Keresés

Részletes keresés

<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4510

Visszaadnám a mandátumomat  ....

Én nem biztosítanék nekik legitimációt a demokráciához biodíszletként ....

Ülhetne ott a kétharmad szégyenszemre magában ...

Előzmény: pákosztos cica (4508)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 -1 1 4509

Gyurcsány Ferenc 4 választást bukott el kétharmaddal! ...

Miért van még ott? .... Jobb nincs abban a pártban? ... Akkor fel kell oszlani, mert a sikertelenség hosszútávon felesleges erőpocsékolás! ...

Nekem ez a véleményem ....

Előzmény: pákosztos cica (4507)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4508

"Akkor tessék már nekem elmagyarázni, hogy mit tudtak elérni az ellenzéki padsorokban a 14 év alatt? ...."

Semmit, ez a 2/3 átka. Ha maga ülne ott, maga se tudna semmit elérni. 

"ezért kár a fizetés az ellenzékieknek"

Várom a megoldását! Mondjanak le? Totális diktatúra legyen? Még esélye se legyen, hogy valaki másképp is gondolkodhat? 

Előzmény: <(*!*)> (4506)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4507

"Ahhoz, hogy a túloldalra kerülhessünk először el kell takarítani aki ott van!"

Ja. És nem Gyurcsány van ott, tehát mitől is az ő neve merült fel a tüntikézésen? 

(Csak nagyon halkan megjegyezném, hogy ez a magácskázós, kissé lekezelő stílus a vicces, bohókás topikokban elmegy, nevetgélünk is rajta, de itt szerintem cziki. :)) 

Előzmény: <(*!*)> (4502)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4506

Akkor tessék már nekem elmagyarázni, hogy mit tudtak elérni az ellenzéki padsorokban a 14 év alatt? ....

Csak azt ne mondja, hogy nem lehetett tenni semmit a kormánypárt miatt! ... Mert ha ez az érv, akkor nyugodtan hazamehetnek, ezért kár a fizetés az ellenzékieknek .... is! ....

Előzmény: pákosztos cica (4503)
Törölt nick Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4505

Visszatérnék a kiindulóponthoz: nem fórumi bélák feladata szakorvosi diagnózisok felállítása. De még egy korrupt ex-igazságügyminiszternek sem tartozik a kompetenciájába az ilyesmi.

Ezen pedig az se változtat, ha ide idézed az összes wikipédiáról és a Megafontól összeszedett információidat a pszichopatákról. Az, hogy szerinted vagy Varga Judit szerint az, lófaszt se jelent, Béluka! Van egy 20 kérdésből álló tesztsor, amin 30 pontot el kéne érjen, amik között az is szerepel, hogy gyerekkorában kínzott-e bogarakat vagy képes-e tartós élettársi kapcsolat kialakítására, kóros hazudozó-e stb. stb. stb. Egy diagnózis felállításához édeskevés az exnej frizbis állásfoglalása. De ha neked elég, akkor miért nem foglalkoztat a kérdés, hogy V.J. miért ment bele, hogy a gyerekeit egy nárcisztikus pszichopatával megosztott közös felügyeletben nevelje??? Hát, anya az ilyen?

Előzmény: Lelkis Béla (4480)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.04.09 0 2 4504

Nincs túl sok olyan visszajelzésem, visszacsatolásom, ami azt mutatná, hogy helyes úton jártam, járok. ((persze az is lényeges, hogy igen nehezen, de ráneveltek, hogy ne is érdekeljen, nem az a dolgom, sőt...)) Talán áldottemlékű V István azon moccanata, hogy magáévá tette jelmondatomat, meg ez a becenév az a kettő, ami ellenoldalról érkezve megnyugtatott.

Köszönöm 

Előzmény: MrJones512 (4484)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4503

Nem tetszem erre vágyni. 

Az ellenszenvesben már kifejtettem, hogy az ellenzéket nem lehet leváltani. Ez van. 

Hosszútávon pont azok biztosítanak mindent, akik nem a regnáló hatalom ellen vannak, hanem átveszik a regnáló hatalom kommunikációs mantráját és a semmilyen hatalommal nem rendelkező ellenzéket hibáztatják mindenért. Ügyes. És működik. :( 

Mert ez kényelmesebb, mint gondolkodni. 

