Keresés

Részletes keresés

seabeast Creative Commons License 2006.08.14 0 0 5356
Így van, ízlések és pofonok. A Dream a végére nagyon ellaposodik, egy panelekből felépített szám, míg a Paschendale nagyon nem.
Előzmény: Stormfury (5354)
Rokakoma Creative Commons License 2006.08.14 0 0 5355
A Mirrors inkább olyan mint a New froniters a Paschendale pedig  a Nomáddal  tenném egy kalapba. Az utóbbi dalok monumentálisabbak, a P gitárja szvsz pinkflojdos.
Előzmény: seabeast (5351)
Stormfury Creative Commons License 2006.08.14 0 0 5354
Talán pont ezt a kettőt nem túl szerencsés összehasonlítani.A Dream of... szerintem überfasza a Pashendale meg megintcsak az a maga nemében.Asszondanám nekem egyformán bejön....na,de ízlések és pofonok, ugye.
Előzmény: seabeast (5351)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.13 0 0 5353
Már van egy harmadik is Different World címmel.
Adamwarlock Creative Commons License 2006.08.13 0 0 5352
Én egyszer meghallgattam mindkettőt, hogy megnyugtassam magam, hogy nem breeg-es átlagok, hanem rohadtul jók. Első hallásra tetszettek, de mostmár csak a cd-ről fogom meghallgatni. Nem akartam, hogy megjegyezzek belől ebármit is!
seabeast Creative Commons License 2006.08.13 0 0 5351
Érdekes kis szám ,de úgy vagyok vele mint a Brave New World dalaival(például a Dream of Mirrors)hogy kurva jól indul, de végül megreked egy szinten és egy kis hallgatható közepes dal csak. Közelébe nem ér egy Paschendale-nek például.
Előzmény: RedRiot (5342)
Bruce Dickinson Creative Commons License 2006.08.12 0 0 5350
Húúúú ez nagyon állat szám, egyetértek, komplex - több téma, kiváló ének, q. jó koncertszám lesz, erre lehet majd zúzni rendesen!!! :)))
A Different is egész jó kis szám, egyre biztatóbban alakul ez a lemez :)
Előzmény: Stormfury (5348)
Stormfury Creative Commons License 2006.08.12 0 0 5349
A nyúlásról meg annyit, hogy ha így is lenne akkor sem a pofátlan egy az egyben koppintás és addig nem köll aggódni míg nem a mulatós zene koronázatlan királyaitól lopnak. :o)
(amúgy nem hinném, hogy erről van szó.... korántsem kizárt, hogy hasonló úton indul vagy keres frissitést két különböző banda....ilyen véletlen előfordulhat)
Stormfury Creative Commons License 2006.08.12 0 0 5348
Na végre, bassza meg!!!! :o)))))))))))))))))
Végre egy olyan amitől a lúdbőr végiszalad rajtam.....és a vigyorgás kap el!!!!Ez odabaszós, jó hangulatú, sokszínű szám.Nekem az ilyen és ehhez hasonló számok jelentik a Maident.(eddig ez viszi a pálmát és remélem nem ez a legjobb az albumon, alig várom.....ha ide megin' nem jönnek akkor megint megyünk mi!!!Ez majdnem száz!!!)
Stormfury Creative Commons License 2006.08.12 0 0 5347
Jahhhh!
Kimondottan megnyugtató, hogy Dickinson még mindig így énekel!
Up the Irons! :o)
Előzmény: RedRiot (5335)
RedRiot Creative Commons License 2006.08.12 0 0 5346

Igazad van, ha mégegy számot feltesznek, gyakorlatilag majdnem a fél lemezt felpakolják a netre megjelenés előtt! Remélem ez az utolsó szám amit nyilvánosságra hoznak. Különben oda a varázs- ha a felét már hallotta az ember a lemeznek mielőtt megvette volna, már nincs akkora extázis mikor letépi a celofánt a CD-ről. :)

Brighter Than A Thousand Sun

Az eddigi két szám sem volt gyenge, de ez valami rendkívüli. Nem vagyok zenész, de nekem úgy tűnik ettől összetettebb dalt nem írt még a Maiden. Ez egy kibaszott kolosszus, egy atombomba a Maiden arzenálban! Koncerten életveszélyes lesz biztos: színpadi effektnek atomvillanás esetleg? :)

Előzmény: Trooperoby (5345)
Trooperoby Creative Commons License 2006.08.12 0 0 5345

Hát ez baszott jó dal, csatlakozom! Kezdem sajnálni, hogy ezt is felpakolták a honlapra, ezt tökéletes minőségben, az új Cd-vel a kezemben jobb lett volna meghallani. Remélem többet nem raknak fel, nem akarom a fél albumot szar minőségben ismerni megjelenés előtt. Imádom a hosszú, sanyargató várakozás után a boltban kézbe venni a CD-t, hazarohanni, szobába zárkózni és csak az új lemeznek szentelni az elkövetkező heteket! Ez a három dal nekem akkora étvágyat csinált, hogy csak!

