Jake Long az idei draft 1/1ese! Igaz csak a hétvégén lesz a draft gála, de Long már megegyezett a Miamival és leszerződtették 5 évre! GRAT NEKI! brutál...
Egy kis ízelítő az Offensive Tackle játékából. Példaértékű!
Az oldalra ( www.szolnoksoldiers.hu )-ra lehetne szeirntem kitenni Magyar csapatok eredményeit, első másodosztály, mert ez igy elég gyér hir tekintetében... Szerintem !
Az EA Sports bejelentette, hogy a jövő évtől konzol-exkluzívvá teszi a népszerű NFL-es játékot. A hivatalos indoklás szerint az alacsony eladási adatok és a nagymértékű kalózkodás kényszerítették az óriáskiadót erre a szomorú döntésre. Az először Commodore 64-en és Apple II-őn megjelent sorozat tehát jövőre már csak a konzolos játékosok számára jelent szórakozást. Nemrég kiderült, hogy az NBA Live is erre a sorsa jut. Marad tehát a Tiger Woods nevével fémjelzett golfjáték, a FIFA és az NHL. Bár szakértők szerint a jégkorong játék lehet a következő áldozat... :(
Srácok a cserecsapatot ajánlom figyelmetekbe......jo kis film:) viszont ha vkink megvan a több mint sport(we are marshall) az jutassa el nekem v jelentkezzen:)!!!!! THX
Csapat gyűlés mindenkinek kötelezően Április 19.-én Szombaton 14.00-kor a
Gang sörözőben.
Csak mi leszünk és sok dolgot kell megbeszélnünk. Ha valaki nem szól hogy nem jön ,vagy valami gagyi indokal akar megetetni, annak majd a meccseken fogom meghálálni ha be akarna állni játszani.