Tisztelt topictársak!
Aki nem bírja mylord nélkül olvasson P.G. Wodehouse-t!Ennek alapján írták a mylordot is.Legalább 100 regényt írt,úgyhogy jó szórakozást mindenkinek!
Angyalhentes!
Valahol említetted,hogy a mylord olyan,mint P.G. Wodehouse regényei.Nos ebben totál igazad van!Csak próbáld meg aláhúzni az azonos részeket,legalább 10 van 1ben.P.G. Wodehouse a legjobb író a világon!
Ha a Fortnum and Mason utcájában jársz,a Piccadilly felöli részén van egy templom,a St.James templom,na ennek az udvarán kirakodóvásár szokott lenni,itt vettem egy kis fatáblát,amin a Red Lion címere volt.Ugorj be ha arra jársz!
Én is voltam a Fortnum and Masonnál!Fantasztikus egy hely,és milyen elegáns!Én voltam a Thatchbook Streeten is,tudod itt lakott a dalmát királyi pár!Van egy képem is róla,majd beszkennelem!A fő ccélom a Meldrum-ház felkutatása.Annyi biztos,hogy a Holland Parkban van!Ha egyszer arra jársz keresd meg!
A Royal Flush részben a vacsorát Meldrumék a Fortnum and Masonnél rendelik meg. A Fortnum & Mason (ez itt a reklám helye) ma is létezik, ma is vállal party service-t, és luxuscikkekkel, delikát élelmiszerekkel kereskedik. Épületük a Piccadillyn van, ha a Piccadilly Circus felé megyünk, akkor a jobb oldalon, :-) ha arra jártok egyszer, nézzétek meg.
Ugyancsak ma is megvan természetesen a Rotten Row a Hyde Parkban, ahová Dolby kapitány randevúra (közös lovaglásra) hívta Lady Lavendert 1885-ben. Széles laza földút a park oldala mentén, manapság is lovagolnak ott.
mi van a Kazaa-féle letöltési hellyel? Meghalt a dolog? Mert azt nagyon sajnálnám....
Engem inkább a Waczak szálló érdekelt volna. Nincs valakinek meg az 1., 2., 11., 12. rész belőle?
Hát....mostanra sikerult vegigolvasnom a kb. 22 oldalas eddig irt hozzaszolasaitokat...kicsit belefaradtam, de sok uj infohoz jutottam, aminek nagyon orulok!
Foti te egy angyal vagy! Remélem nem lankad a lelkesedesed es az osszes meglevo resz szovege meglesz a honlapodon! :)
Epp ma neztem meg otthon a ket utolso reszt, marmint a vasarnapit meg a hetfoit. Hat en is kb. 10edszer lattam, de nagyon tetszenek :)
A hetfoi reszben volt, mikor Mrs. Lipton durcás es mindenkit megdob egy pogacsaval, erre megszolal Henry a kapitanynak, hogy "Mable-nek gyujtjuk..." ezt eddig eszre se vettem :))
Én is imádom a sorozatot !!! Bár már többször is láttam egy-két részről mindig lamaradok,... a vasárnapi nagyon klassz volt, nem is emlékeztem arra a jelenetre a mikor James megcsókolja Poppyt :))) Tényleg,,,mikor is volt az első csókuk ? juj, tud valaki egy jó oldalt ahol, ahol írnak a szereplők életéről, és vannak más képek is róluk? Sissy és Poppy hány évesek ?..mindenre olyan kíváncsi vagyok ... :) most kedveltem meg a sorozatot csak igazán!
Megint bénázok: a letöltött részeket nem tudom megnézni semmilyen videólejátszóval. Normálisan betölti, kiírja milyen hosszú, de nem játsza le...fekete a kép. Sajna még csak codec-et sem akar letölteni...ill. a Quicktime próbál, csak nem talál hozzá megfelelőt. Van ötletetek?
Kedvencem a tegnap részből: Poppy előadja a nagyjelenetet odalenn. Mikor távozik, mindenki letörve és elpityeredve. Erre Mabel nyugtázza a történteket: "Ó, micsoda kis k..va!"