? Én most voltam 18-án, de sajna csak közgyűlés volt, felemelték a tagdijat 5000 Ft-ra.Viszont van ott egy érdi fickó, akinél lehet vásárolni saját nevelésű orchideákat, egészen baráti áron és azok amiket most árult szép-egészséges példányok voltak.Lehet, hogy oda is elnézek majd.
Vettem szabadföldi-sziklakerti orchidea "gumókat", el is ültettem őket, most az előszobában várakoznak. Kiváncsi leszek mi lesz belőlük.

Többieknek: mégsem ússzátok meg a képeimet (virágzó magnóliafa az előszobában, virágzó orchidea, és a Macska). Megkértem egy barátomat, hogy rakja fel őket valami elérhető helyre, úgyhogy nemsokára közzéteszem őket.
Azontúl az előszoba jelenleg úgy néz ki, mint egy tavasztündér kertje. Virágzanak a jácintjaim, a sziklakerti iriszek, a tulipánok és a nárciszok is.Mindez balkonládák tömbkelegében.Azontúl a tescó-ban megdöbbentően életképes rózsatöveket vettem (249 Ft), úgyhogy az előszoba zsúfoltsága bővült 5 jó nagy cserépbe elültetett rózsával is.
Jó lenne ha már melegebb lenne és kitehetném Őket a szabadba.

Jó hétvégét mindenkinek:
babydevil

ui: parkvárosi lány hun vagy?? régóta nem irtál itt semmit.

Előzmény: KTa (672)
KTa Creative Commons License 2003.02.21 0 0 672
Szia babydevil !
Sajnos nem kaptam meg azt az emilt, de küldtem az előbb én is Neked. Szívesen megyek veletek, ha tényleg nem zavarok. Kösz.
Előzmény: babydevil (664)
Moonclown Creative Commons License 2003.02.21 0 0 671
Hát orvosi rendelőben több értelmet látok, oda körforgalmat nem gaoyn tudnak és értelme sincs.

Előzmény: nikonaprofi (670)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.21 0 0 670
A Bem téri építkezésekről van valakinek valami híre?
Hallottam körforgalmat is, ami szerintem nagy hülyeség ott, meg orvosi rendelőt, de ezek csak olyan pletyka szintű hírek voltak.
Állítólag nyáron bontják a Horváth fogadó melletti szakadt üzletsort is a központban.
kulcsarg Creative Commons License 2003.02.21 0 0 669
Na meg persze lehet mondani, hogy néhány éven belül...
De ez már lerágott csont, azt hiszem...
kulcsarg Creative Commons License 2003.02.21 0 0 668
Én is nézegettem a Komáromi út és környékét.
Eléggé messze va a Lőcseitől, és engem a TERVEZnek szó bosszant.
Az utóbbi években már annyi mindent terveztek Érden.
Másik gond pedig az, hogy Érden kettőezer-akárhányszáz üres telek van az Érdi Újság szerint, viszont az önkormáynzattól sem éri megvenni, mert pályázat meg stb, ahelyett, hogy korrekt ajánlatra 1-1 normál méretű telket odaadnának a nem telekspekuláns családos építtetőknek. Nem értem a felfogást...
Előzmény: nikonaprofi (666)
TamasS Creative Commons License 2003.02.20 0 0 667
kösz az infot
Előzmény: nikonaprofi (666)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.20 0 0 666
a térképen megnéztem, mert arra még nem jártam. a város Tárnok felőli vége. Úgy tudom, ott terveznek most valami nagyszabású lakóparkot építeni, tahát ha most még nem is, de hamarosan jó lesz a közlekedés. Amúgy közel van a lőcsei út, azon meg 10 perc alatt az M7-en beérsz Budára.
Előzmény: TamasS (665)
TamasS Creative Commons License 2003.02.20 0 0 665
sziasztok!

A Komaromi utcarol tudna nekem valaki mondani valamit? Hol van, jo kornyek-e, konnyu-e bejutni onnan Budara, stb.

kösz elore is...

babydevil Creative Commons License 2003.02.20 0 0 664
Szia KTa!
küldtem mailt.megkaptad?
márc.6-án mennénk Bécsbe.Jelezz visza kérlek, hogy tudsz-e jönni.
Köszi.
babydevil
Előzmény: KTa (661)
kulcsarg Creative Commons License 2003.02.20 0 0 663
andzsin !

Tudnál erről a fatéglás házról/manusról nekem bővebben írni??!!
Vagy ide, vagy pedig kulcsarg@netposta.net -re.

Árpi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 662
Ezen a térképen a piros folt fölött, bal oldalon van egy fekete pötty, amelyik a Liptói utcai központot jelöli. (Tárnoki úttól az M7-es felé kicsivel, a Tárnok felőli végnél.)
Előzmény: KTa (661)
KTa Creative Commons License 2003.02.19 0 0 661
Sziasztok!
Bocs, de hol van ez a Liptói utca?
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 660
Igen, így már jó volt....
Előzmény: Árpi (659)
Árpi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 659
Kissé bonyolultabb, mint gondoltam.:o))
talán így jó lesz. :o))
Előzmény: nikonaprofi (658)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 658
Nálam nem megy a link....
Előzmény: Árpi (656)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 657
Most,hogy van internetkapcsolatom, egyelőre emilben kértem magyarázatot, majd beszámolok a fejleményekről.
Előzmény: Árpi (655)
Árpi Creative Commons License 2003.02.19 0 0 656
Hogy valami jó hír is legyen (remélem, igaz is):
"Sztahura Ida:
Újabb bővítés történt Érd Avar kp területén.
Érd Betonzó és Érd Liptói központok még a hétre várhatóak.
Ida"

http://pohly.adatpark.hu/

Árpi Creative Commons License 2003.02.18 0 0 655
Erre kérj magyarázatot tértivevényes levélben, sürgősen! Mert vagy hülye volt az ügyfélszolgálat, és egy simán beragadt kapcsolat volt, vagy tényleg védd magad azzal, hogy lepapírozod az esetet!
Előzmény: nikonaprofi (651)
cs_geza Creative Commons License 2003.02.18 0 0 654
Fel kellene deriteni a biztonsagi hianyossagokat mind informatikai mind human oldalon. Ui. ha ez most megtortenhetett, es nem derult ki, h ki, mikor es hogyan, akkor barmikor megtortenhet ujra. Gondolom nincs kedved ketnaponta faxolni az axeleronak....
Előzmény: nikonaprofi (653)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.02.18 0 0 653
Az meg micsoda??????
Előzmény: cs_geza (652)
cs_geza Creative Commons License 2003.02.18 0 0 652
Lehet h megiscsak rad ferne egy alapos biztonsagi atvilagitas....
Előzmény: nikonaprofi (651)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!