Keresés

Részletes keresés

nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.28 0 0 968
Ugyan nincs közel, de ajánlhatom a Berkenye kft.-t. Ők Batta felé vannak a 6-os ót mellett, a Di-Fer- nél. Nekünk szinte az egész kert tőlük van, nagyon korrektek voltak. pár növény elpusztult, azokat díjmentesen beszerezték.
Locsolni én is elkezdtem már, mongjuk nálam nem nagy ügy, 35 köbméter esővíz figyel a ciszternában .-))
Általában június végéig ki szokott tartani.
cs_geza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 967
A locsolason en is erosen gondolkoztam de szinte minden nap este keson ertem haza. Egyebkent nem lehet h megfagytak a viragok???? A sarga fajta valami miatt erzekenyebb es nem birta a telet??? Vagy meg csak most eledezik?
A locsei uti faiskola a sokagu keresztezodestol meg a varoskozpont fele van par szaz meterre, egy autoszerviz mellett, ah jol emlexem. Osszel vettunk ott tollborzfuvet es zebrafuvet, tenyleg sok szep dolog volt akkor is, es eleg normalisak, segitokeszek voltak.
Előzmény: kígyószisz (966)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.28 0 0 966
Eléggé el nem ítélhető módon tegnap locsoltam :-)))) Iszonyú száraz volt a föld. Képzeld, a sárga krókuszok egyáltalán (!!!) nem jöttek elő, de a kékek igen (ez hogy lehet?). Kicsit tartok attól, hogy mire minden szépen megindul - és most már a hóvirágaim sem heverésznek, hanem állnak - , jön megint a rossz idő. Ui. a jövő péntekre HAVAT mondott a meteorológia. Jaj, neeeeeeeeeeee!
Ki tudja, hogy a Lőcsei u-ban lévő virágos-faiskolás üzletnek mi a telefonszáma? Valakitől hallottam, hogy nagyon jó és rendesek is, megkeresném őket. Egyáltalán: hol van a Lőcseiben?
Előzmény: cs_geza (965)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 965
Az ovikorszak alatt lett elegem vegleg (annak ellenere h sokkal tobbet kapott az orszag is, a szulovarosom is es en is az ovikorszak alatt mint elotte es utana barmikor), h ugyanaz ment, mint annakelotte. 98ban meg kicsit biztam abban, h hatha, mint uj politikusgeneracio, korrektebb lesz mint a regiek, de sajnos csalodtam. Ezert nem mentem 2002ben sem szavazni, es az EUra se fogok. Minek? Eldontottek, lesz, most mit erolkodni h akarja-e a nep? Ha megse akarja akkor mi van? Lemond a komany? Vagy mint Irorszagban, addig nyomjak a propagandat amig egy kovetkezo szavazason majd igent mondunk?
(javasolnam h ezzel hagyjuk a politikat, mert attesznek a modik....)
Gyonyoruen hajtanak a kertben az iriszek, a tulik, a hovirag mar hervadgat, de meg el. Lassan locsolni kellene, ha par napon belul nem jon eso. A fuvunk nagyon megsinylette a nagy havat, ahol vastagabb volt a ho, teljesen kipusztultnak latszik. Remelem azert kihajt hamarosan.
Előzmény: nikonaprofi (962)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.28 0 0 964
Egyébként tavaly, a XI. ker-ben, amikor mentünk szavazni, lépten-nyomon plakátokkal találkoztunk (ez is külön dolog, a választók orra elé nyomni kampánycsendben, na, mindegy), így szóltak: "mit csináltál 4 évig, Gyula?". Mit mondjak, a kérdés egész jól volt feltéve, őszintén (azért hozzá kell tennem, én nem fideszes szavazó voltam). Persze, megint a "Gyula" futott be, azaz a Molnár Gyula (én nem szavaztam rá). És mit tesz isten? Most ő lett a polgármester (is). Úgy kell nekik, azoknak, akik rá szavaztak /akkor már érdi voltam/!
Szóval, általában csak magunknak tehetünk szemrehányást, bár igazán csak "lakva" lehet megismerni a politikusokat.
Előzmény: kígyószisz (963)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.28 0 0 963
Szerintem abba kéne hagyni a választásokat, nem? Megspórolnánk egy csomó pénzt + azt, amit az "előző kormány" mindig ilyenkor gyorsan kidobál az ablakon, meg átjátssza a haveroknak. Ez is bent maradna.
Ami a Csőziket illeti, szerintem külön eset, még "annál is" több, sőt. Kifogtuk.
De az EU-ra azért megyünk szavazni, ugye?
Előzmény: nikonaprofi (962)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.28 0 0 962
Én igazából csak a mostani választások után. Amikor láttam, milyen maszlaggal etetik a későbbi győztesek a népet, aztán hatalomra jutva ugyanazt csinálják, na akkor lett elegem. A dilemma mostmár a következő : Ha elmegyek szavazni, nem lesz kire, ha meg nem megyek el, azt az egyvoksnyi esélyt is elvesztem, amivel beleszólhatnék.:-((
Istenem, de szép volt, mikor egyetemistaként bevittek a rendőrök a Blaháról.....
Előzmény: cs_geza (961)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 961
En mar reg eljutottam ide. :(