Nagyon változatos album lesz! De az tény, hogy a Maidentől kicsit elsőre furcsa Benjamin után, a könnyedebb Different megnyugtatott, NA DE EZ AZ ATOMBOMBÁS TÉNYLEG ATOM, igazi Maiden! Valahonnan biztosan elcsórt...:) mázsás riff, állati énekdallamok, frankó dob és a közepét le sem tagadhatják, már alig várom a tavaszt: Prága-Bécs-Budapest, megyek mindenhova, ez állat lesz!!!:)

seabeast Creative Commons License 2006.08.12 0 0 5344
de mondjuk a the wicker man riffje priest a priest running wild című dalából van. azért nem írok többet mert nincs kedvem:)
Előzmény: Trooperoby (5340)
seabeast Creative Commons License 2006.08.12 0 0 5343
New Frontier kezdő riffje egy az egyben például a Sabbath Never Say Die kezdő riffjét koppintja, de még csak kicsit sem változtattak rajta. Töltsd le a netről és ámulj.
Előzmény: Trooperoby (5340)
RedRiot Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5342

Ezt nem tudom miről koppintották, de hogy odabasz nagyon az 100%! :)

http://exodus.interoutemediaservices.com/?id=da479f2f-dc49-4910-9fa8-54b0493d4cad&delivery=stream

860221696 Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5341
,, B: -figyelj baszd meg Adrian, csináljunk valamit, mer' különben lehúzhatjuk a rolót!
A: -hát figyi Bruce, van ez a System of... nevű banda, esetleg ha....?
B: -nembánom, vágj bele. Majd Dave-ék tekernek egyet rajta és nem fog feltűnni senkinek...
A: -ok, már kottázom...."

Valahogy nemtom elképzelni ezt a szitut :)
Trooperoby Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5340
Én ilyen mélységben nem ismerem a palettát; melyik dalban van komplett lenyúlt Sabbath és az melyik Sabbath dal, és melyik Thin Lizzy dal melyik Maiden dal alapját adja?
Előzmény: seabeast (5339)
seabeast Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5339
márpedig eléggé hasonlít a két riff,hallgasd meg mind kettőt egymás után 20x és rá fogsz jönni te is(ismétlésre a lejátszód arra a pár másodpercre mind két esetben). egyébként az a system lemez súlyos maiden hatásokat mutat, nem véletlen hogy egy-egy riff hasonlít egymásra.
ja, és akár nyugodtan nyúlhatna is tőlük a maiden, nem lenne nagyobb szemtelenség mint komplett sabbath vagy thin lizzy témákat lenyúlni. ők legalább egy mai is aktív, megújulni képes zenekar, nem úgy mint a többi általad említett.
Előzmény: RedRiot (5338)
RedRiot Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5338

Ugyanaz? Szerintem még csak nem is hasonlít! Komolyan el tudod képzelni egyébként, hogy Adrian kínjában összelopkodott SOAD riffekből írogat számokat??? Nincs ő arra rászorulva. Nyugtass meg hogy csak péntek van, fáradt vagy, és azért írtál ilyesmit!

A SOAD-al egyébként semmi bajom, egy eredeti, ötletes banda, de ha a Maiden holnaptól kizárólag koppintásra építené a karrierjét, akkor ők lennének az utolsók, akiktől lopnának. Akkor inkább Purple, Zep, Thin Lizzy meg ilyesmik.

Egy másik magyar Maiden  fórumon meg azt írta vki, olyan szar az új szám, hogy végig sem tudta hallgatni. És még be is vallja egy Maiden fórumon! Na megyek borogatom magam, mert még egy ilyen hozzászólás és kiugrok a nyolcadikról!

egy szemellenzős, begyepesedett maidenes

Előzmény: seabeast (5336)
seabeast Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5337
nem feltétlenül jó
Előzmény: seabeast (5336)
seabeast Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5336
attól hogy magas a téma még nem feltétlenül nem jó,ahogy itt se.a verze meg a refrén az viszont rendben van. amúgy szerintem nem vokálozik senki, csak dickinson több sávban énekli fel a refrént.

ja,az alapriff meg ugyanaz amivel a system of a down byob cím száma kezdődik, csak kicsit meg van tekerve.
Előzmény: RedRiot (5335)
RedRiot Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5335

A refrén előtti hídra gondolsz? Szerintem ott Adrian vokálozik, de ebben a minőségben nehezen kivehető. Nekem sem az a kedvenc részem, de nincs semmi gond vele: de amikor utána Dickinson átvált a magasabb tartományokba, az nagyot üt! Sok csicska new metal énekesnek a seggén jönne ki az összes pirszingje, ha megpróbálna kiénekelni egy ilyen témát. :))

Egyre inkább úgy néz ki hogy erős anyag lesz az új Maiden albumon.

Up The Irons!!!

Előzmény: Stormfury (5333)
vsiivz Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5334
tenyleg jo ez az uj dal
es tenyleg kicsit meglepo ez a refren az iron maiden-tol
de meg lehet szokni
Előzmény: Stormfury (5333)
Stormfury Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5333
Emmán' jó!Ez tecccik.Kivéve a refrént.... abban van vmi amit nem akar bevenni a fülem...ki énekel abba még bele?
(mondjuk jobb minőségben biztos szebben, máshogy szól, de akkor se kóser ott vmi.)
Előzmény: RedRiot (5322)
Stormfury Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5332
Vagy tribute, nem??? :o))))))))))))))
Előzmény: sztárgézör (5327)
Stormfury Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5331
:o))))))))))))))))))))
Előzmény: Rokakoma (5324)
Trooperoby Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5330
Fent van a honlapon!!
Előzmény: Artension (5328)
supertzar Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5329
copy-paste a technika, úgy csináld :-)
Előzmény: Artension (5328)
Artension Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5328
nem mukodik a link
Előzmény: RedRiot (5322)
sztárgézör Creative Commons License 2006.08.11 0 0 5327
Az Aves High valami remix lehet. :-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!