Sziasztok, jóregg :-)))) Leült a topic? Ma reggel aszonták az érdi rádióban (csak menetközben hallgatom, úgy félútig, mert Budatéténynél már nem jön be), hogy ma rendkívüli testületi ülés lesz, szennyvíz-szerződés ügyében. Azaz csatlakoznak a projekthez. Ez jó dolog, nem? Bár, megjegyzem, nekem van csatornám, de tudom, sokakat érint.
Okmányiroda: azért az uj már hasonlit egy irodához, kb 10x annyi ablajkkal:)
Amugy Érd bekeméányitett ugynais minden adót ajánlot tlevélben küldenbek ki, igy kicsit nehezebb letagadni.Ha csak a fele bejön, már megérte.
Amugy meg szemelyi,utlevel,lakcim kartya stb. ugyben tovabra is Batta ajanlom, nekem 2/2 alkalom 2xkb 10 perc.
A romak:
a gazdagek a duna utcaban epitkeznek, a csorok meg masznak ki ercsibe,mert az itteni hazuk arabol ott vesz 2-t es meg az adosagait is kifizetheti.SOk mindent lehe tmodnani, de az ketsegtelenul igaz hogy a parkvaros kozepcsik( Para(CBA) kornyeke) fele batyus romak kezdenek elfogyni.Szerencsere.
Szovo utca: azsfaltoznak korforglamaznak meg minden, de a Volan meg nem tudja lesz e korjaratos busz.
Parkvaros teteje: az az egesz terulet honvedsegi, ha lenne par 10 milliom megvennem, es okolakoparkot csinalnek, es a bevetelboil egesz eletemben eleldegelnek:)))
Vasut: ma a Vorosmarty van lezarva, holnap pedig aBagoly utcanal lesz.Na most allitolag befejezik az osszel elkezdett felujitast, en sem vettem eszre valtozast.Mondjuk a Vörömarty utcában már nem lehet majd nem észrevenni:)
Csak h tudd: elvileg barmely okmanyirodaba mehetsz. A XI keruletibe be kell jelentkezni 2 hettel elotte (nekem nem gond mert gyakran jarok arra), pl most az utlevelhez be kellett jelentkezni, de pontos idopontot adtak (asszem 8.15ot), nem kell varni, nincs tolakodas, sorszam, stb.
Már én is eljátszadoztam a gondolattal, nem húzná-e ki Érdet az anyagi csődből, ha normálisabban működne az okmányiroda.... Azaz, szerintetek hányan fizetik a súlyadót máshová, mert nem jutnak el az okmányirodába?
Hát igen, augusztusban költöztem és a decemberi szabadságomkor jutottam el az okmányirodába. Állítólag most majd jobb lesz (????!!!). Mármint hogy elköltözött a sarokra. Azzal kapcsolatban pedig az a kérdésem: ha 1-kor (8-kor, stb.) kezdődik az ügyfélfogadás, miért egy órával korábban adnak sorszámot (azaz ügyfélfogadási időn kívül????)? Ha legközelebb megyek, majd rákészülök úgy fél évig :-))))
Ami a XI. ker-t illeti, onnan költöztem Érdre. Tényleg van kontraszt :-))))
Sziasztok, kellemetes hétfőt! Hozzászólás a szemétügyhöz: hogy ne kelljen nekem is füstölni (útááááááááálom a szagát), elmentem - persze, csakis munkaidőben, szabadnapon, d.u. 1/2 4-ig - a Beckerhez, na, az is megér egy misét, hogy milyen az a telep. És persze, hogy eltévedtem, mert nem is a Fehérvári úton van. A zsák, aminek 178 Ft/db. az ára, alig tölthető, kb. egy fél kuka nagyságú. Úgyhogy mégis füstölök, azt hiszem. De ott volt a Beckernél lerakva a sok-sok színes "ufo", azaz a szelektív gyűjtők, ott vannak hetek óta, de fogalmuk sincs, mikor rakják ki őket. Pl. nekünk sok-sok műanyag flakonunk van (colás, ásványvizes, stb.), ha ettől "szelektíven" megszabadulhatnánk, maradna hely a kukában és kevesebbet füstölnénk, azt hiszem (márminthogy gallyakat, lombot, ezt-azt). Kérdés: miért csak a Beckernél lehet zsákot kapni, és miért csak lehetetlen időben?
