Keresés

Részletes keresés

cs_geza Creative Commons License 2003.03.26 0 0 908
Talaltam egy Erdes topicot a konkurrencia (origo) foruman is, ott mintha a helyi onkormanyzati kepviselok kozul is irkalna egy-ketto.
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.26 0 0 907
Sziasztok, jóregg :-)))) Leült a topic? Ma reggel aszonták az érdi rádióban (csak menetközben hallgatom, úgy félútig, mert Budatéténynél már nem jön be), hogy ma rendkívüli testületi ülés lesz, szennyvíz-szerződés ügyében. Azaz csatlakoznak a projekthez. Ez jó dolog, nem? Bár, megjegyzem, nekem van csatornám, de tudom, sokakat érint.
Előzmény: cs_geza (906)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.24 0 0 906
Nekem is lesz hamarosan...;))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Árpi (884)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.24 0 0 905
Szivesen.
Előzmény: kígyószisz (904)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.24 0 0 904
Már megérte, hogy ide jöttem! Köszönöm!!!!!
Előzmény: cs_geza (903)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.24 0 0 903
Sot az orszag barmely okmanyirodajaba.
Előzmény: kígyószisz (901)
Moonclown Creative Commons License 2003.03.24 0 0 902
Okmányiroda: azért az uj már hasonlit egy irodához, kb 10x annyi ablajkkal:)

Amugy Érd bekeméányitett ugynais minden adót ajánlot tlevélben küldenbek ki, igy kicsit nehezebb letagadni.Ha csak a fele bejön, már megérte.
Amugy meg szemelyi,utlevel,lakcim kartya stb. ugyben tovabra is Batta ajanlom, nekem 2/2 alkalom 2xkb 10 perc.

A romak:

a gazdagek a duna utcaban epitkeznek, a csorok meg masznak ki ercsibe,mert az itteni hazuk arabol ott vesz 2-t es meg az adosagait is kifizetheti.SOk mindent lehe tmodnani, de az ketsegtelenul igaz hogy a parkvaros kozepcsik( Para(CBA) kornyeke) fele batyus romak kezdenek elfogyni.Szerencsere.

Szovo utca: azsfaltoznak korforglamaznak meg minden, de a Volan meg nem tudja lesz e korjaratos busz.

Parkvaros teteje: az az egesz terulet honvedsegi, ha lenne par 10 milliom megvennem, es okolakoparkot csinalnek, es a bevetelboil egesz eletemben eleldegelnek:)))

Vasut: ma a Vorosmarty van lezarva, holnap pedig aBagoly utcanal lesz.Na most allitolag befejezik az osszel elkezdett felujitast, en sem vettem eszre valtozast.Mondjuk a Vörömarty utcában már nem lehet majd nem észrevenni:)

