Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
gondoltam gyorsabb ha megkérdezem, mint 2ezer hozzászolás végigolvasni, éne meg ez ilyeneket imádom, azért irtam, hogy elkerüljem ez ilyen kurva okos embereket. thnx.
A másik mód hogy is van? pl. van egy képem a képek mappában, kijelölöm a nótát, de a Ctrl+G-t előtte be kell kapcsolni? A képet pedig hova is "droppolom"? :)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy hogyan lehet az ipodról leszednji számokat? itunest használok és egy 4. generációs monochrome ipodom van. A választ előre is köszönöm
Videos 30 gigás ipodom van. DVD decrypterrel feltettem egy DVD-t a számítógépemre, és utána Videora-val feltöltöttem ai ipodra. Több fájlra bontva csinálta meg, így nem játsza le folyamatosan. Lehet-e valamit csinálni, hogy ne darabonként játsza le, hanem egybefüggően?