Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Szerintem a sűrű fogút. Azt tudod nagyobbakhoz is használni, kisebb a teljesítmény igénye, és nem sokkal lassabb. És ajánlom beszerzésre a http://www.mogep.hu/
Sziasztok! Megvettem az oleo 740T, szerintem jó áron 93e ft. Eddig egy tank benzint dolgoztam ki vele, nagyon jó gép. Még ha az időjárás engedi egy kicsit járatni kellene damillal meg késsel, mert télen fűrész tárcsával akarok vele dolgozni. Milyen tárcsát érdemes venni 2-3 cm átmérőjű fa hajtásokhoz(hány fogas, tipus)? Köszönöm a segítséget mindenkinek aki az oleot ajánlotta! Üdv!
Ha gépdoki=Szabó Laci akkor igen, de általában mindenkit ismerek :D aki egy kicsit is számít. Egyébként a Stihl rettenet buti, elkezdetek velem kötözködni, hogy szedjem le, mert a Stihl bla-bla bla. Aztán megtiltották a kereskedőknek, hogy nekem adjanak gépet. Utána jött egy állami rendelésem, és én felhívtam a Stihlt, hogy xy kereskedő vagyok és gépekre lenne szükségem...a válasz az volt, hogy menjek kereskedőhöz és alkudozzak. Mire én, dehát a stihl kereskedő nem szolgálhat ki más kereskedőt..stb...nem gond ezt mondták az ügyfélszolgálaton. Szóltam egy Stihles haveromnak, hogy ugyan már hívja már fel az igazgatót, és csináljanak valamit, mert a kereskedőknek titják, hogy eladjanak más kereskedőnek, de maga az anyacég meg ezt javasolta. Eredmény az lett, hogy engedélyezték nekem Stihl gép vásárlást. Szóval nem egyszerű banda :-)
stihlből volt is botrány :D igazából bármit árulok, a web egy jó kis bohockodás :D lassan semmi másról nem szól csak árharcról. igen általában ezeket, meg Craftsman-t bár ez utóbbi és a Castelgarden az nagyon kézenfekvő nekem :D
Egy titkot elárulok, jövőre minden gép ára emelkedik, válság ide, vagy oda. Persze ez nem azt jelenti, hogy tavasszal még nem lesz olcsó tavalyi készlete mindenkinek...
Attól, hogy valahol olcsó,, még nem kell rögtön ott megvenni, mert lehet, hogy máshol még olcsóbb, utánanézni nem kerül sokba..., a hermesbe is szoktak akciózni, a 941C is ott volt a legolcsóbb hónapokon keresztül...
nem tudom, hogy merre laksz, Budakalászon a hermes boltban eddig telenként, ha jól emlékszem 10%-os kedvezmény volt a kaszákra, bár szerintem azzal se megy 52900 alá az ára....
Listaára 57 körűl van mostanság ennek a gépnek, de számítsd bele az árba, a szállítási költséget és azt is ha esetleg adnak hozzá ajándék olajat...
Egyenlőre a vásárlás kezdetén vagyok, még az információgyűjtésnél. Várom az akciókat, úgy se sürgős,tavaszig ráérek. Hevederből vmi jót akarok majd,háti permetező is tudja ám nyomni az ember vállát, mondjuk az jóval súlyosabb.
Elvileg egyvállas hevedert adnak hozzá a sparta 25-höz, szerintem a heveder vásárlást ne kapkodd el, mert néha van az expresszen stb-n is eladó új heveder, max csak akkor vegyél most, ha neten rendeled, mert úgy akkor megspórolhatod a postaköltséget a hevedernél.
A sparta25 a régi kiadás, a 250T az új katalizátoros verzió.
Köszönöm a részletes választ. Most láttam a sparta 25-t 52900 forintért. Az egész jó ajánlatnak tűnik. Néztem jó hevedert hozzá, 9ezerért, gondolom , amit adnak hozzá kényelmetlen.