Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Egyébként télen ti mit csináltok,mármint mit melóztok?Amikor vége a kertészkedésnek,fűnyírásnak,kaszálásnak?Persze akik főállásban csinálták. Én ilyenkor bevállalok,egy kis takarítást,hólapátolást,és van egy kis textilipari vállalkozásom ami ősz ,tél idején egy kicsit megyeget.
Alapos lemosás, motorburkolat leszedés, alatta kitakarítás. zsír a szöghajtásba, gyertya ki, és egy gyűszűnyi olaj a hengerbe, párszor kézzel átfordítás. Esetleg szár széthúz, megzsíroz, üzemanyag kiönt, és kijárat, meg a töbi baromság :-)))
Pont mostanság hallottam, hogy új vezetősége van a hermesafesznek és változások várhatóak, hiába na, 20 évvel a nemzeti rendszerváltás után a hermesnél is meg kellett történnie ennek :-)))
Csak nehogy mindenki az elöző vezetésből szétkopja stb. magát, mert akkor vége lesz ennek a cégnek is...
Srácok ne szorakozzatok már, nem több tucat, hanem több száz oleo kaszát vettek a fórumosok, eddig soha senkinek nem volt gondja ilyesmivel, most meg egymás után jönnek a "rém"hírek...
Sziasztok fasza nap van ismerős vett oleo sparta 42-es gépet. egy óra üzemeltetés után amiben volt 2 pihenő. 1:40 es keverékkel amit a cégnél kevertek be. Iszonyú durranás kopogás majd elhallgatás. légszűrőben fém darabok ...
És mit fogsz nyírni vele? Fogod a nyári medencét beviszed a nappaliba feltöltöd virágfölddel, beveted fűmaggal, és ha kinől télen azt fogod vele nyirogatni???
:-))))))))))))))))))
-Apu kimehetek cseresznyézni a kertbe? -Na de Pistike, január van.... -Tudom-tudom, sapka,sál,kesztyű...
Jó gép,tetszik nekem is nagyon.De őszintén:azért az a kurva stihl nagyon verhetetlennek tűnik igaz?Szerintem Te sem vennél mást ha akciósan nem 215 lenne hanem mondjuk 160!Az idióták saját maguk alatt vágják a fát....