Nem, én nem parkvárosi vagyok :-)))) A Liszt F. utcában lakom, ez a Vörösmarty gimnázium felett van. Csak az egyik alkalmazottam lakik arrafelé, tőle tudom, hogy a Szövő utcában koncentrálódnak a gazdag érdi romák.
Amúgy, ha a Juhász elvállalja, nyert ügyed van ! Kellenek neki az ilyen kis munkák is, mert mig valahol várnia kell pl. egy hetet valami technológiai szünet miatt, addig pár embert kiküld ezekre a kis munkákra. Nálunk pl. alapozáskor 30-an dolgoztak ! Ki is ásták (kézzel) két nap alatt. A falakat is felhúzták két nap alatt, akkor is vagy huszan ott voltak.
Ha minden igaz, egész érd ADSL képes már. Nekem is van már.:o))
Meglehetősen gyorsan (rendeléstől kb. 2 hét) összejött, az ügyintéző, aki hajtotta, megérdemli, hogy ideírjam a nevét és elérhetőségét (hadd jöjjön neki még pár ügyfél Érdről.:o)) ), tényleg korrektül és gyorsan intézte a dolgaimat.
Demeter Attilának hívják, dome123@matavnet.hu
Feltételezem, arra laksz :-)))) Sikerült kapcsolatba lépnem azzal az úrral, akit ajánlottál. Képzeld, beteg szegény, most műtötték epével, egyelőre járóképtelen, a jövő héten mégis eljön megnézni a melót, remélem, vállalják is (persze, hogy tele vannak).
Épp az imént mesélte egy jólértesült (olyan, aki házakat építget, elpasszolja, stb., azaz spekuláns), hogy Parkvárosból tömegével költöznek ki a romák. Nem tudjátok, hová mennek? Remélem, nem felénk tartanak...
Lakótelepen beszélget cigány mega szomszédja:
Cigány: - Tudja szomszéd hogy az én lakásom sokkal többet ér,mit a magáé?
Szomszéd: - Az meg hogy lehet, pontosan ugyanolyan lakásunk van?
C: -De nekem nem cigány a szomszédom...
vagy vhogy így szól a vicc...
Moonclownéknál a roma szomszéd is megjátszotta egyszer, hogy nem vennék e meg a házukat (bazi nagy hodály, de hogy miből..?), merthogy hogy megérni nekik, akkor nem laknának cigányok a környékükön... :)))
Hát igen. Amikor 89-ben telket kerestünk, találtunk egy 600-asat valami 200 ezerért. Akkoriban egy 300-as telek közepesen jó helyen 300 eFt volt. Nagyon tetszett a telek, valami 40 m volt az utcafrontja, vagyis simán osztható lett volna. Amikor másodszor kimentem, akkor már az asszonyal, megláttuk a szomszéd kerítésen a száradó ruhákat. Azóta nem jártunk arra...
Mi jövőre tervezzük a kerítést, írd majd meg, hogy bevált-e a vállalkozó.
Ma hoztam el a megrendelt ablakokat. A gyártónál szépen behelyezték a kocsiba, aztán otthon rájöttem, hogy kevés vagyok a kiszedéshez. Majd holnap itthon lesz a fiam.
Úgy néz ki, az egyik kolléganőm is földi lesz. Most adták el a lakást, és találtak egy házat parkvárosban, amit megvennének.
Mi az istennek épitenek lakóparkot? Valaki azt irta nemsokkal ezelőtt, hogy a már felépült lakóparkokban sem tudják eladni a lakásokat.
Vagy az önkormányzat bérlakásnak épiti őket?
Ha valaki érdekel találtam egy normálisnak tűnő telket egy ingatlanosnál, szövege: "Érd Parkvárosban 717 nm-es épitési telek eladó, viz-villany bevezetve, gáz az utcában. Ár: 3,5 millió Ft." Szerintem ez egy ilyen méretű, ennyire közművesitett telekért qrva jó ár.
Hahó!
Lesz keritésem!!!!! :-))))
Találtam egy ismerős (csak ritkán látott) kőműves brigád vezetőt, nemsokára lesz szabad 2 hetük. És azt a mi kerítésünk megcsinálására fogják forditani :-))) :-)))
Teljesen elképedtem, augusztusig be van táblázva az idejük. Kelendő egy szakma.
Időnként azon tűdődöm, hogy lehet, hogy nem is vagyok nőből. A korombeliek egy jó cipőnek örülnek, én pedig a leendő keritésünknek.Fura.18 évesen ezt senkinek nem hittem vóna el.
Nekünk abban az oltári szerencsében van részünk, hogy nemrégiben tőlünk nem messze egy vállalkozó megvett egy 400-as telket, amit hamarosan szétdózerolnak, mert a szokásos lakópark épül a helyén, de ebben az a szép, hogy az idős házaspár akik itt voltak nyaranta teleültették virággal az egész kertet és a tulaj megengedte hogy kiszedjük az összeset, mert ők úgyis széttaposnák szerencsétleneket, eddigi termés: 5 almásládányi jácint, tulipán és nárciszhagyma. Na anyázzatok nagyon:))) Az egész rokonságnak jut belőle.
Hírek: a Törökbálinti út végén az Érd táblától az Alsóerdősor utca elején lakópark épül a Törökbálinti önkormányzat jóvoltából, kezdődik a hegyoldal benépesítése... Remélem az erdőt nem vágják ki, mert morcos leszek. Itt a szomszéd önkormányzat vállalta, hogy megcsinálják ők az utat a lakópark előtt, holott az már közös érdi-törökbálinti terület. Az érdi önk. hosszútávú fejlesztési tervében egyébként az van, hogy az Alsóerdősor utcát összekötik a 70-es úttal.