Előzmény: <(*!*)> (4499)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4502

Magácskának és nekem az a bajunk azzal a bizonyos szerszámmal, hogy a rossz oldalán vagyunk! ... 😁

Ahhoz, hogy a túloldalra kerülhessünk először el kell takarítani aki ott van! ... 😁

Aztán ..... A hídon akkor megyünk át, ha odaértünk! .... 🤣🤣🤣

Előzmény: pákosztos cica (4501)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4501

Ha majd mondja, akkor térjünk vissza rá!

De mi az, hogy valakinek mondja?

Hány populista f@szt kell még túlélnie ennek az országnak??? 

Előzmény: <(*!*)> (4498)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4500

Mire valaki egy ország vezetője lesz .... szóval nem lesz szűz addigra! ... 😁

A lényeg hogy mit tesz utána! ....

Előzmény: pákosztos cica (4497)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4499

Akkor: marad a négyévenkénti keserűség! ...

Erre tetszik vágyni? .... Mert a jelenlegi ellenzéktől ez hosszútávon biztosított! ....

Előzmény: pákosztos cica (4496)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4498

Azt a billegő fideszes szavazóknak mondta ...

Azt is fogja mondani, hogy az ellenzékkel is koalíciózna ....

Ugyanezen okból hangzana el ...

Előzmény: pákosztos cica (4490)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4497

Akkor most az akarja bizonyítani, hogy MP hatalommániás? 

Sikerült. 

:P :D

Előzmény: <(*!*)> (4494)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4496

Ennek már egyszer bedőlt az ország, és látjuk, hol tartunk. 

Előzmény: <(*!*)> (4493)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4495

Nos, elmondta, hogy neki semmi baja a fidesszel, csak rogán nélkül. Talán az orbán nélkült nem mondta, bár az is necces. Neki nincs baja azzal, hogy lebontották a jogállamiságot, csak azzal, hogy ez bizonyos családok meggazdagodásához vezetett. Szerintem ő nem akar változást, csak teret saját magának és családjának. Szerinte még mindig Gyurcsány minden bajok okozója, szemben a 14 éve regnáló orbánnal. Ez például egy az egyben lefedi a fideszes kommunikációs mantrát. 

"Neki most az a feladat, hogy minél többet beszéltesse az ellenfeleit és minél kevesebbet mondjon, hogy mindenki azt láthasson bele amit csak akar ..."

Ehhez képest azért többet beszél, mint orbán vagy Gyurcsány.. khm :)

És bizony árulkodó, hogy csak magyar zászlókat lehetett vinni a tüntetésre. Azt még csak érteni véltem, hogy pártzászlókat ne, de eus zászlót? 

És van még itt egy aprócska bibi. Ki fizeti a cechet? A tüntiket, a face-es reklámot? A már meglévő egyesületet, azt mennyiért vette meg és ki fizette - jaj, tudom, önként, dalolva adták a remény messiásának, eh! - ? És hogy gondolja, hogy kamupártokkal alkudozik? 

Tetszett érteni? 

Előzmény: <(*!*)> (4489)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4494

Figyelmébe ajánlom James Clavell : A sógun című regényét elolvasásra, amely gyönyörűen írja le a hatalom megszerzésének szövevényes útját ... 😁

Előzmény: pákosztos cica (4491)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 -1 0 4493

A hatalmat meg kell szerezni ahhoz, hogy tudjon valaki cselekedni ezért az országért ....

Ennek az eléréséhez minden megengedett ...

Ha nem tudod megszerezni akkor feleslegesen voltál őszinte ...

Előzmény: pákosztos cica (4491)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4492

Én ... a helyében senkivel nem lépnék koalícióra ... de ezt nem szerencsés mondania ....

Mert akkor kénytelen lenne összefogódzkodni OV a GyF-el a hatalomért .... 😁

Vagy ..... OV nekiállhatna kisebbségben kormányozni, ami az első költségvetési szavazásig tart .... pont .... 😁

Előzmény: pákosztos cica (4490)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4491

De, nagyon sokat. 

Már az én értékrendem szerint. 

Előzmény: <(*!*)> (4488)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 2 4490

Ugyan már, koalícióra lépne a fidesszel. Mondta. Kimondta. 

