Megjöttek, kössz szépen! Akkor gyorsba néhányat fel is nyomok, utólagos engedelmeddel!
Ákos repül.
Misi repül.
Feri, ügyes!
Könnyes szintén ügyes!
András /bal oldalt/ meg én /jobb oldalt/ pózolunk, nem, csak melegítettük a motorokat! /Vennem kell valami normális ruhát, ez nagyon gáz ezen a narancsos motoron! :)/
A fél9-es levedre gondolsz, mert abban csak az jött meg hogy a Te gépeden hol tárolod a képeket de a képek nem csatolódtak a levedhez, próbáld meg légyszi újra! Kössz!
Azt szeretném én is megtudni, ugyanis akcio-n fotókat csak Kupic csinált, én csak néhány beszélgetősset, meg néhány, fent a motorok a transporteren képet, pl. ilyet:
ui.: A seggem kész van, már a tegnapi nap előtt is érzékeny volt mások okból kifolyólag /nem, nem egy meleg barátság miatt :P :)/, de a tegnapi nap teljesen beb*szott neki, egyrészt mert sokat lógattam a lábam /tanulság állni kellett volna, ekkor viszont meg sokat esni-kelni :)/, másrészt meg úgy veszem észre a KTM ülését nem ülésre tervezték, hanem csak úgy voltak vele hogy ülés nélkül sz*rul nézne ki a motor, ezért hát oda tettek valami ülésnek látszó tárgyat! :) A jövőben erre is odakell figyelnem, viszont akkor lábra /is/ majd még gyúrnom kell hogy a nap végén is talpon tudjak maradni a lábtartókon!
Hát túléltük, Ákos tényleg egy gyönyörűt repült és meglátszik hogy régóta van a szeren, mert tökéletes gyakorlat volt, sérülés nélkül, gyönyörűen kibukfencelve a végén , 10-es skálán simán adtam volna neki 10-est!:) Misi motorjával én is szerettem volna menni, ha erőm még maradt volna, de elfogyott, majd talán legközelebb! Ja és Feri tök jól mentél, látszik hogy benne vagy a témában! /Én személy szerint nagyon megvagyok elégedve a motorommal, bár a mai talajhoz nem éppen nevezném az ideális motornak, szerintem egy DT125-el jobban mentem volna, arra rákellett jönnöm hogy kondim tényleg semmi nincs, és még sokat fejlődnöm a motoromhoz, vagy csak visszaszokni, most tökmindegy, a lényeg hogy minden erőm oda lett, kétnapig hulla leszek most, dehát ez egy ilyen dolog, minden újrakezdet nehéz! 20km-t mentem kb. 50 percet bírtam, de lehet hogy kevesebbet és ezt is olyan félórás szünetekkel! Ja és az a király, mire faszán kijártuk azt a kis körpályát addigra pont elment minden erőm! :O / Csuki, Neked meg kössz a mankókat, most nem kellett de hord magaddal, mert kitudja legközelebb mi lesz, jó lesz kabalának, mert ugye most nálad volt és senkit nem ért baj, de ha legközelebb nem hozod, tuti nem ússzuk meg, ja és ez persze akkor is áll ha motorral jössz ki! :) Kupic, ha tudsz tegyél már fel néhány képet, mert nekem sajnos nem sok van, főleg nem motoros képek, mert ugye motoroztam! ;))
Na ezt is túléltük,én személy szerint esés nélkül.De aki nem volt ott az bánhatja,h nem látta Áki szabad stilusú "gyakorlatát"! Meg az is tuti,h Misinek van a legjobb mocija a városba." Volt szerencsém kipróbálni"! NAGYON ÁLLAT!!!!!