Ha a találkát szombaton tartanánk, Inárcs mellett 12 km-re Dabason, akkor az ott lévő Renault kereskedést és szervizet felkérhetnénk házigazdának!
Így szakember, biztosan lenne a helyszínen!
De ez csak egy ötlet!
Javaslom október 12-ét, szombatot. Talán addigra minden érdeklődő szabaddá tudja tenni magát.
TALÁLKA!TALÁLKA!TALÁLKA!
Ez a hely jónak tűnik, keressünk hozzá időpontot :-))
Nekem a 09/29 vasárnap fixen nem jó, de más napok nyerők.
TALÁLKA!TALÁLKA!TALÁLKA!
Ha rendelés előtt állva még hezitálsz,
Ha megveted, de valamit nem értesz,
Az összes típusváltozat egy helyen! (Reményeim szerint)
Ha valami problémád van,
Ha szeretnél egy kicsit büszkélkedni,
Ha mindent értesz és tudsz és segítenél másoknak egy kis infóval,
Ha márkaszervizben dolgozol és érdekelnek a vásárlók véleményei,
stb...
Nem csak Thalia-soknak! Mindent amit tudni akarsz az Thalia-ról, de eddig nem merted megkérdezni.
Ez lenne a TALÁLKA! TALÁLKA! TALÁLKA!
AKA M5-ös autópálya 32-es km. Pihenőhely Inárcs (eddig ingyenes Pest felől),van jó nagy placc és kb. 5-800 m-re a Bagolyvár étterem ami (szerintem)nagyon baba! ?????????????????????
Szerintem csak egy külső jeladót kellene csatlakoztatni. Engem is érdekelne a megoldás!
Szerelt-e már valaki a gyárilag kialakított helyre magasnyomót? Engem elriasztott az, hogy le kell emelni a műszerfal felső részét és csak úgy lehet betenni a csipogókat. Egy hifi-s szerelőre rábíznátok, vagy csak a "szakszerviz"?
Üdv minden jelenlegi és leendő Thalia Tulajdonosnak!
Régóta olvasom ezt a fórumot, de most úgy érzem, hogy elérkezett az idő hogy "tollat ragadjak", mert nálam is eljött a nagy esemény:
szombaton délelőtt megrendeltem egy hárs-színű Thalia Alizé-t!
Nagy várakozással tekintek a jövőbe, mert az eladó szerint kb. 2 hét múlva a szalonban lesz a kocsi (Bécsből), aztán már csak a "mocskos anyagiak", na meg a "papírügyek" lesznek hátra.
Szóval most számolom a napokat.
Remélem nálam nem lesz semmi gubanc sem a kereskedővel, sem a kocsival, de azért szurkoljatok!
Sziasztok
Nekem miskolcra küldött ABTGolf4 cdtárat utánvéttel,korrektül,becsomagolva,sértetlenül.Mivel az autóm csak októberben jön,csak akkor fogom tudni kipróbálni.Addig is olvasgatok.
Ha már bővítgetés ... azt hiszem, volt már megemlítve, de kirészletezve nem: külső hőmérséklet kijelzését hogyan lehet kicsalogatni a Thalia felső kijelzőjére? Az LCD-n látszik is a két karakter és a mértékegység (88°C), ha megfelelő szögből nézem. Gondolom, eléggé egy kaptafára készülnek a rönók hasonló tipusai, talán csak egy opciózás meg érzékelő csatlakoztatás kell. Valaki tud erről valamit (pl. ESF szervizvezető úr Zalaegerszegről)?
Nekem már van ABTGolf4-től cd-táram, és minden szempontból kiváló. Könnyű csatlakoztatni. (A Renault szervízben a szerelő srác kivette a magnót, ott volt rajta az aljzat, bedugta és már pörgette, látta is mind a 6 lemezt.) Szóval aki a ker. rádiók zenei kínálatánál jobb zenét akar az nyugodtan bevállalhatja. (Olvassa az írt cd-t is...)
Ez a pörgetős dolog a régebbi szívódízelekre volt igaz, 3 ilyen szörnyet is vezettem(teljes megelégedéssel), a maiak, pláne a turbók nem ilyen érzékenyek.Amúgy meg jóval a káros fordulatszám előtt leszabályoz a motor.Egyedül az a káros, ha üzemi hőmérséklet alatt kezdi el az ember pörgetni, mert az valóban árt a motornak.Nagyon rossz hasonlattal élve, kábé olyan a motornak, mint "zokniban kefélni".Utólag is elnézést ha kissé erős voltam.Szóval, ha 3500-4000-ig pörgeted esetleg, akkor sem lesz semmi baja.Pláne hogy a max. teljesítményt 4000-nél adja le.
