Keresés

Részletes keresés

lborli Creative Commons License 2011.07.16 0 0 480

Olyat, mint Németo.-ban (ahol csak ajánlott sebesség határok vannak), félek nem lelsz.

Előzmény: hbela64 (479)
hbela64 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 479

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni a bosnyák E 661-es úttal kapcsolatban. Neten nem nagyon találok róla semmit, az egyik az itteni hozzászólás volt.
3 éve voltunl Ploce mellett, Kalocsáról, Mohácson át Bosanski Samac, Sarajevo, Mostar útvonalon. Sajnos tele van sebességkorlátozással, ezért keresek alternatív útvonalat.
Az E661-esről kinek mi a véleménye ?

Köszi !

bokor istvan Creative Commons License 2011.07.16 0 0 478

Lehet, nincs gond ezzel

Előzmény: G__é__z__a (477)
G__é__z__a Creative Commons License 2011.07.16 0 0 477

Üdv. mindenkinek!

Igaz-e hogy boszniába lehet menni személyi igazolvánnyal? Van valakinek tapsztalata?

bokor istvan Creative Commons License 2011.07.16 0 0 476

http://www.flickr.com/search/?w=all&q=mostar+jump&m=text

Na itt egy halom...

Lehet esztétizálni. Az biztos - ez nem jó http://www.flickr.com/photos/richmeakin/3040917437/ .

Ez viszont igen..http://www.flickr.com/photos/demeroli/4874807897/

jó nézelődést

bokor istvan Creative Commons License 2011.07.16 0 0 475

Mindenkinek megvan a saját nézőpontja ahonnan a legjobbnak látja...

Ez ebben a szép.

Talán az utolsó képet az első képen látható toronyból, hogy benne legyen a híd is....

Keresek majd a neten olyat.

Itt már kishíján beleestem a vizbe, annyira kálltam a szikla szélére, hogy a baloldali minaret is benne legyen.

http://www.flickr.com/photos/bokoristvan/5892717779/in/set-72157626971510167

Na itt a hid alatti kékségben lévő ugró lett volna igazi, talán.

Az utolsó kép tetszik legjobban.

Előzmény: The_Rible (474)
The_Rible Creative Commons License 2011.07.16 0 0 474

Ilyenekre gondoltál?

Előzmény: bokor istvan (473)
bokor istvan Creative Commons License 2011.07.16 0 0 473

Nos igen, számomra nagyon izgalmas, hogy azon rövid idő alatt amíg azon a helyen vagyok mit sodor elém a sors látványilag.

Az ídő akkor is rövid ha néhány óráról van szó, hiszen látni kellene azt a valamit reggel este télen nyáron esőben napsütésben.

Amellett a képek nem érnek semmit ha nincsenek rajta emberek, akik miatt olyan szivesen nézegetjük a régi idők fotóit is.

Mostarban épp elsétáltam a hidtól egy más látószöget keresve, mikor az általános ricsajon át a hátam mögött azt hallom

agyííín dvaaaaa trííííí.

Mire kapcsoltam és megfordulva előkaptam a gépet már késő volt.

belenagyítva ilyen, az ugró előtt egy fecske repúl éppen, olyan mintha kiállna valami a vízből.

Tehát erről lemaradtam, nem volt meg az a bizonyos szerencse.

Nagyon jó olyasmit találni, mint Jajcében a rituális fürdő oszlopára erősített óra, amin aztán el lehet gondolkodni, miképp került pont oda a new yorki nyugati pályaudvarról.

De ez az amiért érdemes utazni.

Alexanna71 Creative Commons License 2011.07.16 0 0 472

köszönöm!

Tudod, hogy mikor olvastam, ez a kép jelent meg előttem:)))))) szinte tudtam kiről van szó:)

Nagyon-nagyon szépek a képeid, valaki írta, hogy egy-egy ilyen kép megnézése után az enyém már nem is tűnik olyan szépnek, pláne nem jónak:)

Előzmény: bokor istvan (471)
bokor istvan Creative Commons License 2011.07.15 0 0 471

Köszönet Neked ezért a linkért, nagyon tetszett, végigolvastam.

Azt a mostari fehérruhás öreget akit emlit,  sikerült orvul lefotoznom, valóban tiltakozott ellene, ha jól láttam pénzt kért érte.

