Shalina, szívecske. I have no excuses...
Hidd el, nagyon zűrös éjszakám volt, úccse tudtál volna mit kezdeni velem, mekkasztán össze is tévesztettelek valakivel...
De azé tartsd szárazon a puskaport és behűtve a sört, remélhetőleg hamarosan indul a szuperinti. Ha még vállalsz. Addig vigasztalóggy alteregómmal, a gumiskrokodillal, majnem olyan értelmesen néz , mint most én...
Egyesek hipp-hopp belogolnak (ezt ugye nem kell kicsillagozni?), én meg csak itt ülök magányosan...
Már megittam az összes sört a hűtőből, a kávét is, többes számban, a tanfolyam meg úgy látom, elmarad. Csak tudnám, akkor hol vezetem le ezt a rengeteg energiát? Tányérokat fogok a falhoz csapkodni?
Csrr.
Most meg mehetek gyónni...
Na azé...végre felismerte a Yahoo-család a felbecsülhetetlen gengsztert bennem és ölelő karjaiba fogadott... Lehet ámbátos, hogy megneszelték, hogy tennap este má a konkurrens keresztapával, Don Pepével tárgyaltam, sőt bőséges vendéglátásával tüntetett ki...Maffiózó Pizza, Maffiózó Sör, pmb aranytálcán, meg ilyesmi..alig bírtam hazavánszorogni...
istenem, ez már télleg hihetetlen! végre, hosszú kínszenvedések után a drága bélának sikerül csatlakozni a maffiához...végre kezdenénk online belemelegedni. ekkor megszakad a vonal. próbálok visszacsatlakozni, nem jó neki a jelszó....felhívom a k**** matávot, fél órát zemél nekem. aztán aszongya: nálunk van a hiba, már dolgozunk rajta! pont amikor én dolgoznék bélán, vagy fordítva.....mire vissza sikerül jönni 3/4 óra múlva, mit látok? béla sincs sehol....:((((((((((. béla te is matáv vagy? mert ha igen, akkor üzenem, hogy már jó, jöhetsz vissza!!!!
hát soha nem fog ez már nekünk összejönni? de hát miért? az égi erők nagyon a kapcsolatunk ellen vannak....de mi azért is megmutatjuk nekik, igaz bélám?
na lécci agyjá magadról életjelt, mert már nagyon izgulok!!!
csók, lina
Na, akkor nézzünk csak körül a lakáskámban....
Franciaágy? Egen, megvan.
Sör a hűtőben? Akad.
Kávé? Ha lenne többes száma, úgy mondanám.
Tehát: szállás öt csillagos (ezt talán Paulina is tudja értelmezni) luxus apartman. Tévével (ajjaj, ezt kár volt elárulni), minibárral, zenével. Maident nem ígérhetek, de Rosest, Scorpionst, Alice Coopert, Metallicát igen. Meg Modern Talkingot. Úgy értem, totál up-to-date csevegést in English, ili pa ruszki, bár ez utóbbira kíváncsi lennék, ugyanis nem tudok.
P.S. Csak egy aprócska magyarázat a Kenyai témához: Az index felhomályosítása szerint tegnap Tünde és Kenyai névnap volt. Ők már csak tudják... Most már vili?
shalina!
láttad ma a mi kis gyóntatópapunkat? egy fehér izomtrikóban üldögélt magányosan a tengerparton....helyes volt...:)))
képzeld újabban sally is nézi velem együtt, már a neveket is tudja. csak antonijot és rikárdót keveri néha össze....ezt nem annyira értem, de hát nem egészen normális szegény....ilyet mondott ma: rikárdó atya :DDDD
a maria meg olyan tehetségtelen, hogy fejbe kéne rúgni.....aggggggggrrrrrrrrrrrhhhhhhhhh
na jó, remélem mára sem fogytál ki a hülyeségekből, én biztos nem!
sőt! ma van a kedvenc papunk anyukájának a névnapja!!!! boldog névnapot kármen asszony!!!
na jó, remélem mingyárt jössz, és akkor mehetünk szörfözni....:)
helló minedenki!
van egy jó hírem, és egy rossz...melyikkel kezdjem? talán a rosszal....
itt van előttem egy tál cseresznye 8kukacokkal) úgyhogy asszem ma is nemsokára rosszul leszek.
akkor most jöjjön a jó, jó? :)))
sally aszonta, ma addig internetezhetek, amíg ki nem folyik a szemem!!!!!
Paulinkám! Nem tom, hogy kíváncsi vagy-e még rám, azok után, ami közted, meg Libi közt történt, én ugyan kíváncsi lennék, hogy mi a fészkes fenét műveltek itt a hátom mögött?
A Yahoo-maffia úgyláccik vékképp kizárt soraiból, sajnos, monták, nem felelek meg, mer túl magas az IQ-m, oszt nem tudnának bábként rángatni, mint monyjuk Libit, megasztán ilyen kollégák mellett az ember állandóan számíthatna egy jó kis orvsorozatra a háta közepibe. Hát köll ez nekem? Különben már újratelepítettem az Explorert, a Windowst meg az aknákat, minden létezó opciót ki-bekapcsoltam, de semmi nem segített, úgyhogy marad az Index, legalább az utókor is gyönyörködhetik bennünk. ( A régiek bezzeg még tuttak a szerelem nyelvén, ha magyarul nem is!)
Sally, nyugoggy meg, paulinának ma este nem lesz szüxsége bugyira, úgyhogy nem kell bereteszelned az ajtót!
Shalina!
A hyperszuperintenzív nyelvtanfolyamot sajnos csak bentlakással tudom megoldani, úgyhogy kérdezném:
Franciaágy van? Hát sör a hűtőben? Kávé? (Hajnalba nyúló órákra kell számítani, ha ki akarod elégíteni olthatatlan tudásszomjam...)
Na jó, nem bánom, hát ha ragaszkocc hozzá, esetleg kiscsoportos foglalkozásról is lehet szó, pl. paulinának sem ártana még egy kicsit csiszolnia az angolján, mind a mai napig nem képes rendesen leírni a "fuck" szót, kékzeld, assziszi, hogy csillagokkal írják...