Előzmény: nikonaprofi (959)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.28 0 0 960
Mint alpolgármester, támogatta és nyomta azt az elképzelést, hogy bizonyos intézményeket (az ingatlanok tulajdonjogával együtt) át kell adni a megyének. Ezzel számomra bemutatkozott. Lehet, hogy mint önkormányzati képviselő - ez ám csak egyik tisztsége a sok közül, de biztos van, akinek napi 72 óra ideje van - képviseli a Felső-Parkvárost, de lehet, hogy ez is olyan lesz, mint a többi. A Te szempontodból biztos igazad van.
Előzmény: cs_geza (958)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.28 0 0 959
Ja-ja.....szerintem is tipikus karrierpolitikus, aki nagy ívben sz.rik mindenre, és csak a saját nyomulása érdekli. Ja, és ráadásul SZDSZ-es :-(((
Mondjuk nekem az összes politikus rém ellenszenves, eljutottam arra a szintre, hogy valaki vagy becsületes, vagy politikával foglalkozik. De ez már talán inkább polforum.
Előzmény: kígyószisz (955)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 958
Annyiban h tud-e ertelmes, eredmenyes munkat vegezni, aminek van kezzelfoghato, a varos(resz) szempontjabol eloremutato eredmenye, vagy halljuk az igereteket, fizetjuk az adokat aztan jol le leszunk....felejtve a terkeprol.
Előzmény: kígyószisz (957)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.28 0 0 957
Mennyiben?
Előzmény: cs_geza (956)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 956
Ideultettek....;) Ha jol emlexem EU-kepviselosegre hajt. Mindenesetre megmutat6ja h csak szoban vitez, vagy tettben is az-e.
Előzmény: kígyószisz (955)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.28 0 0 955
Csak úgy sziporkázik..... Bocs, de kissé elfogult vagyok vele szemben, ő az a "most megmutatom" fajta titán, aki néhány hónapos érdi lakos létére már alpolgármester, naná, hogy országgyűlési képviselő, és persze, az eléggé agresszív és hangos Új Generáció elnöke is. Már korábban felvetette, hogy új "fiók"-önkormányzatot kéne létrehozni, Felső-Parkváros néven. Na jó, biztos én vagyok rosszindulatú.
Előzmény: cs_geza (954)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.28 0 0 954
Csozik Laszlo, a parkvarosi resz onkormanyzati kepviseloje telepulesreszi onkormanyzat felallitasat szorgalmazza "Az M7en tul is van elet?" cimmel a mai Erdi Ujsagban. Szervezett egy lakossagi forumot is aprilis 7-re asszem 18.30ra.
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.28 0 0 953
Szia! Na, ezt elkéstem. Milyen üzlet? Hol?
Előzmény: nikonaprofi (952)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.27 0 0 952
Gyere be az üzletünkbe !
Előzmény: kígyószisz (951)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.27 0 0 951
Én is, de nem látlak :-))))
Előzmény: nikonaprofi (949)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.27 0 0 950
Megkaptam, tovabbitottam, koszi!
Előzmény: babydevil (948)
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.27 0 0 949
Jelentem, itt csücsülök a központban.... :-))
Előzmény: kígyószisz (946)
babydevil Creative Commons License 2003.03.27 0 0 948
I'm here.
Géza: válasz mail most ment.
babydevil
Előzmény: cs_geza (947)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.27 0 0 947
Hol?
Előzmény: kígyószisz (946)
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.27 0 0 946
Van itt valaki?
kígyószisz Creative Commons License 2003.03.27 0 0 945
Sziasztok! Nekem még mindig nem küldték, de nem gondolom, hogy nekem sürgős :-)))) Majcsak megküldik, az biztos, hogy nem úszom meg.
Előzmény: KTa (942)
cs_geza Creative Commons License 2003.03.27 0 0 944
Bd, irtam neked levelet a zindekszes cimedre!!!
nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.27 0 0 943
Esetleg meghívhatjuk őket ide.....
Előzmény: KTa (941)
KTa Creative Commons License 2003.03.27 0 0 942
Én meg úgy jártam az adóval, hogy megkérdeztem a hivatalban, nem küldték-e el már. A postaládánk zárja ugyanis műszaki okok miatt állandóan kinyílik, és a szél elviszi a dolgokat. Ezért aztán nékem soron kívül elintézték, és küldték a csekket. Jaj, de jó nekem.
Előzmény: kígyószisz (913)
KTa Creative Commons License 2003.03.27 0 0 941
Nem rossz a másik (origo) topik, de nem konkurencia. Erősen szakmai és politikai, viszont talán választ kaphatunk néhány kérdésre, amiben itt tájékozatlanok vagyunk.
DATMAN Creative Commons License 2003.03.26 0 0 940
Télleg! Köszi!

datmaN

nikonaprofi Creative Commons License 2003.03.26 0 0 939
Link a 911. hozzászólásban.
Előzmény: DATMAN (938)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!