szóval, a bal oldali zsinort tekerd át a jobb hátsó részen úgy hogy még véletlen se csavarodjon meg a zsinor. Erre figyelj oda mert a későbbiekben sok kellemetlen problémát okozhat. Ha megvan akkor már csak egy kettős hurok csomóval kösd meg a kettes csat alatti lyukban, de lehet hogy a hármas, ebben már nem vagyok annyira biztos. Ugyan ezt csak fordítva a másikkal. Ha ez meg van, akkor vagy cipőpsprayjel, vagy cipőkrémmel - lehetőleg színtelennel vagy feketével - kend át vagy fújd át a felületet ami kilátszik a tarkó résznél, hagy 12-24 órát száradni legalább. Ezután már csak egy kis szappanos vizzel kell átmosni, hogy a feleslegesen rá nem tapadt szer ne a nyakadon végezze. Ismét szárítás! Kész is van!
De miért nem kaptál leírást hozzá? Ezek nagyon fontos dolgok! Szerintem reklamálj ott ahol vetted, mert igaz hogy angol nyelvű a leirás de remek képekkel ilusztrált és könnyen megérthető még egy angolt nem is beszélő embernek is.
Ha kell még valami szólj. Segítesz szívesen.
JA és használd egészséggel, természetesen csak a fenti "betörés" után!
Legszebbek a balatoni nyarak!! Emlékszem amikor bogláron egyszer ránkszakadt a faház,meg amikor füreden ellopták a cigók a pénzem...istenem de szépek is voltak!! Ha jól hallottam akkor most elég magasan áll a balcsi,látom a képen hogy ez télleg igaz!!! :DD Ma volt vmi földrengés ott a közelben,vigyázz ha kiönt nehogy elázzon a papucsod!!! :DD
Tudom edzenem kell milióval a meccsre még itt balcsin is, de nem tétlenkedem ám itt sem!! Mint a képen is látható rendszeresen edzek jobb karra és csuklóra, bár a súly folyamatosan csökken fél kilóról pár grammra. Viszont a szériaszám igen magas! Szoktam taposni is, leginább a vízben kb 20 métert amig elbatyogok a bárig és vissza. A szériaszám azonos a kargyakorlatéval. Szóval nem kell csalódnod bennem, edzésben maradok a meccsre!!
Vazzeg, ez a BIG BEN rendesen összetörte magát meg a motorját ma! Ahogy a moci kinézet és amit az orvosok mondanak...nem éppen egy gyors felépülés áll most előtte.
Egyébként, papírforma szerint az Eger Heroes nem éppen a legroszabb, hanem minimum a 8. legjobb magyarországi csapat... Mi ligán kívüliek vagyunk, alig pár hónapja alakultunk (papíron, és névleg) és nincs játszott mérkőzésünk, tehát a besorolásunk valahol a béka segge alatt van (szintén papírforma szerint).
Mindenki lentről kell, hogy elinduljon a létrán, és nem a bajnokkal kell kezdeni. Vagy szerinted nekünk az első 4 csapat közül kellene ellenfelet választani rögtön?
Miért ne játszanánk az Egerrel, hiszen ők bajnokságban szereplő csapat (jobb besorolásúak) + ők hajlandóak kiálni velünk?
Kíváncsi vagyok: szerinted a Cowboysnak melyik csapattal kellene játszania?
(ui: Dozert ismételve, lehet, hogy ez az első, de tuti nem az utolsó meccsünk. Más csapatokat ugyanígy kihívtunk.)
A Magyar csapatok egyikével játszunk és nem a legrosszabbal. Csapatként pedig az egyik legjobb, ha az összetartásukat nézzük. Bárkivel játszunk szívesen, de a Heroes tisztelt meg bennünket azzal elsőként, hogy elfogadta a kihívást. Szeretnénk egy jó meccset játszani és minőségi szórakoztatást nyújtani nézőinknek. Reflektorfény pedig azért lesz, mert hosszabb szünetet tervezünk a két félidő között a közönségjáték miatt. Ez a játék az 1 000 000 Forintos pénzlapátolás lesz ,ami először szerepel hazánk focsitörténetében, támogatónk jóvoltából. Jegyeket a helyszínen 500 Forintért vehetsz.
1. Az egyetlen csapat aki vállalta ellenünk a meccset. Néhány csapat arra se méltatott bennünket, hogy válaszoljanak. Ezúton is köszönjük nekik. Azóta egyébként a szolnokiakkai éa a Zala Predatorssal is megállapodtunk egy egy meccseben, úgyhogy velük is fogunk játszani még a nyár folyamán a kupa előtt.
2. Ne aggódj lesz reflektor fény és hidd el 7től már nyagyon f@szán fognak csillogni a mezeink.
3. Jegyet a helyszínen tudsz venni asszem már 4től, illetve kedden csütörtökön 6tól szombaton 2től az edzéseink helyszínén az Üllői út 137ben.
szevasztok. három kérdésem lenne: miért pont a liga legrosszabb csapatot hívtátok ki? a másik: ha 6kor kezdődik a meccs, akkor hogy lesz ebből reflektorfény? 9kor még tök világos van. utsó: hol lehet jegyet venni és mennyi bekerül?