Itt van   http://www.flickr.com/photos/bokoristvan/5892620543/in/set-72157626971510167

Előzmény: Alexanna71 (470)
Alexanna71 Creative Commons License 2011.07.15 0 0 470

Találtam egy "kis" írást, a neten.:

http://www.scribd.com/doc/46643834/Csontvary-nyomaban-Bosznia-Hercegovinaba

Végig olvastam, sok olyan helyszínről ír a szerző, amiket Ti is emlegettetek.

(A helyesírás hagy némi kívánnivalót maga után, de az írás tetszett!)

lborli Creative Commons License 2011.07.14 0 0 469

Köszönöm szépen, időközben találtam egy (angol nyelvű) oldalat, ahol az összes boszniai rádió fel van sorolva, a műsorok jellegének említésével, frekvenciákkal. Bár, arra utalást, hogy pl. angol/német nyelven is elmondanák az utinfókat, nem leltem. Majd empirikus úton próbálom útközben. :)

Előzmény: emojnarode (467)
lborli Creative Commons License 2011.07.14 0 0 468

Amikor elküldtem a hszt, már éreztem, hogy ebből baj lesz, de azért reménykedtem. :)

Előzmény: durresbe (466)
emojnarode Creative Commons License 2011.07.13 0 0 467

Én átnéztem az összes Bosnyák lehetőséget kérdéseddel kapcsolatban, de szerintem a legjobb és legpontosabb felvilágositást a Bihamk oldalon fogod megtalálni, napra és órára pontosan, csak azzal a különbséggel, hogy Bosnyák nyelven, amit a googli lefordít számodra. Az más kérdés, hogy ezzel a fordítással nem sokra mész.

Előzmény: lborli (465)
durresbe Creative Commons License 2011.07.13 0 0 466

A bosnyák neked nem idegen? :-)

Előzmény: lborli (465)
lborli Creative Commons License 2011.07.13 0 0 465

Tudtok olyan bosnyák rádiót, ahol idegennyelvű útinfó hallható?

lborli Creative Commons License 2011.07.11 0 0 464

Akarom mondani: de milyen jókat! :)

Előzmény: lborli (463)
lborli Creative Commons License 2011.07.11 0 0 463

De, milyen jók! :)

Előzmény: bokor istvan (462)
bokor istvan Creative Commons License 2011.07.11 0 0 462

Köszönm.

Miattam semmitől se menjen el a kedved.. :-)

Fotózz csak szorgalmasan.

Ezen a Bosnyák _ Horvát úton nem kerültek elém azok a dolgok amikre vágytam, így inkább csak turistafotók készültek.

Jó fényeket.

Előzmény: lborli (461)
lborli Creative Commons License 2011.07.11 0 0 461

Kedves István!

Nagyon szépek a képeid (mint rendesen), el is vetted a kedvem a fotózástól (ilyeneket én úgysem tudok produkálni). :)

Ugyanis pár 7 múlva szeretném magam is e helyeket felkeresni.

Előzmény: bokor istvan (460)
bokor istvan Creative Commons License 2011.07.11 0 0 460

Üdv!

Az idén Bosznián keresztül mentünk a horvátok felé, csináltam pár képet, megnézhetők a Bosnia mappában.

Ilyenek http://www.flickr.com/photos/bokoristvan/5892620849/in/set-72157626971510167/lightbox/

Nem vittem tulzásba a fotózást, mivel csak átutaztunk, de érdemes talán megnézni.

Persze bármelyik másik mappába is nézz bele ha érdekel a tartalma, van diavetités is.

http://www.flickr.com/photos/bokoristvan/sets/

R6Rider Creative Commons License 2011.07.10 0 0 459

Gyönyörű képek! :-) Pupnatska Luka valóban meseszép, talán számomra a zalavaticai öböl hasonlóan megkapó még... Nem beszélve a Zalavaticai étteremről, amelynek a tengeröböl felöli teraszán ebédelni felejthetetlen marad a számunkra... :-)

Előzmény: The_Rible (455)
The_Rible Creative Commons License 2011.07.10 0 0 458

Kösz :)

Előzmény: uhuhu (457)
uhuhu Creative Commons License 2011.07.10 0 0 457

király képeket csináltál :)  szinte az összes helyen jártam én is ahol a képeket csináltad :)

Előzmény: The_Rible (455)
The_Rible Creative Commons License 2011.07.09 0 0 456

Köszi

Előzmény: lborli (452)
The_Rible Creative Commons License 2011.07.09 0 0 455

Ha van időd utazás közben, akkor javaslok egy megállást és fürdést Kravicánál. Nem nagy kitérő a főútról. Tavaly 37 fokban álltunk meg ott. Isteni volt, igazi felüdülés. Sokan azt hiszik, hogy dél-amerikai dzsungelbe kell elutazni egy ilyen élményért. Pedig ez itt van a szomszédban.