Nem hittem volna, hogy téged is meg tud vezetni. :( 

Előzmény: Nyúlszájú (4487)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4489

És ezt a messzemenő kovetkeztetést miből tetszett levonni? ...

Nagyon bölcsen teszi, hogy nem mond konkrétumokat...

Abba bukott bele MZP ...

Ha elkezdi részletesen kibontani az elképzeléseit akkor mindenki talál majd benne legalább egy dolgot a százból ami nem tetszik és utána már csak a negatívumra koncentrál! ....

Neki most az a feladat, hogy minél többet beszéltesse az ellenfeleit és minél kevesebbet mondjon, hogy mindenki azt láthasson bele amit csak akar ...

Előzmény: pákosztos cica (4475)
<(*!*)> Creative Commons License 2024.04.09 0 0 4488

Pedig eddig nem hibázott! ...

Előzmény: pákosztos cica (4479)
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4487

Tudom, hogy lehetetlen.

De ahhoz talán elég lehet, hogy a Fidesznek ne legyen többé 2/3-a.

Előzmény: pákosztos cica (4479)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -2 3 4486

Nekem az jutott eszembe, hogy fidesztroll nem vész el, csak átalakul. 

Ugye nem tudjuk (de tudjuk!), hogy honnan lett 2022-ben MZP-nek hirtelen annyi szavazója a második fordulóban az előválasztáson. Most meg, ahogy olvasgatom a kommenteket a face-en, mintha mindenki erre a 2 szóra fókuszálna: messiás, remény. És mint a mantra, öntik. És semmi olyan nincs, hogy orbán az igazi, meg orbán tudja, meg nincs lipsizés, meg semmi a régi fidesztroll klisékből. Olyan, mintha most ez ment volna ki parancsba. És sajnos működni látszik, egyre többen elvesztik a józan realitásérzéküket. :( 

Előzmény: In Lak'ech (4468)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.09 0 1 4485

Ez amúgy hatványozottan mutatkozik pl. Kövér Lászlón, aki azt hiszi, a nép van őérte. És a nép csak amolyan szükséges rossz, akik állandóan vegzálják a 133, vagy f@sz tudja hány bátor parlamenti harcost.

Előzmény: In Lak'ech (4482)
MrJones512 Creative Commons License 2024.04.09 0 2 4484

Is-is. :)

Az elméleti alapja khmm... érlelődött egy ideig. De maga a szó az egy villanás volt.

Előzmény: Nyaky Z. (4427)
In Lak'ech Creative Commons License 2024.04.09 0 4 4482

Így, vagy úgy, de a hatalom beteggé tesz. És ez alól nincs kivétel. A hatalomra került emberek egy idő után elkezdik azt hinni, hogy ők különbek másoknál. Ami igaz is, csak nem abban az értelemben, ahogy ők gondolják.

Előzmény: Törölt nick (4473)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.04.09 -5 2 4480

A "hétköznapi" pszichopata az nem beteg. Csak pszichopata. A környezetének hosszú távon rémálom, de orvosi módszerekkel nem kezelhető, ez inkább egy viselkedésmód. A mimózalelkű introvertált sem beteg, csak éppen nem ártalmas. A pszicho mellett az áldozata érzi sok éven át úgy, hogy ő maga a hibás a problémákért és saját magában keresi a baj forrását.

Amikor orvos kezébe kerül, akkor már csatolmányai is vannak a pszichopataságának, például gyilkolás, vagy egyéb, a BTK-ba illő cselekmény.

MP az nárcisztikus pszichopata. A Varga Judit féle bántalmazások (lelki terror késsel, nadrágszíjjal odaverés) is a kapcsolat végén került elő, amikor a szerencsétlen áldozata elkezd rájönni, hogy nem ő a hibás a problémákért hanem a pszicho. Ekkor elkezd erőt alkalmazni a pszicho és eszkalálódik az ügy.

Előzmény: Törölt nick (4469)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.04.09 -3 1 4479

Te is tudod, hogy ez a "csere" lehetetlen.

Én soha nem adom ennek a palinak a szavazatomat.

Még autót sem vennék tőle. :) 

Előzmény: Nyúlszájú (4477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!