Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
"Ahhoz, hogy a túloldalra kerülhessünk először el kell takarítani aki ott van!"
Ja. És nem Gyurcsány van ott, tehát mitől is az ő neve merült fel a tüntikézésen?
(Csak nagyon halkan megjegyezném, hogy ez a magácskázós, kissé lekezelő stílus a vicces, bohókás topikokban elmegy, nevetgélünk is rajta, de itt szerintem cziki. :))
Akkor tessék már nekem elmagyarázni, hogy mit tudtak elérni az ellenzéki padsorokban a 14 év alatt? ....
Csak azt ne mondja, hogy nem lehetett tenni semmit a kormánypárt miatt! ... Mert ha ez az érv, akkor nyugodtan hazamehetnek, ezért kár a fizetés az ellenzékieknek .... is! ....
Visszatérnék a kiindulóponthoz: nem fórumi bélák feladata szakorvosi diagnózisok felállítása. De még egy korrupt ex-igazságügyminiszternek sem tartozik a kompetenciájába az ilyesmi.
Ezen pedig az se változtat, ha ide idézed az összes wikipédiáról és a Megafontól összeszedett információidat a pszichopatákról. Az, hogy szerinted vagy Varga Judit szerint az, lófaszt se jelent, Béluka! Van egy 20 kérdésből álló tesztsor, amin 30 pontot el kéne érjen, amik között az is szerepel, hogy gyerekkorában kínzott-e bogarakat vagy képes-e tartós élettársi kapcsolat kialakítására, kóros hazudozó-e stb. stb. stb. Egy diagnózis felállításához édeskevés az exnej frizbis állásfoglalása. De ha neked elég, akkor miért nem foglalkoztat a kérdés, hogy V.J. miért ment bele, hogy a gyerekeit egy nárcisztikus pszichopatával megosztott közös felügyeletben nevelje??? Hát, anya az ilyen?
Nincs túl sok olyan visszajelzésem, visszacsatolásom, ami azt mutatná, hogy helyes úton jártam, járok. ((persze az is lényeges, hogy igen nehezen, de ráneveltek, hogy ne is érdekeljen, nem az a dolgom, sőt...)) Talán áldottemlékű V István azon moccanata, hogy magáévá tette jelmondatomat, meg ez a becenév az a kettő, ami ellenoldalról érkezve megnyugtatott.
Az ellenszenvesben már kifejtettem, hogy az ellenzéket nem lehet leváltani. Ez van.
Hosszútávon pont azok biztosítanak mindent, akik nem a regnáló hatalom ellen vannak, hanem átveszik a regnáló hatalom kommunikációs mantráját és a semmilyen hatalommal nem rendelkező ellenzéket hibáztatják mindenért. Ügyes. És működik. :(
Nos, elmondta, hogy neki semmi baja a fidesszel, csak rogán nélkül. Talán az orbán nélkült nem mondta, bár az is necces. Neki nincs baja azzal, hogy lebontották a jogállamiságot, csak azzal, hogy ez bizonyos családok meggazdagodásához vezetett. Szerintem ő nem akar változást, csak teret saját magának és családjának. Szerinte még mindig Gyurcsány minden bajok okozója, szemben a 14 éve regnáló orbánnal. Ez például egy az egyben lefedi a fideszes kommunikációs mantrát.
"Neki most az a feladat, hogy minél többet beszéltesse az ellenfeleit és minél kevesebbet mondjon, hogy mindenki azt láthasson bele amit csak akar ..."
Ehhez képest azért többet beszél, mint orbán vagy Gyurcsány.. khm :)
És bizony árulkodó, hogy csak magyar zászlókat lehetett vinni a tüntetésre. Azt még csak érteni véltem, hogy pártzászlókat ne, de eus zászlót?
És van még itt egy aprócska bibi. Ki fizeti a cechet? A tüntiket, a face-es reklámot? A már meglévő egyesületet, azt mennyiért vette meg és ki fizette - jaj, tudom, önként, dalolva adták a remény messiásának, eh! - ? És hogy gondolja, hogy kamupártokkal alkudozik?
És ezt a messzemenő kovetkeztetést miből tetszett levonni? ...
Nagyon bölcsen teszi, hogy nem mond konkrétumokat...
Abba bukott bele MZP ...
Ha elkezdi részletesen kibontani az elképzeléseit akkor mindenki talál majd benne legalább egy dolgot a százból ami nem tetszik és utána már csak a negatívumra koncentrál! ....
Neki most az a feladat, hogy minél többet beszéltesse az ellenfeleit és minél kevesebbet mondjon, hogy mindenki azt láthasson bele amit csak akar ...
Nekem az jutott eszembe, hogy fidesztroll nem vész el, csak átalakul.
Ugye nem tudjuk (de tudjuk!), hogy honnan lett 2022-ben MZP-nek hirtelen annyi szavazója a második fordulóban az előválasztáson. Most meg, ahogy olvasgatom a kommenteket a face-en, mintha mindenki erre a 2 szóra fókuszálna: messiás, remény. És mint a mantra, öntik. És semmi olyan nincs, hogy orbán az igazi, meg orbán tudja, meg nincs lipsizés, meg semmi a régi fidesztroll klisékből. Olyan, mintha most ez ment volna ki parancsba. És sajnos működni látszik, egyre többen elvesztik a józan realitásérzéküket. :(
Ez amúgy hatványozottan mutatkozik pl. Kövér Lászlón, aki azt hiszi, a nép van őérte. És a nép csak amolyan szükséges rossz, akik állandóan vegzálják a 133, vagy f@sz tudja hány bátor parlamenti harcost.
Így, vagy úgy, de a hatalom beteggé tesz. És ez alól nincs kivétel. A hatalomra került emberek egy idő után elkezdik azt hinni, hogy ők különbek másoknál. Ami igaz is, csak nem abban az értelemben, ahogy ők gondolják.
A "hétköznapi" pszichopata az nem beteg. Csak pszichopata. A környezetének hosszú távon rémálom, de orvosi módszerekkel nem kezelhető, ez inkább egy viselkedésmód. A mimózalelkű introvertált sem beteg, csak éppen nem ártalmas. A pszicho mellett az áldozata érzi sok éven át úgy, hogy ő maga a hibás a problémákért és saját magában keresi a baj forrását.
Amikor orvos kezébe kerül, akkor már csatolmányai is vannak a pszichopataságának, például gyilkolás, vagy egyéb, a BTK-ba illő cselekmény.
MP az nárcisztikus pszichopata. A Varga Judit féle bántalmazások (lelki terror késsel, nadrágszíjjal odaverés) is a kapcsolat végén került elő, amikor a szerencsétlen áldozata elkezd rájönni, hogy nem ő a hibás a problémákért hanem a pszicho. Ekkor elkezd erőt alkalmazni a pszicho és eszkalálódik az ügy.