Elég erős lett a motor szerintem, nincsen vele semmi bajom.Én 2-3-asban szoktam huzatni,néha 4-ben is.Olyan lórugás szerű néha:))))Persze, nem sportautó, de nagyon korrekt.Öt emberrel is meggyőző bír lenni.Örülök hogy ezt a gépet választottam.A csomagtartót is leteszetltük, egyheti cucc két embernek simán belefért( 1 bőrönd,egy kerekes utazótáska(majdnem bőrönd) 2 sporttáska, és a kalaptartó is le bírt csukódni:))
Ezenkívül teljesen jól elfér benne egy "Tekkós" nagybevásárlás is.Az ötödikben gyorsulás tényleg meggyőző főleg emelkedőn.160-nál nektek is elkezd remegni kicsit az autó????
Én 7000-nél vagyok és az M7-en próbáltam a padlógázas esetet is. No légkondi vízszintes szakasz 1 személy 4050-es főtengely fordulat 180-as óraállás. Azért itt már nem éreztem túl stabilnak a kocsit. Ami viszont tetszett az a Pest felé menő terelésből való emelkedős kigyorsítás 5.-ben (70-ről 150-re) A gyorsítós részben nem akart senki sem levillogni, igaz nem is jött A8-as Audi mögöttem :-)) Azért jól esett a bögyömnek, hogy a terelésben 100-zal előző nagyobb autók elmaradtak az emelkedős nem terelt szakaszon :-)
Nekem ilyen használat mellett 5,8-at evett, ha normálisabban megyek akkor 4,6 körül ingadozott.
1750-nél nekem is remegtet.
Mondd szépen ÓÓÓÓÓÓÓ! Akkor kerek lesz a szád :-))
TALÁLKA!
Én pesti vagyok, de szívesen kocsikázom pár km-t bármerre. A hely nem is annyira kritikus számomra mint inkább az időpont, mert mostanság elég betáblázottak a hétvégék, de egy-egy nap azért akad mindenképp valahol.
Valami olyan helyet kéne találni ahol van nagy placc, de nincs nagy forgalom, hogy lehessen békésen nézelődni, dumálni, próbálgatni/hallgatózni.
TALÁLKA!TALÁLKA!TALÁLKA!TALÁLKA!TALÁLKA!
ecoma, kukucs33 és Stw !
Én kecskeméti vagyok, de Pesten dolgozom és vonattal járok fel:( Ezért is javasoltam, hogy vmi "semleges" területen kellene találkoznunk.
?????? TALÁLKA! TALÁLKA! TALÁLKA!
A használati utasítás is írja, hogy ha kedvező fogyasztást akarsz akkor ne pörgesd 2500 fölé. Nos az igaz, hogy annyira nem pörgetem a motort, de szoktam azért dinamikusan nyomulni, főleg hármasban és négyesben. De az is az igazság, hogy féltem egy kicsit, mert azért mégiscsak dízel, és azt mondják, hogy a dízel autókat nem ildomos nagyon sportosan vezetni. A mai átlagom 3.9L/100km-re jött ki. A benzines TechRunommal azért bátrabban előztem...
krike, kiváncsi vagyok a mostani tapasztalataidra, így hogy már 6000km körül jársz. Erősödött a motor?
Haveromnak is ilyen a fogyasztása, de én fele annyi idő alatt érek oda.Ha 50-60 körül 5-be rakod,és nem pörgeted csak max. 2000-ig akkor van esélyed ilyen fogyira ;o))
Alizé: köszi! Akkor megnyugodtam, hogy más is látott ilyent, és megoldható!
Köny: már a Clio fórumba is írtál olyan fogyasztásokat, huhh... Komolyan csodállak, hogy tudsz haladni, miközben a féket nyomod...Nehezen hihető, hogy ilyen keveset eszik a kocsid, dinamikus használat mellett... De azért remélem, majd ha már termeli a gázolajat, majd nekem is adsz... :o)
Gyere Te is találkozni, majd azt is jól meghallgatjuk!!!
Azt csak halkan mondom, hogy ha megtalálnánk a hibaforrást akkor lehetne szabadalmaztatni az okosságot és úgy még esetleg meg is lehet vagyonosodni a márkaszerelők felvilágosításából :-))
TALÁLKA!TALÁLKA!TALÁLKA!TALÁLKA!TALÁLKA!