Előzmény: kígyószisz (899)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.24 0 0 901
Aszondod, hogy pl. a jogsim hosszabbítása miatt mehetek akár a XI-be is???? Tényleg???? Ezt miért nem tudtam én eddig?
Előzmény: cs_geza (900)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.24 0 0 900
Ha keruleti lakos vagy, akkor nem is kell, csak ha mashonnan erkezel. Az utlevelre pedig papiron gyujtik a neveket, idopontra beosztva.
Előzmény: kígyószisz (899)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.24 0 0 899
Én sosem jelentkeztem be a Zsombolyaiba, oda mentem, megnyomtam a sorszámos gépet, kaptam egy cetlit és vártam (igaz, néha 1-2 órát is).
Előzmény: cs_geza (898)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.24 0 0 898
Csak h tudd: elvileg barmely okmanyirodaba mehetsz. A XI keruletibe be kell jelentkezni 2 hettel elotte (nekem nem gond mert gyakran jarok arra), pl most az utlevelhez be kellett jelentkezni, de pontos idopontot adtak (asszem 8.15ot), nem kell varni, nincs tolakodas, sorszam, stb.
Előzmény: kígyószisz (897)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.24 0 0 897
Már én is eljátszadoztam a gondolattal, nem húzná-e ki Érdet az anyagi csődből, ha normálisabban működne az okmányiroda.... Azaz, szerintetek hányan fizetik a súlyadót máshová, mert nem jutnak el az okmányirodába?
Előzmény: cs_geza (895)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.24 0 0 896
Hát igen, augusztusban költöztem és a decemberi szabadságomkor jutottam el az okmányirodába. Állítólag most majd jobb lesz (????!!!). Mármint hogy elköltözött a sarokra. Azzal kapcsolatban pedig az a kérdésem: ha 1-kor (8-kor, stb.) kezdődik az ügyfélfogadás, miért egy órával korábban adnak sorszámot (azaz ügyfélfogadási időn kívül????)? Ha legközelebb megyek, majd rákészülök úgy fél évig :-))))
Ami a XI. ker-t illeti, onnan költöztem Érdre. Tényleg van kontraszt :-))))
Előzmény: cs_geza (895)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.24 0 0 895
Miert, okmanyirodaba probaltal mar menni? Annal lehetetlenebb nyitvatartast! :( Erdekes, a XI ker-i tud egesz nap, sot este is nyitva lenni?
Előzmény: kígyószisz (894)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.24 0 0 894
Sziasztok, kellemetes hétfőt! Hozzászólás a szemétügyhöz: hogy ne kelljen nekem is füstölni (útááááááááálom a szagát), elmentem - persze, csakis munkaidőben, szabadnapon, d.u. 1/2 4-ig - a Beckerhez, na, az is megér egy misét, hogy milyen az a telep. És persze, hogy eltévedtem, mert nem is a Fehérvári úton van. A zsák, aminek 178 Ft/db. az ára, alig tölthető, kb. egy fél kuka nagyságú. Úgyhogy mégis füstölök, azt hiszem. De ott volt a Beckernél lerakva a sok-sok színes "ufo", azaz a szelektív gyűjtők, ott vannak hetek óta, de fogalmuk sincs, mikor rakják ki őket. Pl. nekünk sok-sok műanyag flakonunk van (colás, ásványvizes, stb.), ha ettől "szelektíven" megszabadulhatnánk, maradna hely a kukában és kevesebbet füstölnénk, azt hiszem (márminthogy gallyakat, lombot, ezt-azt). Kérdés: miért csak a Beckernél lehet zsákot kapni, és miért csak lehetetlen időben?
Előzmény: andzsin (888)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.24 0 0 893
Kb a beirasoddawl egyidoben maszkaltunk arra. Hogy ott micsoda tumultus volt! ;(((((
Előzmény: nikonaprofi (889)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.24 0 0 892
Tegnap a fiammal arra sétáltunk, akkor a középső gumik voltak felszedve. Hogy mi célból, nem tudom. Ma reggelre minden olyan volt (látszólag), mint péntek reggel.
Előzmény: rrroka (891)
rrroka Creative Commons License 2003.03.24 0 0 891
Mit csináltak az átjárón? Én semmit nem vettem észre, csak hogy le van csukva. Meg hogy nem jön a 21.07-es pusztaszabolcsi, mehettünk alsóról.

Nagypapám üzeni, hogy ha vkinek kell galamb és tyúk guano akkor tőle lehet elvinni zsákolva! Kertbe tökjó. Akit érdekel szóljon!

Árpi Creative Commons License 2003.03.22 0 0 890
Hát igen. Inkább zárnák le egyszer egy életben fél évre...
Előzmény: nikonaprofi (889)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.22 0 0 889
Érd-Felső vasúti átjáró lezárva holnap este hatig !
Egyszerűen érthetetlen számomra, miért kell ezt kb. félévente eljátszani......
andzsin Creative Commons License 2003.03.21 0 0 888
Én azt szoktam mondani, hogy nem vagyok rasszista, csak nem szeretem a cigányokat. Bár ez így nem igaz, mert ismertem én olyan cigánylegényt, aki dolgozott és tök jó fej volt, semmi gond nem volt vele. Azokat a lumpenproletárokat nem szeretem akik csak a markukat nyújtják, és közben meg a család férfitagjai végiglopják egész Érdet. De azt hiszem erről már sokat beszéltünk, hagyjuk a fenébe az egészet...