Szomszédunk bent járt a polgármesternél, aki azt közölte vele, hogy idén összesen 10millájuk van utakra. Ezt nem is érdemes kommentálni.
Szia nikonprofi!
"a növények pedig tényleg nyílnak :-))"
Igen, igen. Én most raktam ki hétvégén a pincéből a maradék "adag" bimbós nárciszaimat az ablakunk alá balkonládákba. Már elkezdtek kinyilni.Azóta úgy látom kicsit lassitanak az arra járók, szvsz teccik nekik a nyiló nárciszerdő látványa.
Nekem még mindig kéne "keritésépitő" szakember!!!
Hát Bilcsiék benne vannak a telefonkönyvben, Bilics Gyula néven, de itt is van: 368-683, mondom tavaly meghalt a pasi, nem tudom müködik e még a vállalkozás.
A kertészt megkérdezem, aztán ha igen akkor adok elérhetőséget.
na most ezen nem lehet csodálkozni.Tavaly itt folyt a kánaán a szavakban.És legalább 3 millio ember meg el is hitte.Akkor most tessek megnezni hol jarunk...
Erden sok amelo, keves a vallakozo.
Jo komuvest en sem tudok, mert aki nalunk volt anno a Bilicsek, ott szegeny meghalt a fonok, nem tudom dolgoznak e tovabb.Oket mertem volna ajanlani.Ezenkivul nem sokat.
Kert: en cska egy kertezsmernokot ismerek, ot tudom ajanlani, de hogy kompletto foglalkozik e kertezsettel, nem tudom.
Köszi még egyszer :-)))) Azért is szóltam bele a topicba, mert épp tegnap beszéltem egy volt kollégámmal, aki egyébként jelenleg az Autópálya Rt. vezető jogtanácsosa. Épp folyik az M6 tervezése (ha megtudok részleteket, mindenkinek elmesélem). Szóval: nem annyira derűs a helyzet, állítólag kevesebb a pénz, mint gondolták, már az ideire is, nemhogy a jövő évire, tehát nagy valószínűséggel (szinte biztos) csúszni fog az M6 megkezdése.
Sajnos :-(((((
Nekünk a teljes házat ő építette, plusz a kerítést, de adott segédmunkásokat termőföld elterítéshez is. Szóval nagyon korrekt. Nem vállalja túl magát, emiatt néha bizony sokat kell várni rá.
a növények pedig tényleg nyílnak :-))
Köszi, ari vagy. Megkeresem. Csak tudod, sem a kertet nem lehet addig megcsinálni, amíg ezek kész nincsenek, sem semmit, azaz csak irigykedem, amikor arról írtok, hogy nyílik a virág, stb.... Általában az a tapasztalatom Érden, a vállalkozókkal, hogy vagy túlvállalják magukat (bár még december elejéig is próbálkoztam), vagy szó nélkül tűnnek el.... Tisztelet a kivételnek, azért találkoztam megbízhatókkal is. Egyébként a központ tájékán lakom, a Felső utcában (rendőrség utcája).
Én bátor szívvel ajánlanám a mi kivitelezőnket, de szerintem ő már csak jövőre.....Juhász Imrének hívják, és a Szinva utcábanlakik. Száma bent az érdi tel.könyvben.
Sziasztok! Augusztusban költöztünk Érdre, a topicon is új vagyok. Tudnátok segíteni? Én ennyi link vállalkozót még életemben nem láttam!!! Már ősszel is futottam fölösleges köröket, de most már elodázhatatlan (itt a tavasz): utat, járdát, teraszt kéne építeni, burkolni ezt-azt, kőműves, illetve kertépítő kéne. Nem tudtok ilyet? Segítség!!!!
Portugaliaban nem jartam meg, a torokoknel is legalabb 15 eve nem, az osztrakoknal eleg felemas a helyzet de jobb mint itthon, a gorogoknel uaz mint itthon, az olaszoknal (tengerparti falu) egesz normalisak voltak, de nagy resze kulfoldi volt.
Ez szép és jó, de kéretik csak olyan úton előadni, ahol nincs másik sáv... Láttam babakocsit borulni zebrán az udvarias és az agressziv vezető közreműködésével. :o(((
Olvasd el amit az autos szegyentablas topicba irtam pont ma reggel hasonlo temaban.
Voltam par eve stockholmban, tobbszor is, mindig kb 2 hetet. Ott olyan a mentalitas, h ha azt latjak az autosok, h kozelitesz a zebrahoz, mar akkor is megallnak es atengednek. Sokat buszoztam, villamosoztam, tok jol megszoktam. Utana hazajottem, par napig erosen eletveszelyes voltam. :(
A gyalogátkelőről jut eszembe. Ajánlom figyelmetekbe az általam már űzött "engedjük át a gyalogost" játékot.
Ha zebra felé közeledsz, ahol gyalogos készül lelépni, meg kell állni, és kedvesen integetni, hogy menjen át....(ugyis övé az előny). Csodálkozó tekintetek fognak rátok meredni, többen le sem mernek majd lépni, annyira elszoktak tőle....
Akkor a leghatásosabb, ha a gyalogos már lát téged, de nem akarna lelépni, merthogy úgysem állnál meg.