Egy kis összefoglaló Boszniáról és Korcsuláról: képek

Köztük van Kravica is.

Előzmény: Alexanna71 (453)
Alexanna71 Creative Commons License 2011.07.09 0 0 454

Tényleg köszönet!!!

Jó pár évvel ezelőtt csak  az utikönyvek garmadának átlapozása után tudott az emberlánya információkat összegyűjteni a helyről, ahova nyaralni ment.

Manapság pár kattintás és szinte minden fontos dologról tájékoztatást kap, ha netán kutakodik, továbbolvas akkor olyan klassz dolgokat is talál, mint a Te honlapodon, sok pici, de a hely felkeresése miatt nagyon is fontos dolog!!

Részemről bármikor bárkinek átadom  a "villa" nevét, így könnyen megtalálhatók az infók!!:)))

És mivel tényleg jó népszerűsítem én:))

http://www.villa-adriatica.eu/

További jó munkát és Mindenkinek jó nyaralást!!!

Előzmény: The_Rible (449)
Alexanna71 Creative Commons License 2011.07.09 0 0 453

Elnézést, hogy eddig nem válaszoltam, de kicsinykét kirándultunk Kishazánkban:))

Mostraban megalszunk, Medjugorje-t kihagyuk, most. Nem tudom még, mikor érünk oda, reggel időben kelnénk és a Buna forrása után meg Pocitelj megtekintése után megyünk a part felé.

Nem sietünk nyaralunk!!:)))

off( a hétvégén gyakoroltam  a lassú közlekedést, Alcsútdoboz-Zsámbék-Bicske-Esztergom-Visegrád-Pest majd ma hazafelé, mivel az M7-es bedugult és végeláthatatlan sorok kígyóztak Siófok irányába, újra a mellékútvonalakat céloztam meg és Biatrobágy-Etyek-Alcsútdoboz-Lovasberény-Székesfehérvár-Lepsény-Siófok útvonalon szépen nyugodtan, lassan hazaértünk a dögmelegben)on

Szóval nem lesz gond a közelekedés (bocs ha hosszúra nyúlt!!)

Korcula a cél. Jó idő lesz, a kedvünk töretlen!!!!:)))

Köszi a jó kívánságokat!!

Előzmény: emojnarode (448)
lborli Creative Commons License 2011.07.09 0 0 452

Igaz, többek között nekem is azt kellett mondanod, de én tudom, leszek még a vendéged. :)

A hasznos infókat pedig csak +köszönhetjük, akik 1x olvastak téged, tudják, érdemes a többit is elolvasni.

Szóval: napred, partizan! :)

Előzmény: The_Rible (451)
The_Rible Creative Commons License 2011.07.08 0 0 451

Egy hónappal ezelőttig nem volt rajta semmilyen kiadható apartman, pedig három éve készítgetem. Magyarul csak költségem volt vele. Most már meguntam, hogy sok embernek kellett azt mondanom, hogy nem tudom kiadni az apartmant, ezért beszéltem néhány helybélivel és az egyik apartmanjait már felraktam és hozzájuk irányatom a jelentkezőket. Valószínűleg folytatom így és akkor a végén tényleg még akár bevétel is lesz belőle, monduk annyi, hogy a honlap költségeit is kifizeti.

Szóval továbbra is csak a megszállottság vezérel. Nem tudom mi mást kellene tennem. Pedig azt szeretném, ha nem hiába dolgoznék, a felrakott információkat elolvasnák. Így is látom, hogy vannak olyan oldalak, amelyeket szinte nem is olvasnak, pedig sok jó dolog van rajta. Legközelebb a tursitaútvonalakat fogom felrakni. Lehet, hogy senit nem fog érdekelni, de hátha.

Előzmény: lborli (450)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!