A lakóparkot nem tudom pontosan ki építi, a törökbálinti önkormányzatnak van köze hozzá. Egyébként vad dolgok keringnek az Iparos út végéről is, tudjátok ahol a buszforduló van, amit illegális szeméttelepnek használnak egyesek. Egyébként megint gyűlik a szemét mindenfelé, nem tudom miért nincsenek konténerek. És már kezdődik a füstölés, ma már nem tudtam ablakot nyitni.

Előzmény: kígyószisz (881)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.21 0 0 887
Nekünk nagyon sok "apróságot" csinált az építkezés után is. Persze volt, hogy három hónapot vártunk rá, mert akkor volt két napnyi üresjárata pár emberének.
Egy kis fatároló építése a kert sarkában pl. most is rá vár.
Előzmény: kígyószisz (886)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.21 0 0 886
Áhá! Ezért nem értettem, hogyha beteg és szinte járóképtelen, akkor miért, sőt, a fia viszi a vállalkozást és éppen Százhalombattán csinálnak lakóparkot. Jaj, de jó, kéne egy ilyen megbízható kivitelező "állandóra", azaz hogy ne kelljen keresni, mert lesz még nálam minden, de minden: szigetelés, tetőügyek, stb., de csak szépen, apránként (anyagiak függvényében).
Előzmény: nikonaprofi (885)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.21 0 0 885
Nem, én nem parkvárosi vagyok :-)))) A Liszt F. utcában lakom, ez a Vörösmarty gimnázium felett van. Csak az egyik alkalmazottam lakik arrafelé, tőle tudom, hogy a Szövő utcában koncentrálódnak a gazdag érdi romák.
Amúgy, ha a Juhász elvállalja, nyert ügyed van ! Kellenek neki az ilyen kis munkák is, mert mig valahol várnia kell pl. egy hetet valami technológiai szünet miatt, addig pár embert kiküld ezekre a kis munkákra. Nálunk pl. alapozáskor 30-an dolgoztak ! Ki is ásták (kézzel) két nap alatt. A falakat is felhúzták két nap alatt, akkor is vagy huszan ott voltak.
Előzmény: kígyószisz (883)
Árpi Creative Commons License 2003.03.21 0 0 884
Ha minden igaz, egész érd ADSL képes már. Nekem is van már.:o))
Meglehetősen gyorsan (rendeléstől kb. 2 hét) összejött, az ügyintéző, aki hajtotta, megérdemli, hogy ideírjam a nevét és elérhetőségét (hadd jöjjön neki még pár ügyfél Érdről.:o)) ), tényleg korrektül és gyorsan intézte a dolgaimat.
Demeter Attilának hívják, dome123@matavnet.hu
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.21 0 0 883
Feltételezem, arra laksz :-)))) Sikerült kapcsolatba lépnem azzal az úrral, akit ajánlottál. Képzeld, beteg szegény, most műtötték epével, egyelőre járóképtelen, a jövő héten mégis eljön megnézni a melót, remélem, vállalják is (persze, hogy tele vannak).
Előzmény: nikonaprofi (882)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.21 0 0 882
Nem lehet, hogy csak a Szövő u. környékére koncentrálódnak?
Előzmény: kígyószisz (881)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.21 0 0 881
Épp az imént mesélte egy jólértesült (olyan, aki házakat építget, elpasszolja, stb., azaz spekuláns), hogy Parkvárosból tömegével költöznek ki a romák. Nem tudjátok, hová mennek? Remélem, nem felénk tartanak...
Előzmény: TamasS (880)
TamasS Creative Commons License 2003.03.21 0 0 880
Mi többször jártunk így, amikor Érdre mentünk telket nézni...
Az mottó: Ha valami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, akkor sohasem az :-))
Előzmény: Árpi (878)
rrroka Creative Commons License 2003.03.21 0 0 879
Lakótelepen beszélget cigány mega szomszédja:
Cigány: - Tudja szomszéd hogy az én lakásom sokkal többet ér,mit a magáé?
Szomszéd: - Az meg hogy lehet, pontosan ugyanolyan lakásunk van?
C: -De nekem nem cigány a szomszédom...

vagy vhogy így szól a vicc...

Moonclownéknál a roma szomszéd is megjátszotta egyszer, hogy nem vennék e meg a házukat (bazi nagy hodály, de hogy miből..?), merthogy hogy megérni nekik, akkor nem laknának cigányok a környékükön... :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!