Tegnap a fiammal arra sétáltunk, akkor a középső gumik voltak felszedve. Hogy mi célból, nem tudom. Ma reggelre minden olyan volt (látszólag), mint péntek reggel.
Én azt szoktam mondani, hogy nem vagyok rasszista, csak nem szeretem a cigányokat. Bár ez így nem igaz, mert ismertem én olyan cigánylegényt, aki dolgozott és tök jó fej volt, semmi gond nem volt vele. Azokat a lumpenproletárokat nem szeretem akik csak a markukat nyújtják, és közben meg a család férfitagjai végiglopják egész Érdet. De azt hiszem erről már sokat beszéltünk, hagyjuk a fenébe az egészet...
A lakóparkot nem tudom pontosan ki építi, a törökbálinti önkormányzatnak van köze hozzá. Egyébként vad dolgok keringnek az Iparos út végéről is, tudjátok ahol a buszforduló van, amit illegális szeméttelepnek használnak egyesek. Egyébként megint gyűlik a szemét mindenfelé, nem tudom miért nincsenek konténerek. És már kezdődik a füstölés, ma már nem tudtam ablakot nyitni.
Nekünk nagyon sok "apróságot" csinált az építkezés után is. Persze volt, hogy három hónapot vártunk rá, mert akkor volt két napnyi üresjárata pár emberének.
Egy kis fatároló építése a kert sarkában pl. most is rá vár.
Áhá! Ezért nem értettem, hogyha beteg és szinte járóképtelen, akkor miért, sőt, a fia viszi a vállalkozást és éppen Százhalombattán csinálnak lakóparkot. Jaj, de jó, kéne egy ilyen megbízható kivitelező "állandóra", azaz hogy ne kelljen keresni, mert lesz még nálam minden, de minden: szigetelés, tetőügyek, stb., de csak szépen, apránként (anyagiak függvényében).
Nem, én nem parkvárosi vagyok :-)))) A Liszt F. utcában lakom, ez a Vörösmarty gimnázium felett van. Csak az egyik alkalmazottam lakik arrafelé, tőle tudom, hogy a Szövő utcában koncentrálódnak a gazdag érdi romák.
Amúgy, ha a Juhász elvállalja, nyert ügyed van ! Kellenek neki az ilyen kis munkák is, mert mig valahol várnia kell pl. egy hetet valami technológiai szünet miatt, addig pár embert kiküld ezekre a kis munkákra. Nálunk pl. alapozáskor 30-an dolgoztak ! Ki is ásták (kézzel) két nap alatt. A falakat is felhúzták két nap alatt, akkor is vagy huszan ott voltak.
Ha minden igaz, egész érd ADSL képes már. Nekem is van már.:o))
Meglehetősen gyorsan (rendeléstől kb. 2 hét) összejött, az ügyintéző, aki hajtotta, megérdemli, hogy ideírjam a nevét és elérhetőségét (hadd jöjjön neki még pár ügyfél Érdről.:o)) ), tényleg korrektül és gyorsan intézte a dolgaimat.
Demeter Attilának hívják, dome123@matavnet.hu
Feltételezem, arra laksz :-)))) Sikerült kapcsolatba lépnem azzal az úrral, akit ajánlottál. Képzeld, beteg szegény, most műtötték epével, egyelőre járóképtelen, a jövő héten mégis eljön megnézni a melót, remélem, vállalják is (persze, hogy tele vannak).
Épp az imént mesélte egy jólértesült (olyan, aki házakat építget, elpasszolja, stb., azaz spekuláns), hogy Parkvárosból tömegével költöznek ki a romák. Nem tudjátok, hová mennek? Remélem, nem felénk tartanak...
Lakótelepen beszélget cigány mega szomszédja:
Cigány: - Tudja szomszéd hogy az én lakásom sokkal többet ér,mit a magáé?
Szomszéd: - Az meg hogy lehet, pontosan ugyanolyan lakásunk van?
C: -De nekem nem cigány a szomszédom...
vagy vhogy így szól a vicc...
Moonclownéknál a roma szomszéd is megjátszotta egyszer, hogy nem vennék e meg a házukat (bazi nagy hodály, de hogy miből..?), merthogy hogy megérni nekik, akkor nem laknának cigányok a környékükön... :)))